Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Łaciata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faaajna :slina:

Opublikowano

za***ista maszyna :good: Jakbys chciał oddać w dobre ręce to czekam :decayed:

Opublikowano

jest dobrze :good: :good:

ale wg mnie byłoby jeszcze lepiej jakbys jeszcze lustra pyknął w czarny mat bądź połysk, no i obowiązkowo chrom z przodu zastąpić jakims szadołem ładnym :wink4: :wink4: :wink4:

nad zmianą felunku też bym pomyślał...

IMO RS4 B7 w 19 albo 20" w graficie/czerni robiły by genialną robotę :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

piekna b8 bialy jest kozak teraz nie to co kiedys,do b8 to chyba mozna spokojnie 20 wkladac bo podobno ma duze nadkola

naprawdę cudeńko - teraz chcę tylko białą i tylko sedan :)

cieszy ze kolejny chce sie przesiasc na sedana,sedan wyglada bardziej sportowo jak go dobrze zrobisz :kox:

Opublikowano
  • Autor

bałem się z 16tek na 19tke zamienić, teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że w B8 19'' to dobry kompromis między 20tką a 18tką....ale można kłaść 20'' spokojnie :kox:

Opublikowano

bałem się z 16tek na 19tke zamienić, teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że w B8 19'' to dobry kompromis między 20tką a 18tką....ale można kłaść 20'' spokojnie :kox:

to przyjedź do Lublina to 17 nie założysz :gwizdanie:

Opublikowano

A co, kradną koła od 17" w górę ??

Opublikowano

A co, kradną koła od 17" w górę ??

nieee, ale plomby Ci z zębów powypadają :decayed:

[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 10:48_________________________________________________

BTW za***ista jest ta Łaciata :kox:

Opublikowano

Kolkov :good:

Opublikowano

to przyjedź do Lublina to 17 nie założysz :gwizdanie:

piertolisz :naughty: Na 17'' jeszcze jakoś się da jeździć... przyjemnie nie jest :decayed: Ale się da :decayed: Pojeździłem tydzień na 18'' i mówię dość :wallbash: 17'' to max :) Przynajmniej na lubelszczyznę :)

Opublikowano
to przyjedź do Lublina to 17 nie założysz

wszedzie jest tak samo...

A furka pierwsza liga. białe z czarnym dachem od kilku lat wymiata :naughty: :naughty: :naughty:. i chyba bedzie jeszcze przez kilka, no chyba ze szejkowie przestana wydobywac rope

Opublikowano

Fiu fiu bardzo ładna ... prawie tak ładna jak moja :decayed: :decayed: :decayed: Bądzie jakiś program :kox: ?

Opublikowano
  • Autor

będzie program w unitronic'u tylko pompe kazali zmienić na tą nowszego typu(koszt 1300zł) i wtedy lekko 240km dadzą rade.... albo wincy.... później wydech i nic poza tym nie robie...żadnych lusterek.nic :)

narazie auto zarabia na program na ślubach :> if anybody want... :naughty:

Opublikowano

będzie program w unitronic'u tylko pompe kazali zmienić na tą nowszego typu(koszt 1300zł) i wtedy lekko 240km dadzą rade....

:good:

narazie auto zarabia na program na ślubach :> if anybody want... :naughty:

Kuźwa chyba się chajtnę :naughty: ..... jeszcze raz :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kuźwa chyba się chajtnę :naughty: ..... jeszcze raz :decayed: :decayed: :decayed:

Jakbym sie chajtal teraz, a nie 3 miechy temu, to bym pojechal pewnei bialym R8 V10 :kox:

EOT

Opublikowano

Koxowo wygląda w B8 począłenie białej perły z czarnym dachem, super się to ze sobą zgrywa :kox::wink4:

Jakbym sie chajtal teraz, a nie 3 miechy temu, to bym pojechal pewnei bialym R8 V10 :kox:

EOT

Ale wtedy nikt by was nie mógł wieść bo tam masz tylko 2 miejsca :decayed:

Opublikowano

Eleganckie wozidło... :good: :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:slina: :slina: :slina:

nic dodać!!!!! :wink4:

Opublikowano

Auto super, powiedz mi jaka masz folie na szybach ?

Opublikowano
  • Autor
http://www.adika.com.pl/ w tej firmie musisz spytać...robili to pierwszy raz a wyszło elegancko