marioti Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ello czy ktoś wie gdzie oprócz ASO można kupić oprawki do żarówek postojowych t4W. Otóż oryginalnej konstrukcji oprawka jest strasznie mizerna. a po kilku latach jej ciągłego nagrzewania po prostu rozsypała mi się w rękach przy próbie wymiany spalonej żarówki. Szukałem na necie jednak bez rezultatu. Również szukałem oprawek do innych typów żarówek np. W5W które możnaby zaadoptować bo oryginalne oprawki podłącza się na szybkozłączce a i z ich umiejscowieniem w lampie nie byłoby problemu bo w swoim mam jeszcze zwykłe lampy gdzie zwyczajnie wciska się je w gumowy kołnierz[br]Dopisany: 22 Sierpień 2007, 20:04 _________________________________________________a może przynajmniej ktoś orientuje się ile takie oryginalne oprawki będą kosztowały w ASO pozdro 4all
rtocki Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Do valeo w ASO powinna kosztować ok 15,-zl
marioti Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Serwis Audi w Krakowie odpowiedział mi tak: "Niestety nie jest możliwe kupienie oprawki lub wiązki z oprawką" Do tego załączył obrazek pokazujący jak wygląda elektryka lampy Czy ktoś ma jakiś pomysł. Na allegro nie spotkałem [br]Dopisany: 27 Sierpień 2007, 10:35 _________________________________________________odświeżam bo problem nadal aktualny[br]Dopisany: 29 Sierpień 2007, 16:02 _________________________________________________Swoją drogą to dziwna polityka żeby przez głupią oprawkę postojówek, które chcąc nie chcąc muszą być, człowiek byłby zmuszony do kupienia całej nowej lampy. Z problemem poradziłem sobie innaczej Poszedłem do kumpla który prowadzi sklep z auto-częściami i dobraliśmy inne pasujące oprawki chyba od Golfa ale już na żarówki W5W pozdro 4all
Rekomendowane odpowiedzi