wojciu0308 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 dobre prawda :naughty: dobrze ktos dopasowal noge do zderzaka
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 kolor pikny a i Ta Pani bardzo fotogeniczna
Młody_drog Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 to akurat dobry pomysł w ciemności źle widać a spryskiwacz załatwiłby ten problem hehehehe, no nie wiem czy Ci to da aż tyle Auto ok, kolor
truckmaniac Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Piękna fura. za***isty podkład do grubego rezania Uwielbiam B6/B7 w tej barwie
grippen Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 fajna furka, nie kojarzę takiej w KW ale fajniusia
GILI Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Piękna fura. za***isty podkład do grubego rezania Uwielbiam B6/B7 w tej barwie Fajnie jak byś po modził w kierunku USA. Sam nie wiem czy w B6 obrysówki są tak samo jak w Passacie b5fl,ale widziałem takiego czerwonego zrobionego na Ameryka i uwierz mi miód malina
Rekomendowane odpowiedzi