Opublikowano 7 Sierpnia 201511 l Autor I co założyłeś Vfiz ??? Zawsze zastanawiałem się po co tam jest GPS. Nie działa u mnie i nie moge się skontaktować z producentem.
Opublikowano 7 Sierpnia 201511 l widziałem że napisałeś na Qmatis. powinien sie odezwać ja nie raz miałem jakiś problem , zawsze odpisywał ale z opóznieniem , ale dziwne jak masz włączony telematik to powinno banglać
Opublikowano 19 Sierpnia 201511 l na pierwszym zdjęciu wyglądają na ciemniejsze jest fajnie, ale jeszcze ciut bym przyciemnił. Bieniek, Ty masz koła18 czy 19 cali? Edytowane 19 Sierpnia 201511 l przez jedrekx
Opublikowano 19 Sierpnia 201511 l była okazja kupić 19tki za 1500.. niestety spóźniłem się z zakupem.. może na przyszły rok też kupię, zobaczę jak będę stał z kasą po naprawie :/
Opublikowano 5 Listopada 201510 l Wczoraj sprzedałem gril s4 z czarną ramką, gdzie i za ile kupujesz stabilizatory?
Opublikowano 5 Listopada 201510 l Autor Szukam ze chromem. Przedni kupiłem na alledrogo, a tył u Turzola.
Opublikowano 5 Listopada 201510 l Miałem dwa jeden z chromem jeden czarny. Ile wyszedł komplet przód i tył jeśli to nie tajemnica?
Opublikowano 18 Listopada 201510 l Autor Jakoś koło Nowego Roku powinienem być w Pzn autem swoim. Na co dzień poruszam się służbówką.
Opublikowano 18 Stycznia 201610 l Czytałem na forum Q-matis że nie chciało to działać u Ciebie? Udało się?