NikoA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 panowie koleżka nie może znaleźć pompy od wspomagania w pasku 2,0tdi.podobno jest jakaś elektryczna?zapala sie kontrolka od poziomu płynu.
jaro4444 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 1. Sprawdzić płyn i dolać jak trzeba. 2. Pompa Vacum (w zasadzie tandemowa) umieszczona jest z tyłu głowicy. 3. Elektryczna pompa może być w module ABS/ESP.
NikoA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 to że trzeba sprawdzić poziom to my wiemy,ale gdzie?ja osobiście nie szukałem tego u niego w aucie,ale on twierdzi że nigdzie nie może znaleźć jakiegoś zbiorniczka.rocznik auta to 2005.
spetsnaz Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 panowie koleżka nie może znaleźć pompy od wspomagania w pasku 2,0tdi.podobno jest jakaś elektryczna?zapala sie kontrolka od poziomu płynu. jakiego płynu? Przecież sam pisałeś że jest elektryczna..
NikoA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 powiedziałem podobno jest elektryczna,ale jak by była to dlaczego wyskakuje kontrolka od poziomu płynu?gdzie dokładnie znajduje sie ta pompa,jaka by nie była?[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:00_________________________________________________sory,właśnie jestem po rozmowie z kumplem,i powiedział ze ta kontrolka nie jest od poziomu płynu, tylko po prostu awarii wspomagania kierownicy.Ale on twierdzi ze trzeba dolać oleju i juz go nawet kupił w aso facet dal jemu do tego auta.
konrad_A4 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jak to passat b6 to plynu nie dolejesz, bo to ma wspomaganie elektrycze musisz zapiac vaga z canem i sprawdzic bledy
NikoA4 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dzięki, :good:tak musi zrobić
Rekomendowane odpowiedzi