Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 S-line 2.0 TDi 170 by mgtan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

za takie pieniadze to kupilismy B8 2.0TDI Avant w duzo lepszym wyposazeniu w DE... wiec powodzenia :)

o to zaprezentuj furke :)

Bo w takim razie dobrze trafiłeś jak miałeś taki mały przebieg bezwypadkowy i jeszcze lepsze wyposażenie i po opłatach akcyzy i podatku wyszło cie tyle samo.

mgtan, a heble od eski masz założone przód/tył ? bo coś maławe te tarcze :mysli: przecież dev ci malował komplet :mysli:

Niet, heble są 312/288 takie jak były. Heble czekają na założenie w kartoniku, aż obecne się zużyją.

Opublikowano

o to zaprezentuj furke :)

Bo w takim razie dobrze trafiłeś jak miałeś taki mały przebieg bezwypadkowy i jeszcze lepsze wyposażenie i po opłatach akcyzy i podatku wyszło cie tyle samo.

Nie moja ;) przebieg wiekszy o 50k km, cena po wszystkich oplatach 2k wyzsza niz Twoja - ale to w koncu B8 + wypas naprawde duzo lepszy.

Zycze Ci sprzedazy za taka kase, ale znajac rynek - jest to nierealne.

Wyjmij gwint, sprzedaj kola i hamulce.

Opublikowano

Cena fakt b.wysoka, ale jak się znajdzie jakaś nie świadoma elegancka pani z kasiorką, to może weźmie po targach :) bo auto b.ładne.

Nie dawno było A4 DTM na fulu z recaro z przebiegiem 80kkm. Człowiek wystawił w pierwszej wersji za 92kzł stało pół roku a z tego co wiem w końcu poszło za niecałe 60 :decayed:

Jak się klient znajdzie to sprzeda, ale pisze mgtan, że ciśnienia nie ma :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

W zasadzie jak ja kupowałem dałem dużo więcej niż rynkowa cena - z racji b.dobrego stanu.

Obecnie stan auta jest b.dobry, doszło sporo wyposażenia, przebieg mały, auto zadbane, nie mam skrupułów co do ceny bo wiem co sprzedaje.

DTM była z 2005 roku.

To auto musi mieć swojego amatora i tyle. Tak jak ja kupowałem wówczas.

Ciśnienia nie mam. :)

Fly i że nie bite? 170KM? i co ma w wypasie takiego duzo lepszego? pytam poważnie bo jak pisałem zmiana na inne auto czeka.

Opublikowano

DTM była z 2005 roku.

Tak z 2005, jakaś special edition.

Opublikowano
  • Autor

DTM była z 2005 roku.

żadna special edition - poprostu DTM :) co oczywiście jak to DTM jest rzadkością :)

Opublikowano

DTM była z 2005 roku.

żadna special edition - poprostu DTM :) co oczywiście jak to DTM jest rzadkością :)

Zwykłe A4 DTM (nie mówię o S4 DTM) nie ma w standardzie racaro i sportowego wydechu z S4 DTM :przebiegly:

... i fabrycznych 260ps

Opublikowano

Fly i że nie bite? 170KM? i co ma w wypasie takiego duzo lepszego? pytam poważnie bo jak pisałem zmiana na inne auto czeka.

nie bite, w dodatku kupione w salonie VW.

z wypasu - navi, parktronic p+t, webasto, bixenony skretne, ledy, bluetooth, fotele sport grzane, kiera multi sport, pakiet oswietlenie, pakiet schowki, czujnik deszczu, lusterko fotochrom, klapa bagaznika zamykana na przycisk, 18", 1BE i pewnie jeszcze pare innych bajerow. :wink4:

auto w stanie idealnym (lakier bajka, chyba nigdy nie byl na szczotkach), do wymiany bylo tylko lozysko, kupilismy za 19k EUR

Opublikowano
  • Autor

DTM była z 2005 roku.

Zwykłe A4 DTM (nie mówię o S4 DTM) nie ma w standardzie racaro i sportowego wydechu z S4 DTM :przebiegly:

... i fabrycznych 260ps

on nie miał 260 a miał program, i DTM ma przecież milteka wydech 2.0 TFSI fabrycznie.

Akurat Recaro byłow DTM standardem.[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2011, 10:42_________________________________________________

nie bite, w dodatku kupione w salonie VW.

z wypasu - navi, parktronic p+t, webasto, bixenony skretne, ledy, bluetooth, fotele sport grzane, kiera multi sport, pakiet oswietlenie, pakiet schowki, czujnik deszczu, lusterko fotochrom, klapa bagaznika zamykana na przycisk, 18", 1BE i pewnie jeszcze pare innych bajerow. :wink4:

auto w stanie idealnym (lakier bajka, chyba nigdy nie byl na szczotkach), do wymiany bylo tylko lozysko, kupilismy za 19k EUR

No to takiej powalającej różnicy nie widzę... z dodatków ma webasto i parktronic, bagażnik na przycisk. i tyle. Oczywiście cena bardzo dobra - 19k EUR. Ale jesli dałeś 19K EUR to jak ci wyszło 80.000 za całość?

Jaki silnik?

Podatek i akcyza to jednak więcej daje

19x4,15 = 78.850 + akcyza = 81700 + VAT = 100380 PLN

Opublikowano

80000 to wyszlo juz z VATem, nie kupowalismy po cenie netto.

Webasto i parktronic to juz jednak sporo kosztujace dodatki :wink4:

EUR bylo wtedy po 4,02 :decayed:

Silnik 143PS, z ciekawostek - auto ma nowe sprzeglo i dwumasa, niemiec wymienil na 10000km przed sprzedaza.

Opublikowano
  • Autor

za 170tke byś dał pewnie z 15 więcej... coś za coś... wypas jest spoko w tej B8... słabszy silnik + dobry wypas i większy przebieg i tyle. Tak czy siak cena bardzo dobra.

Opublikowano

mgtan.. to sie nie uda:D cena z kosmosu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

mam w tym pewną strategię i ta się zawsze mi sprawdzała.... w sumie 3 auta poszły zawsze tym sposobem...

a że zawsze auta sprzedaje w lepszym stanie niż jak kupowałem to nie mam obaw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobra pochwal się nowym nabytkiem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ożeszty... :polew:... musiałeś musiałeś...

.... i się wygadał

Opublikowano

poka poka :cool1:

Opublikowano

poka poka ................. pewnie biemdablju :)

Opublikowano

BMW 3 czy BMW 5 ?

:decayed:

Opublikowano

GT400?