grarmi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Jest na to jakiś sposób beż demontażu drzwi? Co tam się mogło zapiec? Psikam już 2 dzień po całych zawiasach i nic dalej to samo.
Grzes A4 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 masz opuszczone drzwi, u mnie jest to samo, jedyne wyjscie aby usunąć usterke to wymiana zawiasów na nowe albo lepsze uzywane(pewne) jednak wiąże sie to z demontazem, bez demontażu mozesz zrobic tyle co złapac drzwi na 3/4 ich pełnego otwarcia j z całej siły ciagnąć je do góry lecz to pomaga na chwile lub wcale jest zawiasy sa juz bardzo do d**y. widziałem juz gdzies wątek o tym wiec poszukaj sobie, było z nim ze podkładają blaszki pod zawiasy i podobno to pomaga, poszukaj to napewno znajdziesz, powodzonka
Frimuś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Hym....u siebie rowniez zauwarzylem ostatniegoczasu ze dzzwi od pasazera ciezej pracuja ale szczeze nie wpadlomi do glowy ze to wina zajechanych zawiasow?
Gniady Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Oprócz zawiasów jest jeszcze ogranicznik do nasmarowania
andy59 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 W gumie nie ma żadnego ogranicznika,sprawdziłem osobiście. Mam tą samą sytuację i zawiasy są OK.
Duch^ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To w takim razie kwestia regulacji całych drzwi a nie tylko 4 śrubek być może ktoś zmieniał albo po prostu demontował i pod delikatnym przekosem złożył środek pod tapicerką a śrubek regulacji tam jest trochę
FuThe Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 grarmi, czy rozwiązałeś problem drzwi? mi też ciężko chodzą
Rekomendowane odpowiedzi