prostacz Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Hej,jak z podlaczeniem takiego radia w b6 ? Aktualnie mam chorus II + zmienarka. http://allegro.pl/item1189417520_audi_concert_iii_a4_6_cd_mp3_ideal_kurier.html
lukasz.mazi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Hejj super temat tylko nikt chyba nie próbował, sma chciałbym coś takiego zrobić, ale to chyba będzie związane ze zmianą klimy bo chorus III jest znacznie wiekszy i w autach których go montują klima znajduje sie nieco niżej. Pytanie czy wogole da sie cos takiego zamontowac, czy beda pasowaly uchwyty itp. Jak ktoś się orientuje prosze o info! Mowa tu oczywiscie o B6
domin79 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 ..spokojnie da rade zamontować tylko potrzebny kosz pod 2 din i klimatronik 2 din lub przycięty 1 dinowy
dzuma25 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 chcę zrobić to samo tylko że ja ma u siebie symphony II moje pytanie brzmi czy nie trzeba będzie jakiś dodatkowych przejściówek ???
rysiuu Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Potrzebujesz przejściówkę z ISO na ISO2 dedykowaną do b6 pod np. RNS-E
dzuma25 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 dzięki kolego już wszystko wiem :th:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 16:01_________________________________________________potrzebuj jednak jeszcze małej podpowiedzi przyszło radio jest kostka iso 2 ale nie działają tylne głośniki wzmacniacz i bufer jednej kostki właśnie od tego nie ma gdzie wsadzić w tej nowej iso2 co z tym zrobić ??[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 11:04_________________________________________________metodą prób i błędów doszedłem że tak jak napisałeś jest potrzebny adapter do montażu nawigacji RNS-E a mi przysłali zwykłą przejściówkę iso 2 i dlatego nie działa tak jak powinno, no nic człowiek uczy się na błędach
rysiuu Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Bo przejsciówka ISO, którą masz to wersja uniwersalna, brakuje złącza fakra mqs -> mini iso. Z tego co pamiętam, to w Quadlocku (iso2) zlącze mqs jest koloru białego. Pozostaje ci zakup samego złącza fakra mqs (wtyk, osłona, piny) oraz gniazdo mini iso (obudowa, piny) i kablologia. lub Zakup gotowego złącza plug & play
Kozathe1st Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Podłączam się do tematu. Też chcę założyć Concert III do B6. Obecnie mam kosz na małe radio - 1din. Rozumiem że czeka mnie zakup kosza pod RNS'e sterowanie klimatronic na 2 din. Dzuma25 jak ogarniesz temat do końca to napisz co i jak podłączyć, co trzeba jeszcze dokupić.
Rekomendowane odpowiedzi