benoos Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 mogę sprzedać moje szuflady foto poglądowe na 1 stronie propozycje cenowe na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekpolanica Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Orientuje sie ktos czy schowki ze zwyklych (nalesniki) foteli jak i kubelkowych (s-line) sa takie same?? Przerabial ktos juz ten temat?? Podobno schowki od B6 i B7 sie roznia??!! Prosze o info jesli ktos cos wie w tym temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafka532 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Witam, nie wie ktoś gdzie prócz ASO dostanę spinki i śruby montażowe? Mam schowki ale nie mam spinek. Czytałem, że musi być dobry wymiar, a nigdzie po numerach nie mogę znaleźć w Googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 6 godzin temu, Rafka532 napisał: Witam, nie wie ktoś gdzie prócz ASO dostanę spinki i śruby montażowe? Mam schowki ale nie mam spinek. Czytałem, że musi być dobry wymiar, a nigdzie po numerach nie mogę znaleźć w Googlach. Na auto-spinka.pl nie ma? To nie kosztuje chyba aż tak dużo więc w Motorpolu albo getem sobie zamów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafka532 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 1 godzinę temu, afroo. napisał: Na auto-spinka.pl nie ma? To nie kosztuje chyba aż tak dużo więc w Motorpolu albo getem sobie zamów. Znaczy tak, obojętne gdzie bym zamówił, tylko nie znam wymiarów tych spinek a po numerach nie mogę znaleźć by miały pasować na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi