Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Próba kradzieży

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kędzierzyn Koźle os. Piastów 14-08-2010

Ostatni dzień urlopu w Polsce, schodzę sobie rano do auta u to takie coś.

e4d0b6e10b90b400med.jpg

aa1fd0f55e27b20fmed.jpg

adb0ffc9a71957e9med.jpg

Nie wiem co się stało ze nie ukradli ktoś ich odstraszył albo nie dali rady ze stacyjka .

Opublikowano
:hi: Zgłosiłes na policję.Pewnie ktoś ich spłoszył.Masz szczęscie,pewnie juz by było autko na wschodzie lub w częsciach w jakiejs stodole.
Opublikowano

jedno slowo:

skur wysyny!!

Opublikowano

Co oni dziurę w drzwiach wywiercili??

Masz szczęście w nieszczęściu kolego. Najprawdopodobniej to byli amatorzy. Pewnie dopiero się uczą kraść samochody.

Profesjonaliści kradną auto w czasie 5-15 min bez takich uszkodzeń. Oglądałem kiedyś program w którym pokazywali w jaki sposób złodzieje kradną auta i ile czasu zajmuje im dostanie się do środka i odjechanie autem.

Opublikowano

Ciesz sie ze auta nie ukradli i wyciagaj wnioski :hi: Ubezpieczenie bylo?

Opublikowano

B6/B7 w dieslu to niestety chodliwy temat....

Opublikowano

Co oni dziurę w drzwiach wywiercili??

Masz szczęście w nieszczęściu kolego. Najprawdopodobniej to byli amatorzy. Pewnie dopiero się uczą kraść samochody.

Profesjonaliści kradną auto w czasie 5-15 min bez takich uszkodzeń. Oglądałem kiedyś program w którym pokazywali w jaki sposób złodzieje kradną auta i ile czasu zajmuje im dostanie się do środka i odjechanie autem.

NO nie do końca masz rację
Opublikowano

No wróciłem jakoś o 2:00 do domu około 3:00 patrzyłem przez okno bo była burza i alarmy się ludziom załączyły , to nic nie widziałem a nawet jak by siedzieli w środku tez bym nic nie widział z 4 pietra. Policja była odcisków niema, w sumie to dzwoniłem tylko dlatego ze potrzebuje protokół do ubezpieczenia. Ubezpieczony jest wróciłem dziś do Niemiec czekam właśnie na gościa z ubezpieczalni co powie. Nic nie zginęło navi nie ruszyli! Stacyjka nie miała zerwanej blokady nie zdążyli albo sobie z nią nie poradzili? Kumpel odpalił mi to tak bym mógł wrócić z urlopu.