Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam . Mam radyjko Concert + 8 głosników[abo 6] ... i chciałbym je wymienić na Symphony lub Symphony II .. albo Concert II ..czy istnieje taka możliwość ? Czy beda to wieksze , bardziej skomplikowane opercaje ktore bede wymuszały urzycie Vaga bo beda jakies błedy ? Czy gdyby sie udało bedzie to współgrało z głosnikami seryjnymi i subem ? Wiem ze to jest troche duzo zabawy ale czy sie opłaca ? Czy nielepiej dokupić sobie zmieniarke [ bo była ale nie ma ] ? Poradzcie cos bo mam te radia za dobra kase [br]Dopisany: Sierpień 23, 2007, 09:37:17 _________________________________________________Czy moze darowac sobie montowanie duzysz szafkowatych Symphony czy Concert pokusić sie o Navi + Na zamieszczonej fotce widać ze panowie ładnie przerabiaja deske i moga zamontowac stary panel klimatronika w miejsce popielniczko-zapalniczki .
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Na Twoim miejscu dolozylbym kilka stowek i kupil RNS-E zamiast Navi+... Muzyka z CD jak i z karty pamieci (MP3). W dodatku kupa innych mozliwosci z nawigacja na czele...
schiller Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ja wiem radio moze wyglada fajnie ale climatronik juz nie. i poza tym bardzo nie praktyczne.
Reggi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Na Twoim miejscu dolozylbym kilka stowek i kupil RNS-E zamiast Navi+... Muzyka z CD jak i z karty pamieci (MP3). W dodatku kupa innych mozliwosci z nawigacja na czele... Tylko czy nawigacja w RNS-e jest dokładna? ..swoja droga mam nawigacje GERMIN na szybe[full mapa , prowadzi głosem ] i jesli chodzi o dokładnosc to tylko raz poprowdziła mnie uliczka gdzie jest zakaz wjazdu a tak to docelowo pod same drzwi .
Rekomendowane odpowiedzi