Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lakierowanie w ASO w Polsce zaczyna podchodzic delikatnie pod norweskie ceny. W Wawie Auto Viva bierze 1300zl za element!! Ciekawa cena... :gwizdanie:

buuullll shiiittt... hehe... stawki mają o wiele niższe... moze 1300 to za całą maskę... za błotnik przedni będź drzwi 750 PLN.

Widać chcieli cie spławić.

Opublikowano

Lotka zamówiona w ASO, trzeba będzie poczekać bo w Kluczykowie nie mają i trzeba ściagac z DE + lakierowanie hmmmmm na koniec przyszłego tygodnia może sie uda że będzie zainstalowana :decayed:

doszła :mysli: było zadzwonić przed kupnem o cenę
Opublikowano

Doszła i się lakieruje :decayed:

Robert, ceny nie będę tutaj pisał :cool1:

Opublikowano

jak już założysz to możesz zrobić porównanie tych lotek? (foto)

Opublikowano

masz na mysli z lotką i bez niej :cool1:

Opublikowano

ja wrzucałem gdzieś takie foto - chyba u laguny w wątku :mysli:

Opublikowano

masz na mysli z lotką i bez niej :cool1:

dokładnie, źle napisałem :decayed:

Opublikowano

Doszła i się lakieruje :decayed:

Robert, ceny nie będę tutaj pisał :cool1:

a masz może nr bo przyszła mi ostatnio w Twoim kolorze tylko nie wiem czy to S czy zwykła :mysli:
Opublikowano

a masz może nr bo przyszła mi ostatnio w Twoim kolorze tylko nie wiem czy to S czy zwykła :mysli:

S i S-line to ta sama lotka :tongue4:

Numer: 8K9 827 933 A

Byla jeszcze lotka 8K9 071 640 A opis po kodach jej to ( wersja standard, E-modell Plus , E-modell Light , E-model Selekt ) nie mam pojęcia czy się różni :mysli:

Opublikowano

640 A to oznaczenie Votex :wink4:

Opublikowano

Cuber: Ogladales jakos ostatnio z bliska swoje tylne lampy? Chodzi mi szczegolnie o zewnetrze lampy.. Nie pekaja Ci krawedzie??

Tak wyglada ekstremalny przypadek:

gamlelykter.JPG

Pozniej wrzuce zdjecia moich lamp :(:wallbash::thumbdown:

Opublikowano

No nie żartuj :shocked:

Opublikowano

Nie zartuje ;(

Temat znany juz w UK i czytalem takze w norweskim klubie o tym.

W Norwegii nie ma problemu z reklamacja i wymiana takich lamp.

Dowiedzialem sie ze wyszla partia okolo 500-600 lamp z ktorymi wlasnie tak sie dzieje. U mnie ostatnio jak robilem korekte tylnych lamp to tego nie bylo.

Ostatnio podczas mycia w krakowie to zauwazylem i pozniej jak byla poprawiana instalacja LEDow to sie zalamalem. W ciagu tygodnia cala lampa popekala. Wieczorem wrzuce zdjecia u mnie w watku...

Opublikowano
:( kiepsko to wyglada ... niestety z roku na rok bedzie coraz wiecej takich "bubli" ...
Opublikowano

Nie zartuje ;(

Temat znany juz w UK i czytalem takze w norweskim klubie o tym.

W Norwegii nie ma problemu z reklamacja i wymiana takich lamp.

Dowiedzialem sie ze wyszla partia okolo 500-600 lamp z ktorymi wlasnie tak sie dzieje. U mnie ostatnio jak robilem korekte tylnych lamp to tego nie bylo.

Ostatnio podczas mycia w krakowie to zauwazylem i pozniej jak byla poprawiana instalacja LEDow to sie zalamalem. W ciagu tygodnia cala lampa popekala. Wieczorem wrzuce zdjecia u mnie w watku...

mam nadzieje że jestem poza tymi 600 sztukami bo jak narazie wszytsko u mnie w porządku :kox:

Opublikowano

Cuber, a gdzie fotki lotki? :naughty:

Opublikowano

Cuber, a gdzie fotki lotki? :naughty:

Byłem na urlopie w Chorwacji 2 tygodnie, myslalem ze uda mi się zalozyć przed wyjazdem no ale niestety nie wyrobiłem się czasowo, jutro pewnie zadzwonie do nich co i jak i kiedy mogę podjechac na montaż , fotki napewno wrzucę :wink4:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Cuber jaką masz lampkę tylną w podsufitce ? Taką jak Orzeł ("przezroczystą" tj. mleczną lub białą jak kto woli) czy tą bardziej wypasioną z czarną ramką i dwoma włącznikami bo cholera wie czemu były dwa rodzaje montowane w S-line :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...