Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja włącznika świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nic nie prześwituje. Jedno ze zdjęć w pierwszym poście jest robione wieczorem i jak widać, jest OK :>

Opublikowano

Wyszło super, pomysł rewela. Zrób parędziesiąt wzorników wystaw na alledrogo i zobaczysz jaki ruch będzie. Handlarze wykupią Ci tego tysiące :evil:

Opublikowano

Ja też malowałem kilka miesięcy temu i również bez podkładu, tylko bardziej tempą techniką :tongue4: bo zakliłem symbole taśmą i poprostu leciutką chmurką pomalowałem cały przełącznik w miejscach przetartych. Wynik był zadowalający. Ale niestety tylko na pare miesięcy, bo sie przetarło znowu.

EDIT: dodam że leciutką chmurką ale kilka razy. Znaczy kilka warstw. Może warto zastosować ten podkład, ale czy w moim przypaku bez czyszczenia całości to coś da? nie wiem.

Opublikowano

Ja też malowałem kilka miesięcy temu i również bez podkładu, tylko bardziej tempą techniką :tongue4: bo zakliłem symbole taśmą i poprostu leciutką chmurką pomalowałem cały przełącznik w miejscach przetartych. Wynik był zadowalający. Ale niestety tylko na pare miesięcy, bo sie przetarło znowu.

To pewnie z powodu, o którym ktoś mówił nieco wyżej - brak podkładu.
Opublikowano

Masz takie szablony jeszcze? Sprzedaj mi :P

Opublikowano

no mam, jeszcze dwa chyba, ale powiem tylko ze jak nie masz cierpliwości to nic z tej regeneracji nie wyjdzie :wallbash::rolleyes: ściągnąłem plik z szablonem i skoczyłem wczoraj do biura reklamowego, gdzie robią różne gadzety i w ciągu paru minut to zrobili. 5pln mnie to kosztowało;] :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

no mam, jeszcze dwa chyba, ale powiem tylko ze jak nie masz cierpliwości to nic z tej regeneracji nie wyjdzie :wallbash::rolleyes: ściągnąłem plik z szablonem i skoczyłem wczoraj do biura reklamowego, gdzie robią różne gadzety i w ciągu paru minut to zrobili. 5pln mnie to kosztowało;] :notworthy:

Co tu dużo mówić, cierpliwość to klucz do sukcesu :good:

Opublikowano

Dało by radę, niestety nie wiem za bardzo gdzie taką 'naklejkę' zrobić tu u mnie w Irl

Opublikowano

Ja napotkałem problem tam gdzie najmniej się go spodziewałem;) - w Krakowie byłem w trzech miejscach i nie mogą mi wyciąć tak małych elementów ploterem , szarpie folie i wychodzi kupa... znajomy poradził mi wyciąć to laserem jak się uda to zdam relację

wycinam 12 sztuk ;)

Opublikowano

mi wycinali ploterem ale tez kombinowali z jakas gruboscia wciecia czy cos... nie wiem ale było ok wyciete :rolleyes: gorzej już z moją regeneracja:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

proszę o sprawdzenie linku z szablonem, u mnie nie bangla :hi:

Opublikowano

proszę o sprawdzenie linku z szablonem, u mnie nie bangla :hi:

ale nie chce sie ściągnąć czy ściągnąłeś ale nie możesz otworzyć??

Opublikowano

no stary robota na 6.

zrób pare sztuk i zacznij sprzedawać ja sie na to pisze. wezme ze 3 szt :)

Opublikowano
  • Autor

no stary robota na 6.

zrób pare sztuk i zacznij sprzedawać ja sie na to pisze. wezme ze 3 szt :)

Jeden, może dwa mógłbym zrobić. Ale na hurtowe dłubanie to ja się nie pisze :) Zwariować by szło :kox:

Opublikowano

Najpierw trzeba zabaczyć ile to wytrzyma. Czy tak jak u mnie pare miesięcy i to samo...

No i przeciez kolega musi mieć stare włączniki zeby zribić pare sztuk.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

koledzy potrzebuje namiaru na jakieś biuro reklamowe które wytnie mi elementy z tego szablonu bo w miejscowości w ktorej mieszkam, niestety w żadnym punkcie nie potrafili mi tego zrobić

Opublikowano

Może ktoś się tym zajmie i będzie sprzedawał? Wziąłbym na pewno z 10 sztuk

Opublikowano

Ja też bym kupił kilka sztuk. Pewnie więcej osób takich by było.

Poratujcie kolegów.

Opublikowano

Ja też bym kupił kilka sztuk. Pewnie więcej osób takich by było.

Poratujcie kolegów.

Bylem pytac w biurze reklamy, 30zl za 6szt. razem z folia transferowa jakby ktos chcial to moge zamowic i wyslac.

pozdro

Opublikowano

ja sie pisze na 2 szt. dobieramy reszte i mozesz robić

dopisywać sie ludziska wezmiemy hurtem :>