Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN] A oto i ona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

autko ogolnie piekne :thumbup: ale ten komin :thumbdown: no i jakies fotki wnetrza by sie przydaly.

Opublikowano

Spoko fura, tylko wydech jakiś taki blee... :)

Opublikowano

Komin tak pasuje jak to powiedział nasz klubowy kolega (jak świni siodło) :polew: autko super, ładny wypasik,kolorek, tylko felunek większy i gitara :oklaski:

Opublikowano

Ladna ladna tylko rzeczywiscie ten wydech straszy.. :rolleyes: Poza tym dlaczego nie ma znaczka na tylnej klapie..? :przebiegly:

Opublikowano

Ogolnie super autko kolor no i po 2 lifcie ale tak jak mowia koledzy w pierwszej kolejnosci wywal to "cos" co ci z tylu zwisa...apo 2 te alusy oszpecaja to autko przydaly by se jakies ladniejsze :)

Ladna ladna tylko rzeczywiscie ten wydech straszy.. :rolleyes: Poza tym dlaczego nie ma znaczka na tylnej klapie..? :przebiegly:

Pewnie byl bity z tylu ;]

Opublikowano

autko ladne , wydech 2 rurka o wiele lepsza ;)

Opublikowano

Zgadza się bardzo ładnie auto, szczególnie kolor mi się podoba. Ale wydech trochę mi tu nie pasuje.

Opublikowano

Ładny avant :a4fan:

Szybki lekko przyciemnić i kółeczka odrobinę większe ładnie by się prezentowały :th:

Opublikowano

Bardzo łaldny Avant, kolor jest fajny, i srebrne relingi pasują jak ulał. Ładnie sie prezentuje :):a4fan:

Opublikowano

Kolorek ładny , zazdroszcze relingów dachowych i rameczek chromowanych .. do kompletu to moze by sie przydały lustereczka w chromie :mysli: Fele ciut wieksze i troszke inny wzór ..te zdecydowanie nie pasuja do auta ..bo i wywal rynne :decayed:

Opublikowano

Śliczna jest .... Zawsze mnie urzekał ten kolorek w a4 : )

Opublikowano

Taki kolor chyba najbardziej pasuje do B5 :th: Silnik, avant i relingi jak u mnie :thumbup: Wywal komin, zaloz ladniejsze buciki i bedzie cycus :audi::a4fan::quattro:

Opublikowano
:a4fan: super kolorek, relingi :th: dajmy koledze troche czasu on nawet jeszcze nie zdążył jej przerejstrować! a co do oznaczeń z tyłu to ja jestem zwolennikiem NO NAME denerwują mnie te wiadomości na klapach wozu szkoda że tam jeszcze nie daja nr. nadwozia na ta klape :polew: oczywiście to żart każdy ma jak lubi :hi:
Opublikowano

większe fele się proszą :cool:

Opublikowano

Dokladnie, autko ladne:) Tlumik lajtowy,ale dwururka bedzie lepsza moim zdaniem. I znaczkow nie zakladaj, auto wyglada ladnie bez. Chociaz niektorzy sugeruja zebys zalozyl......daj najlepiej audi z lewej+ABS....z prawej 2,5 a pod rejestracja :quattro: . Chlopaki nie kazdy lubi pokazywac co ma pod maska, szczegolnie na tylnej klapie :decayed: