kolo41 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 obok tempomatu mam napisane EIN i na to mam ustawione a obok jest AUS i moge przełączyć, wydawało mi się że to może być jakieś inne przełożenie
Gość DiM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 to jest włączanie i wyłączanie tempomatu
kolo41 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 właczam tempomat przesuwając w lewo i zaraz wraca znów na EIN, a AUS od czego jest?
graba83 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ładnie sie to cudeńko prezentuje ale całość psuje zestaw motor+skrzynia bezawaryjnosci i szerokości
kubson Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wam jeszcze nie zbrzydło to ciągle robienie z silnika 2.5 jakiejś totalnej kupy ?? Bo mnie już niektórych żal ani 1 pozytywa tylko że do d*py ....
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jak to nie, ogólnie wszyscy mówią że auto jako autko fajne
kolo41 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 najlepiej się wady wypisuje:P nic się nie dzieje na razie niepokojącego u mnie i jestem zadowolony z mocy która się niekiedy przydaje
Gość DiM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale zawsze trzeba kilka rzeczy sprawdzić w 2.5 TDI podstawa to zrobić logi sprawdzić dawkę pompy na jałowym sprawdzić wałki i rozrząd Ja też poza awarią pompy oleju w a4 i pompy wtryskowej w a6 złego słowa na 2.5TDI nie powiem
kubson Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ale zawsze trzeba kilka rzeczy sprawdzić w 2.5 TDI podstawa to zrobić logi sprawdzić dawkę pompy na jałowym sprawdzić wałki i rozrząd Ja też poza awarią pompy oleju w a4 i pompy wtryskowej w a6 złego słowa na 2.5TDI nie powiem Po twoich postach narzekań na te 2.5 myślałem że cos jeszcze Ci padło ale jeśli tylko to to luzik.. Eksploatacyjne rzeczy ;D
Gość DiM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 bo kurcze tak jak pisałem nie róbmy koledze OT
kolo41 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 na pewno trzeba dbać o samochód a będzie jeździł
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 on sam nie wie co mu padło, raz zmienia silnik i klnie na niego w co 2 temacie a za chwile go chwali na forum już znany :gwizdanie:
.Szczepan. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No ale kolega sie nie pochwalił jakie mody planuje w aucie.
Gość DiM Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 on sam nie wie co mu padło, raz zmienia silnik i klnie na niego w co 2 temacie a za chwile go chwali na forum już znany :gwizdanie: ??? Co to wnosi do tematu? Nic...
kolo41 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 chciałbym końcówki tłumika by wychodziły na wprost a nie tak w dół, mialem kiedyś audi starsze i dużo lepiej wyglądało z prosta koncówką tłumika
Luka3s Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 to odcinaj i wspawaj proste Dajcie mu spokój kuźwa, przyszedł się pochwalić samochodem a wy mu jazde robicie . Niech se ma 2,5tdi i niech mu lata, fakt faktem to jest mało prawdopodobne bo masa ludzi skarży się na ten silnik, ale może w tym przypadku będzie dobrze :>. Aju - :bicz3:
aju Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 no przecież mu dobrze poradziłem żeby odciął te wygięte i wspawał proste... ja obecnie jak się zmobilizuje to odcinam swoje i wspawuję z A6C5 takie szersze inaczej wygięte w dół końcówki tłumika by wychodziły na wprost dodam że pewnie będziesz miał co pewien czas przy takich końcówkach trochę okopcony zderzak a że masz jasny kolor to będzie to mocniej widać
Rekomendowane odpowiedzi