Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zegar radiowy w Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm aa jak by ten bezpiecznik się odłanczał cały czas w sensie takie zabezpieczenie to cały czas od nowa musi szukać sygnału tak dobrze rozumie?

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Pytanie tylko po co :)

Ja nie mam "zegarka z palemką" i z tego co widzę, to czas rozjeżdża się u mnie może o 1-2s. na pół roku względem czasu wyświetlanego np. w telefonie, który jest regularnie synchronizowany przez operatora sieci kom.

Tak więc nawet jeśli synchronizacja będzie tylko raz na miesiąc to będzie aż nadto :hi:

Opublikowano

Ja nie mam "zegarka z palemką" i z tego co widzę, to czas rozjeżdża się u mnie może o 1-2s. na pół roku względem czasu wyświetlanego np. w telefonie, który jest regularnie synchronizowany przez operatora sieci kom.

Tak więc nawet jeśli synchronizacja będzie tylko raz na miesiąc to będzie aż nadto :hi:

Ponieważ jak był to ma być spowrotem heh

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Wysłane z galaxy S5

Też tak myślę. U mnie padł chyba moduł bo napięcie do niego dochodzi ale od roku nie widziałem palemki. Kupilem używany moduł na allegro i czekam aż przyjedzie i wymieniam. Zobaczmy jak szybko zaskoczy :)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wysłane z galaxy S5

Też tak myślę. U mnie padł chyba moduł bo napięcie do niego dochodzi ale od roku nie widziałem palemki. Kupilem używany moduł na allegro i czekam aż przyjedzie i wymieniam. Zobaczmy jak szybko zaskoczy :)

Oki to czekamy na info

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Witajcie. Też mam problem z "palemką" od roku posiadam auto i dopiero 30.10 jak jechałem znienacka zapaliła się ikonka cieszyłem sie jak głupi ale za 3 dni padła mi bateria i po naładwaniu ikonka zniknęła i już sie nie pojawiła. Sprawdzałem w vcds i opcja jest aktywna ale nic sie nie dzieje. Wg mnie w takim razie moduł musi być sprawny tylko teraz kwestia zasilania. Miał może ktoś podobnie?

Opublikowano

Nie zasilania, a zasięgu. Zaparkuj gdzieś w centrum miasta i powinna się pojawić.

Opublikowano

Ja mam nowy moduł z ASO, napięcie do modułu dochodzi, licznik zakodowany pomprawnie. W blokach pomiarowych licznika mam status Reciver

OK. A plemki jak nie było tak nie ma!!

Send from My NOKIA 3310.

Opublikowano

U mnie siedzi uzywka kupiona na allegro. 8K0 co prawda

Ostatnio odpinalem na chwile akumulator. Jak skończyłem grzebać przy aucie to zamknelem także cany wygasły. Wróciłem po ok pół godz i zegarek nastawiony i palemka juz była

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja też mam używkę 8K0 i też przy rezaniu w autku po odłączeniu aku. palemka pojawia się po paru godzinach, auto stoi w garażu

Opublikowano

U mnie minęło już trochę czasu ale palemki dalej nie widac

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Pany na znanym portalu czujnik zegara 8K0 919 145A nowka za 50pln. Zabierać :)

Opublikowano

U mnie w aucie siedział 4B0 919 145B i taki też kupiłem używany. Etka też tak pokazuje :)

8K0 919 145A jest chyba do B8 :)

Opublikowano

a który jest najlepszy do b7 ?

Opublikowano

Ja miałem zamontowany B0 919 145B i taki planuję zamontować w następny weekend, czy za działa, zobaczymy.

Jak etka taki podaje, to taki powinien być. Choć podejrzewam, że i ten od B8 powinien działać, raczej nie zmienili technologi :)

Opublikowano

U mnie w aucie siedział 4B0 919 145B i taki też kupiłem używany. Etka też tak pokazuje :)

8K0 919 145A jest chyba do B8 :)

To masz starą ETKE bo czujnik z nr 4B0 zamienia się właśnie na 8K0 w najnowszej rewizji.

Opublikowano

O to widać stary wycofali :)

Opublikowano

Już dawno. Montuje się najnowszy, bo masz pewność, że będzie działał.

Opublikowano

właśnie z tego czujnika 4B0 919 145B zrezygnowałem i kupiłem 8K0..

teraz już nie mam problemu z zegarem czasu i wyświetlaną palemką :wink:

Edytowane przez miron 667

Opublikowano

Nawet montując najnowszy nowy nie masz 100% pewności że zadziała.

Send from My NOKIA 3310.