Bieniek Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Opublikowano 31 Lipca 2017 Niech szukają. Nie mam parcia, żeby za pół darmo oddać. Każdy kto szuka szybkiego auta, a tym bardziej benzyny >10letniej powinien się liczyć z duuużym pakietem startowym. Tu w cenie pakietu jest + 70 bezpiecznych koni z nowym osprzętem. Wsiadać i jeździć.
wampir Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Dlatego napisalem, ze szkoda takiego auta w takiej cenie. Jak sobie pomysle ile to kasy a ile godzin pracy zeby to ogarnac ... Szacun i powodzenia w sprzedazy
Patryk Kiełek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ile może aktualnie kosztować swap z 1.8 t bex na 2.7 bt?
tomekhxc Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 W sumie to sie nie dziwie że sprzedałeś, Insignia budzi większy respekt na drodze
A4_Raf Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 O chłopie pojechałeś teraz, że aż muszę się uaktywnić. Jak mozesz tak ranić ten wątek takim oszczerstwem. Jednak prawda Polacy na widok insygni dostają szału. Trudno. A Bienkowi to nie wiem czy gratulować czy nie, bo auto było świetne.
tomekhxc Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 30 minut temu, A4_Raf napisał: Jak mozesz tak ranić ten wątek takim oszczerstwem Żadne oszczerstwo, nie bierz tak wszystkich wypowiedzi sobie do serca Bieniu auto zostało na forum czy poszło dalej ?
Bieniek Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 Poszło do Malborka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bieniek Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 Ale juz nie insignia. Teraz jestem skodziarzem )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
chudy30 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 ładne autko patrzę że u mnie w mieście wystrojone Zambrów AW Racing
Rekomendowane odpowiedzi