Filutek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Kędzierzyn Koźle os. Piastów 14-08-2010 Ostatni dzień urlopu w Polsce, schodzę sobie rano do auta u to takie coś. Nie wiem co się stało ze nie ukradli ktoś ich odstraszył albo nie dali rady ze stacyjka .
gurban6 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłosiłes na policję.Pewnie ktoś ich spłoszył.Masz szczęscie,pewnie juz by było autko na wschodzie lub w częsciach w jakiejs stodole.
harley22 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Co oni dziurę w drzwiach wywiercili?? Masz szczęście w nieszczęściu kolego. Najprawdopodobniej to byli amatorzy. Pewnie dopiero się uczą kraść samochody. Profesjonaliści kradną auto w czasie 5-15 min bez takich uszkodzeń. Oglądałem kiedyś program w którym pokazywali w jaki sposób złodzieje kradną auta i ile czasu zajmuje im dostanie się do środka i odjechanie autem.
letallec Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ciesz sie ze auta nie ukradli i wyciagaj wnioski Ubezpieczenie bylo?
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 B6/B7 w dieslu to niestety chodliwy temat....
ezc1 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 znajomy kiedys sie nacieszyl tylko 2 tygodnie i pewniej nocy ukradli mu spod bloku..
Wąski Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Co oni dziurę w drzwiach wywiercili?? Masz szczęście w nieszczęściu kolego. Najprawdopodobniej to byli amatorzy. Pewnie dopiero się uczą kraść samochody. Profesjonaliści kradną auto w czasie 5-15 min bez takich uszkodzeń. Oglądałem kiedyś program w którym pokazywali w jaki sposób złodzieje kradną auta i ile czasu zajmuje im dostanie się do środka i odjechanie autem. NO nie do końca masz rację
Filutek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No wróciłem jakoś o 2:00 do domu około 3:00 patrzyłem przez okno bo była burza i alarmy się ludziom załączyły , to nic nie widziałem a nawet jak by siedzieli w środku tez bym nic nie widział z 4 pietra. Policja była odcisków niema, w sumie to dzwoniłem tylko dlatego ze potrzebuje protokół do ubezpieczenia. Ubezpieczony jest wróciłem dziś do Niemiec czekam właśnie na gościa z ubezpieczalni co powie. Nic nie zginęło navi nie ruszyli! Stacyjka nie miała zerwanej blokady nie zdążyli albo sobie z nią nie poradzili? Kumpel odpalił mi to tak bym mógł wrócić z urlopu.
Gość davido31 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Mogłeś samochód zaparkować pod krzyżem
Rekomendowane odpowiedzi