Reniu Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Pełen kox [br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 08:38_________________________________________________[br][edit] http://www.codemasters.com/emails/dirt3/mar_news/dirt3_march_uk_web.html
preditio Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja i tak tej gierki nie kupie bo bedzie dla mnie nudna tak samo jak poprzednia część 5-6 godzin i prawy-> usuń . ale przetestuje
Flyer Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja i tak tej gierki nie kupie bo bedzie dla mnie nudna tak samo jak poprzednia część 5-6 godzin i prawy-> usuń . ale przetestuje a skad Ty niby wiesz co ta gra bedzie oferowac w finalnej wersji? jesli bedzie miala rajdowy klimat, dobre rozrywki 'ken blockowe' + sensowny model jazdy, to bedzie dawac frajde - chyba, ze jarasz sie grami w stylu NFS HP.
preditio Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ja i tak tej gierki nie kupie bo bedzie dla mnie nudna tak samo jak poprzednia część 5-6 godzin i prawy-> usuń . ale przetestuje a skad Ty niby wiesz co ta gra bedzie oferowac w finalnej wersji? jesli bedzie miala rajdowy klimat, dobre rozrywki 'ken blockowe' + sensowny model jazdy, to bedzie dawac frajde - chyba, ze jarasz sie grami w stylu NFS HP. wiesz co wątpię bo na pewno tak nie będzie ostatnia gierka która trzymała poziom realizmu to był nie wątpliwe GRID . A na tych rozrywkach w stylu ken blocka to mogę sobie porobić w gta 4 jakoś na tym mi tak bardzo nie zależy i to raczej będzie gra arcadowa z elementami symulatora . a NFS HP to zręcznościówka , i co rozumiesz poprzez rajdowy klimat ? Najlepiej jak by była pełna symulacja z ułatwieniami coś w stylu http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13278 tego.
Flyer Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 stary, zobaczymy co bedzie, nie wiesz jak bedzie wygladal model jazdy. GRID mial niezly model jazdy, ale juz np. drift to byl arcade - i pewnie podobnie bedzie z DIRTem... gdzie zabawy na placu beda wlasnie fajnym zrecznosciowym zupelnieniem gry.
pastaldo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mi np model w Dirt 1 i 2 sie podobał. Nie bardzo mi za to podpasował sposób rozgrywki czyli jakieś luźne wyścigi rozrzucone po świecie do zbierania punktów. Tak jak Flyer mówi dobrze by bylo żeby wrócili do takich stricte rajdów jak było w seriach CMRally choćby 2.
Reniu Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tak jak Flyer mówi dobrze by bylo żeby wrócili do takich stricte rajdów jak było w seriach CMRally choćby 2. A czytałeś choćby zapowiedzi? Wszędzie trąbią o powrocie do klimatów rajdowych, wrzuciłem na poprzedniej stronie rozmowe w której zostało to powiedziane: Q - Will there be a lot more rally stages in DiRT 3? A - Yeah we have considerably more rally stages in DiRT 3. We also have variations in weather & time of day to increase variation.
pastaldo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tak jak Flyer mówi dobrze by bylo żeby wrócili do takich stricte rajdów jak było w seriach CMRally choćby 2. A czytałeś choćby zapowiedzi? Wszędzie trąbią o powrocie do klimatów rajdowych, wrzuciłem na poprzedniej stronie rozmowe w której zostało to powiedziane: Q - Will there be a lot more rally stages in DiRT 3? A - Yeah we have considerably more rally stages in DiRT 3. We also have variations in weather & time of day to increase variation. Tak widziałem i Czytałem tez gdzies o tym. Moja wypowiedź była skierowana do kolegi preditio który czepiał sie sposobu jazdy w Dirt. A słowa: dobrze by bylo żeby wrócili do takich stricte rajdów miałem na myśli że chciałbym żeby twórcy wrócili do tego w tej i przyszłych wersjach. No w tej niby ma juz być więc im się chwali
Reniu Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dla mnie seria Colina i bezpośrednio z niej wywodząca się Dirt są idealnym kompromisem, złotym środkiem między symulacją a zabawową zręcznościówką.
pastaldo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dla mnie seria Colina i bezpośrednio z niej wywodząca się Dirt są idealnym kompromisem, złotym środkiem między symulacją a zabawową zręcznościówką. Dobrze gada polać mu
Reniu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,112157,9397197,Limitowana_edycja_DIRT_3_drozsza_niz_nowa_konsola.html
pastaldo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,112157,9397197,Limitowana_edycja_DIRT_3_drozsza_niz_nowa_konsola.html heheh zarąbiste
hornet Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ja powoli przymierzam się do zmiany kompa i czekam z niecierpliwością na 3
pastaldo Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Kiedy będzie przynajmniej jakies demo do zagrania
pastaldo Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 :drool: W takim razie czekam na full wersion
Rekomendowane odpowiedzi