arek329 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam.Trochę siedzi mi tył przy (zawias ori 1BE), czy ktoś próbował już regenerować (rozciąganie na zimno) .Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym temacie piszcie.
Daimos Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 szkoda kasy, kup dobre używki albo nówki dobrego producenta
arek329 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam.Jestem już po ,,zabiegu" sprężyny rozciągane w firmie ,,Federung" w Łodzi efekt bardzo dobry, po rozmowach z użytownikami regenerowanych sprężyn mam nadzieję ,że jeszcze długo posłużą.(dla zainteresowanych koszt 150zł.)
Gniady Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jeżdziłem na ściśniętych w celu obniżenia ale były robione na gorąco jedyny minus -trzeba pomalować.
Rdzewek_RdK Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 lepiej trzeba bylo kupic ori. uzywke dokładnie chociaż z drugiej strony nie masz pewności z jakiego auta pochodzi, ile na niej było nalatane itd. Może alternatywą dobrą była by nówka, może nie najwyższej klasy
wroclav Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Obniżałem kiedyś auto ściskając sprężyny na gorąco w BMW 328 i byłem bardzo zadowolony. Auto niżej i naprawdę dobre właściwości jezdne.
Armi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 lepiej trzeba bylo kupic ori. uzywke dokładnie chociaż z drugiej strony nie masz pewności z jakiego auta pochodzi, ile na niej było nalatane itd. Może alternatywą dobrą była by nówka, może nie najwyższej klasy Nówki no name potrafią różnie "siadać". Wolałbym kupić używki z gwarancją rozruchową. Montujesz i jest ok to bierzesz. Jeśli coś jest nie tak to oddajesz.
Rdzewek_RdK Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wolałbym kupić używki z gwarancją rozruchową. Montujesz i jest ok to bierzesz. Jeśli coś jest nie tak to oddajesz. rozwiązanie jeszcze lepsze
Cordii Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Polecam nowki jakiegos lepszego producenta bo z uzywanymi nie wiadomo jak trafisz
Rekomendowane odpowiedzi