Gość spedyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Właśnie rozpoczął się ostatni weekend wakacji, nie wybieram się na żaden spot Dziecko wraca dopiero w niedzielę i zamierzam spędzić dwa dni w/g zaleceń Kazika i mojego ulubionego kawałka Gdy nie ma dzieci będę i pojawię się dopiero w niedzielę wieczorem Macie podobne plany?
schiller Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja tam mam jeszcze miesiac.. :> ja tyz
Gość NUTI Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 He ja mam urlop prawie cały wrzesień, studia os października, żona i syn do pracy. Więc :gwizdanie:
Gość Tsunami Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ´Poniewaz jestem juz od 5 tyg . po urlopie mysle o nastepnym co prawda tylko 7 dniowym ale tenze bedzie mial miejsce dopiero w pazdzierniku Pomimo wszystko glowka do gory !!!
TTom3k Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja tam mam jeszcze miesiac.. :> ja tyz I ja rowniez
Jrk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Niestety, ostatni miesiąc wstawania o 10 i mocnego Później trzeba wcześniej wstawać i zmniejszyć ilość przyjmowanej ambrozji do organizmu
GM Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 widze ze wszystkich jedno łączy wiec ja tez sie nie bede wyłamywał ,ostatni weekend spedzam na rajdzie 4x4 Czarnorzeki - pozdrowionka (oczywiście mojej nie topie w bagnie) :>
pre_pl Opublikowano 1 Września 2007 Opublikowano 1 Września 2007 ja z żoną zamierzamy zrobić jakiś fajny obiad z kuchni tajskiej, będę też szukał informacji na temat immobilajzera w kolorowych FISach i coś na temat błędów z tym związanymi (piątkowe picie mam już za sobą )
Rekomendowane odpowiedzi