The_Dzejms Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam! Posiadaczem B5-tki jestem od października 09'. Audinka 3 lata w kraju. Miała być bez modów dlatego też nie była szczególnie pokazywana na forum, Jednak może jakiś pomysł się podsunie... Zatem! Rocznik 98 Kolorek Srebrny Motor 2.5 TDI Najechane 172 tys. - kiera S-Line - Tempomat - climatronic - 2xel. szyby - el. lusterka - spryskiwacze reflektorów - alufelgi RH 18' na gumach: Przód - 235/40 Tył - 255/35 Dunlopa - centralny zamek - kluczyki scyzoryki - światła przeciwmgielne - ABS - ASR - Gleba - Efekt kropelek wody od części maski na zderzak przedni - jakieś jaśki itd. W trakcie użytkowania wymienione wszystkie filtry, kompletny rozrząd, tarcze, klocki, płyny, termostat, odgrzybienie i nabicie klimy i coś jeszcze się znajdzie.. Troszeczkę zmodyfikowane Audio - wszystko rzeźbiłem sam w wolnym czasie. Przednie drzwi przygotowane pod 16stki, co łatwo nie przyszło bo wiadomo jakie drzwi ma ten model :/ Głośnik wysunięty przed tapicerkę, na to panel wykonany z żywicy i obity eko-skórką. Gra przyjemnie i wygląda nie najgorzej. Z resztą więcej w dziale Instalacje Car-Audio... Jednostka: Clarion DRX 960RZ - deck Przód: DLS RS6A podpięty w bi-ampingu pod Alpine'm MRV F400 Skrzynia w kształcie ostrosłupa a w nim RE Audio SR 10D2 zasilony Alpine'm MRV 1000 Kable sygnałowe Macrom i Stinger Głośnikowe Macrom'a Furtki wygłuszone matami STP, tylna klapa GMS'em 04 i rejestracja dekareczką Z bonusów oploty i rurki termokurczliwe Sinuslive'a Plany: -ściema szyb -lampy przód polift bądź DEPO -lampy tył polift -Audio cd. -coś tam jeszcze się wymyśli... Konstruktywne uwagi mile widziane PS: maska mi się podoba
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ładne autko felga fajna ale maska jest do kosza
mrogal Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Plany: ... dopisz na pierwszym miejscu zrobienie porzadku z maska
wojtas-audi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 O k**wa jak badlook No i troche wyjebane te glosniki w drzwiach Reszta ladna
The_Dzejms Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A mi się maska podoba, ogólnie jak widzę szpachlowozy typu golf/calibra ospojlerowanych, oprogowanych z taką maską z tym że chamsko ściętą to nóż się otwiera ale tutaj naprawdę mi się podoba! Na żywo jest nice! Prędzej wstawię stalówki niż zmienię maskę także możecie mi kadzić i kadzić a maska zostanie! Mi się ten stajl widzi w B5/B6:
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 maska do wymiany na NORMALNĄ znaczek S4 out !! fajne koło ciekawe jak to audio gra bo wygląda niezaciekawie....ale gratki za własne wykonanie
tchorzo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Maska nie jest zła, ważne że się podoba właścicielowi, ja bym się tylko przyczepił tego suba w bagażniku, trochę to dziwnie wygląda, ładniejszy był by trapez
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 przy lampach od polifta to juz wogóle będzie masakra z ta maską. zreszta tak samo źle to wygląda jak są brewki
tchorzo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Co fakt to fakt Audi najładniej wygląda w oryginale, ale delikatne zmiany też są wskazane. Do tej maski pasowało by trochę jeszcze dołożyć wtedy było by na ostro (progi, poszerzyć inny zderzak silnik 4,2+ itp.)
The_Dzejms Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Żadne progi i zderzaki z Need For Speeda nie wchodzą w grę Maska zostaje a znaczek też mi nie przeszkadza (był przy zakupie) Co do Audio to nie narzekam, jak ktoś się orientuje to wie że stara szkoła Alpine'a potrafi b. dużo zdziałać(mowa o piecach). W porównaniu do systemu Bose'a z aut: A3 00r., A6 02r., Alfy 166 01r. i nowej bumy 3 (tam chyba HK) to Bose i HK może iść do garażu, jest co najmniej dużo detaliczniej, z większym kickiem i wykopem pod każdym względem.
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak maska zostaje musisz grill zmienić na grill z e36:)
The_Dzejms Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 zostaje z tym grillem żeby Ci na złość zrobić! A co to Audi musi być seria? pfff :laghing2:
Buszek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Glosniki a reszta ujdzie w tloku, ja wole jednak serie ale fajne laczki
A-rek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ta maska niszczy caly wizerunek tego samochodu ale na cale szczęście ty nim jezdzisz, a nie ja. no i te glosniki w dzwiach to co mi sie podoba w tym aucie to...... kierownica i tyl samochodu
aju Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 maska jest cox w sam raz ideał, pasuje do tej kox furki http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/cars/1999674387_1.jpg Poza tym fajne audio
Iverson Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 hallooooo bez jazd tutaj proszę :evil:
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 hallooooo bez jazd tutaj proszę :evil: mnie tez kiedyś naprostowaliście i też mi się konkretnie oberwało dzisiaj procentuje
mrogal Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 hallooooo bez jazd tutaj proszę :evil: a zaprosisz go do batalionu ?
Iverson Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ...i co opłaciło sie , komentarze tak ale bez podjudzania [br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 20:19_________________________________________________ a zaprosisz go do batalionu ? nie mam zamiaru , nie podoba mi się to auto ...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 rób jak chcesz ale szkoda auto bo gleba fajna koła też konkretne a jak się maske zobaczy :sick3: nikt Ci tego złośliwie nie mówi-Twoe auto Ty decydujesz ale zostaje z tym grillem żeby Ci na złość zrobić! A co to Audi musi być seria? pfff :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi