Wagi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam..... Moja mała kopci na czarno po wcisnieciu gazu na max.....najwieksza chmura robi sie na drógim biegu. Mam nowy soft...moze od 3 miesiecy i (wydaje mi sie ze na poczatku tegodymienia nie było) Wymienione wtryskiwacze na BA 130ps i turbo od 130stki po programie jakies 180ps (nie mam wiekszego IC standardowy od 115) Czy dymienie moze byc objawem poprostu juz tak wyciagnietej mocy czy moze byc jakis inny powód??? Dodam ze czasem po nocy kiedy odpalam auto, z wydechu wyskakuje sadza na asfalt.....................
Wagi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie mam VAGa - narazie czekam na opinie.
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 przy 170~ koniach i standardowym IC przy wysokich temp też mi zaczynał kopcić ale nie tragicznie musisz zrobić logi vag-iem po programie jakies 180ps jakieś? nie znasz konkretu? kto robił program
Bugatti Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Czy dymienie moze byc objawem poprostu juz tak wyciagnietej mocy czy moze byc jakis inny powód??? IC standardowy od 115) chyba sam sobie odpowiedziałeś. A te dymienie występuje od początku moda ?...tzn. wcześniej mogłoby być mniejsze z faktu niższych temp. atm. Pozdr.
antonio Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 z pompek BA to w B6 programy wychodzą na max 165KM
Wagi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Program robili chłopaki z CompSportu. Dokładnej mocy nie znam gdyz auto nie było na hamowni....lecz z tego co mówili przy tym programie ma ok 180km (przedtem miałem 140 z V-techa i porównania nie ma zadnego.Teraz jest bomba straszna!!!) Czy dymiło od początku? Wydaje mi sie ze nie. Mechanik tez mi powiedział ze moze dymic z powodu wysokich temp. zewnetrznych....lecz jadac ostatnio w tepm.zew. ok 17stopni tez kopcił ale juz nie tyle co przy 35stop.
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 rób logi nie było na hamowni....lecz z tego co mówili przy tym programie ma ok 180km CompSport dziwne
Wagi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Co dziwne??? Nie hamowałem go gdyz panowie przyjechali do mnie i robili program ze tak powiem pod domem ,smigajac w koło wozem
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no nic pełna profeska ja bym robił logi i pojechał na hamownię
Gość DiM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 i będziesz tak długo śmigał aż Ci tłoków nie popali
Wagi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Trzeba jechac do chłopaków zeby sprawdzili co sie dzieje...Moze np. tylko przepływka siada..hmm ... no zobaczymy.[br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 15:26_________________________________________________I tak dla zrozumienia - nie dymi jakos strasznie ze za mna nic nie widac i ktos sie dusi... Poprostu zauwazylem ze chmurke w lusterku widac jak odchodze na 2 biegu.Na 3 juz tego nie ma .....
David Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jak masz 180 ps to napewno przesadzony program. ja mam pompki BQ mocniejsze od BA i turbo to samo i mam 173ps,a ludzie mowia ze na turbo awx rzadko przekracza sie 170 ps
Piotrek98igo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 180 na pewno nie masz. soft pod domem bez hamowni heh
Wagi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Krakowski Compsport nie ma hamowni... Fakt ze dokładnie nie wiem ile ma mocy,w kazdym razie idzie dobrze...
Grisza79 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Stawiam na przesadzony soft :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Krakowski Compsport nie ma hamowni... Fakt ze dokładnie nie wiem ile ma mocy,w kazdym razie idzie dobrze... a już się bałem to że Patryk z Bielska odwalił taką kaszanę :gwizdanie: Compsport z Bielska nie powinien się przyznawać do tych z Krakowa z pewnością jest tak jak piszą poprzednicy, dowalili gotowcem, coś delikatnie przestawili i pasuje, a że jest dowalone koksu w ciul to potem tak się dzieje
Wagi Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A własnie ze Patryk pisał mape do mojego wozu................................... Dzwoniłem do chłopakow i w srode mam podjechac na sprawdzenie.Z tego co mówia bedzie to wina seryjnego IC.... [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 15:39_________________________________________________Auto sprawdzone i wszystko gra na to wyglada a przy takiej mocy musi lekko przydymic. IC do wymiany temperature ma powyzej 60stopni a powinno byc ok 40stopni.
Rekomendowane odpowiedzi