Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 po Krakowie na 19" nieźle, nieźle hmmm 18-stki spokojnie dają radę wiec pora spóbowac 19-stek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 po Krakowie na 19" nieźle, nieźle hmmm 18-stki spokojnie dają radę wiec pora spóbowac 19-stek potem jest jeszcze 20" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 po Krakowie na 19" nieźle, nieźle Niektórzy na 20" jeżdżą Ja z 3 sezonu jazdy na 19" po Krk chyba zrezygnuję Co innego w B8 u Cubra, źle nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Cuber mam dla ciebie 19" ...oczywiscie w dobrej cenie ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Cuber mam dla ciebie 19" ...oczywiscie w dobrej cenie ORI dawaj info na pw lub gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cuber kur*a przesadziłeś.... Pakiet Cukierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cuber kur*a przesadziłeś.... Pakiet Cukierek :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cuber kur*a przesadziłeś.... Pakiet Cukierek nie gadaj, że go ciućkałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Cuber kur*a przesadziłeś.... Pakiet Cukierek Pokaż Kotku co masz w środku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 No to zapowiada sie mała realizacja planu czyli, Grill czarny błyszczący z chromowaną ramka (dzieki WRC ) + czarne blyszczące słupki drzwi i trójkącik w tylnich drzwiach ( mam matowe ) Dokładka hmmmm pewnie na wiosne ps. Jak cos to szukam ładnych 19-stk ( RS6 lub S5 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czyli będzie MOD na błysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czyli będzie MOD na błysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 To nie miałeś błyszczących tych bocznych listew ?? Ciekaw jestem tego grilla w połysku z chromowanymi listewkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 To nie miałeś błyszczących tych bocznych listew ?? Ciekaw jestem tego grilla w połysku z chromowanymi listewkami nie miałem , to jakiś pakiet był czy uj wie, chyba w serii wychodziły takie listwy w 2,0 TFSI i 3,0 TDI a jak dalej to nie wiem. Alv grill bedzie bez zadnych listewek chrom normalny czyli taki : do tego chyba założe chromowana listwe w miesjce szarej w przednim zderzaku ale tylko wtedy jak polakieruje tylni dyfuzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 alvarikowi pewnie o te listwy poziome chodzi http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-listwy-ozdobne-grill-audi-a4-8k0-a5-i2016656855.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 wrclaguna taaa, ale jednak to cienko wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 alvarikowi pewnie o te listwy poziome chodzi http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-listwy-ozdobne-grill-audi-a4-8k0-a5-i2016656855.html domyślam sie ale one jak dla mnie to sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 alvarikowi pewnie o te listwy poziome chodzi http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-listwy-ozdobne-grill-audi-a4-8k0-a5-i2016656855.html domyślam sie ale one jak dla mnie to sa zgadzam się... czarny połysk jest też taki grill będę miał na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi