wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 cenę mam mega + oddaje stare w rozliczeniu Czyli wyjdziesz spoko Czekamy na info
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 cenę mam mega + oddaje stare w rozliczeniu Czyli wyjdziesz spoko Czekamy na info
_Makki_ Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Cuber: zakladasz LEDy poliftowe w poniedzialek?
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 Cuber: zakladasz LEDy poliftowe w poniedzialek? zobaczymy , z jednej strony chciał bym założyć ale z drugie ktoś przy ewentualnej przyszlościowej mojej sprzedaży powie ze dołożone bo pewnie po dzwonie itd itp
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 W razie czego trzymaj stare lampy zawsze mozna przy sprzedazy wrocic do nich .
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 W razie czego trzymaj stare lampy zawsze mozna przy sprzedazy wrocic do nich . jasne ze mozna [br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 14:09_________________________________________________chciałem je sprzedac ale nawet kompletu za 200 zeta nikt nie chce kupic wiec zostawiam w garażu
Wąski Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Cuber: zakladasz LEDy poliftowe w poniedzialek? zobaczymy , z jednej strony chciał bym założyć ale z drugie ktoś przy ewentualnej przyszlościowej mojej sprzedaży powie ze dołożone bo pewnie po dzwonie itd itp JAK coś wiesz gdzie dzwonić
mystic.pl Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Turdzi wstawił ze względu na felgi, ale widzę, że fotka pasuje pod Twojego planowanego wiosennego moda
MARCIN607 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 jakoś mi osobiście się nie widzi ta ciemna dokładka inny kolor wyróżnie ten zderzak
Wąski Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 jakoś mi osobiście się nie widzi ta ciemna dokładka inny kolor wyróżnie ten zderzak a mi wręcz przeciwnie :>
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 jakoś mi osobiście się nie widzi ta ciemna dokładka inny kolor wyróżnie ten zderzak a mi wręcz przeciwnie :> Ty się nie znasz jakoś mi osobiście się nie widzi ta ciemna dokładka inny kolor wyróżnie ten zderzak potwierdzam
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Turdzi wstawił ze względu na felgi, ale widzę, że fotka pasuje pod Twojego planowanego wiosennego moda dla mnie bomba na wiosne pewnie będzie polakierowana dokładka. Wczoraj oglądałem lampy tylnie z polifta I kierunek jako led na całej długości lampy jest mega kozak ale za to postój jak świeci to tylko paskiem nie jak obecnie u mnie punktami ledowymi i to mi się średnio podoba. Wstrzymuje sie jak narazie, zobacze jak bedzie wygladało na aucie u znajomego bo narazie szału na mnie nie zrobiło
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 a umie już podpiąć >>? jeszcze chwilka
Cuber Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 to kierunek pewnie kozak tak, jest za***isty ale postój jakoś do mnie nie przemawia
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 W połowie filmiku widać dobrze lampy http://www.youtube.com/watch?v=WIV3yKR78Uc
turdzi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Turdzi wstawił ze względu na felgi, ale widzę, że fotka pasuje pod Twojego planowanego wiosennego moda widizalem dzis na zywca to auto , i przyznam szczerze ze ten dyfuzor w kolorze wyglada bardzo slabo
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 widizalem dzis na zywca to auto , i przyznam szczerze ze ten dyfuzor w kolorze wyglada bardzo slabo hmmm Ja pewnie zaryzykuję i na wiosne polakieruje [br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 12:35_________________________________________________Szukam fajnych Felg 19-stek na lato jak by ktoś coś miał to dajcie cynka , warunek musi byc ORI Audi ps. Moje 18-stki będą na sprzedaż jak by ktoś chciał
filip1001 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Szukam fajnych Felg 19-stek na lato jak by ktoś coś miał to dajcie cynka , warunek musi byc ORI Audi po Krakowie na 19" nieźle, nieźle
Rekomendowane odpowiedzi