Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Bartas u Ciebie wyglądają jak 17-stki u mnie jak o rozmiar mniejsze

Co do dyfuzora to ciągle sie zastanawiam , jakoś tak bardziej do mnie przemawia taka cała czarna dupka :cool1:

Bart-S super wyglada :cool1:

Dzięki Turdzi :decayed:

Bartas u Ciebie wyglądają jak 17-stki u mnie jak o rozmiar mniejsze

Nie pie*dol - IMO na B8 lepiej się prezentują :wink4: U nas problemem jest ten cholerny profil opony - 215 czy 225 na 50 to balon (i niestety obniżone zawieszenie jeszcze potęguje ten efekt). Obecnie szukam 215/45 i to powinno wykonać robotę (profil będzie o centa niższy - auto przestanie wyglądać jak traktor).

Ale tylko ma czarną ramkę :)

Ja chce taki jak chyba Ty masz u Siebie czyli czarny błyszczący z chromowaną ramka

dokładnie już go namierzyłem :wink4:

Zakupię go tylko wtedy jak zdecyduje sie na lakierowaie tylnego dyfuzora w kolor nadwozia czyli czarny :kox:

Cuber po kiegoś chrom dokładał- zrobiłbyś black madafaka :kox:

cholernie podobają mi się tak zrobione B8[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 08:47_________________________________________________a s4 B8 lusterka były tak samo w satynie jak b5 i 6 i 7?

cholernie podobają mi się tak zrobione B8[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 08:47_________________________________________________a s4 B8 lusterka były tak samo w satynie jak b5 i 6 i 7?

tak :)

Cuber[/b][/color] po kiegoś chrom dokładał- zrobiłbyś black madafaka

myślałem na samym początku aby tak go zrobic ale jakos wygrała opcja obecna :wink4:

tak :)

to nie ma wyjścia trzeba założyć- ja przeklinałem że mam chrom ale widziałem ostatnio czarne B6 w chromie i te lusterka robią niesomowitą robotę :kox: :kox: :kox:

Ta czarna sucz wyzej wyglada tak kozacko tez przez te kola. Ale 21" to juz troche show-no go... No chyba ze sie po lotnisku tylko jezdzi :)

Ta czarna sucz wyzej wyglada tak kozacko tez przez te kola. Ale 21" to juz troche show-no go... No chyba ze sie po lotnisku tylko jezdzi :)

koła i gleba robia największa robotę :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...