jedrekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a w B7 masz pompowtryski w ASB. bzdura, ASB jest silnikiem CR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a w B7 masz pompowtryski w ASB. bzdura, ASB jest silnikiem CR Oczywiście, że masz rację jedrex, a kto wymyślił taką bo nie czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a w B7 masz pompowtryski w ASB. bzdura, ASB jest silnikiem CR Dokładnie , Napewno tańsze w użytkowaniu będzie 2.0 TDI niż 3.0 TDI sama wymiana oleju robi juz różnicę B8 jest ciut wieksze niż B7 , jak dla mnie lepiej się prowadzi i trzyma drogi oczywiscie na zawieszeniu S-line 3.0 jest fajne na trasy bo róźnice w spalaniu sa nie wielkie w stosunku co do 2.0 . 2.0 Po chipsie daje radę i tragedi nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ladne masz to auto Cuber . Bedziesz rezac MMI z Navi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 o w morde powaliłem silniki... TAK OCZYWIŚCIE ŻE ASB JEST NA CR. 3.0 TDi ASB będzie tańszym silnikiem jeśli ktoś jeździ szybo w trasach - poprostu mniej pali pod większym obciążeniem niż 2.0 170 KM. Przy spokojnej jeździe 2.0 170 KM jest tańsze. Przy spokojnej jeździe przy 2.0 zejdziesz do 6-6.5 l/100 przy drodze szybkiego ruchu. jesli chcesz większego auta ale nie zależy ci na mocy to bierz B8 tylko nie z początku produkcji w sensie 2007/2008 (poczatek 2008). Dużo łatwiej znaleźć zadbane B8 2.0 Tdi 143/170 niż dobre b7 3.0 TDi 233 KM plus co do b8 2.0 TDi - mniej pali w mieście - auto większe - dobre prowadzenie (choć nie wiem jak to jest z tym mitem że między 80-120 jakieś drgania są - jechałem i nie wyczułem tego) - dostepność na rynku wtórnym na plus B7 3.0 TDI - bardzo dobry silnik z dobrymi osiągami - małe spalanie jak na tą moc - bardzo dobra jakosc tworzyw w środku - lepsze seryjne nagłośnienie w B7 niż BO w B8. jesli rozpatrujesz bogatsze wersje wyposazenia i nie potrzebujesz buta to b8 2.0 TDi. Jeśli amsz do wyboru dobrze wyposazone B7 vs golas B8 to bym wziął B7. Zreszta tak też kupiłem bo miałem podobny dylemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 - lepsze seryjne nagłośnienie w B7 niż BO w B8. to prawda??? czyli BO nie ma szans z BOSE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Słyszałem że BO w B8 gra tak sobie co innego w nowej A8 Ale wątpię żeby grało gorzej niż Bose w B7 Ostatnio na spocie słuchałem BO w A5 i robiło robotę Cuber na niedziele na spocie będziesz już gotową B8 czy przyjedziesz Imprezą WRC :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cuber na niedziele na spocie będziesz już gotową B8 czy przyjedziesz Imprezą WRC :?: Jeszcze Subarakiem Nie było szybki tylniej bocznej ( z chromem ) w Poznaniu i musieli ściagać z DE zachciało mi się pakietu chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cuber na niedziele na spocie będziesz już gotową B8 czy przyjedziesz Imprezą WRC :?: Jeszcze Subarakiem Nie było szybki tylniej bocznej ( z chromem ) w Poznaniu i musieli ściagać z DE zachciało mi się pakietu chrom No to ładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Słuchałem BO w B8 i Bose w B7... Bose w B7 delikatnie mówiąc to inna liga, wystarczy włączyć sobie jakąs dobrą płytkę z muzą... i efekty słychać odrazu. podczas słuchania radia różnica jest mniej odczuwalna ale jest dalej. Jak dla mnie BO to jest nieporozumienie. Dużo słabszy basik ma BO - wolnijeszy i tak snuje, wysokie są sztuczne. BO gra tak jakby na pokaz żeby szopkę zrobić, a B7 bardziej naturalnie. Kto co lubi. Jak dla mnie b7 + BOSE rullez. W A5 BO gra lepiej niż w A4 B8 - byc moze inna kubatura auta robi różnice - bo oględnie patrząc to nie mal to samo siedzi co w a4. W A8 nowej jest zupełnie co innego... w szczytowym wydaniu masz hi-end w car audio... ale to boli cenowo W poprzedniej A8 z B&O - słuchałem tych głośników co się wysuwały do góry jak grały... to było coś! ale jaka kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dzięki Panowie za odpowiedzi i już nie zaśmiecamy wątku. Jak już będę lukał furaki to wątek założę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Bedziesz rezac MMI z Navi ? Może na wakacje , nie bardzo mi się uśmiecha wyłożyć ok 6 tys na 3G z montażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 W A5 tez jest słabo z BO.Moim zdaniem.Dusi się to, czystość słaba.Mógłbym parę rzeczy jeszcze napisać.Pablo Ty słuchałeś BO w A5 chwilę, nie na swojej płycie która znasz, bez żadnych porównań.A6 C6 bez Bose gra o niebo lepiej.Oni dali d*py i koniec kropka.Zamawiając nowe i tak trzeba brać BO czy w A5 czy w A4 bo niższe opcje jeszcze gorsze.. Po raz kolejny podchodziłem do tego tematu w A5 miałem dostępną nówkę z BO i latałem z płytą raz do swojego i raz do BO.Różnica na korzyść BO ale naprawdę jak na klasę i cenę samochodu oraz że jest to najwyższy oferowany sprzęt grający jest kiepściutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dzis siedzialem znow w adnej B8 i doszedlem do wniosku ze nawet w srodku to dwie rozne bajki. B7 traca jzu myszka jednak...... Ja bym bral B8 nawet kosztem osiagow.Prowadzenie zaawansowanie techniczne wszystko na plus.B7 to taknaprawe auto z 2001 roku , to stara konstrucja i technologiczna przepasc jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 B7 traca jzu myszka jednak. nic dodać nic ująć najlepiej to widać w podpisie autora wątku :> ja akurat jestem ogromnie zadowolony z 2.0T, więc w tym kierunku bym ewoluował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Cuber coś dla Ciebie :gwizdanie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1474897285 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Cuber coś dla Ciebie :gwizdanie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1474897285 ta dokładka widze jest na serii pokazana i na A5 , a Ja mam na przód zakładany dzisiaj S-line zreszta na tył równiez ps. nie podoba mi się taka dokładka ala Cupra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 i dobrze , bo jest okropna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 no to czekamy na fotki zderzaczkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 i dobrze , bo jest okropna Przesadzasz :gwizdanie: , ale to kwestia gustu widziałem na żywca w w Austrii i wyglądała za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi