niuniek222 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Juz kiedys zaobserwowalem ta rzecz ale jakos zapomnialem napisac na forum. Z racji, ze dzis pada deszcze znow mi sie to dziwne zjawisko przytrafilo. Chodzi o to, ze gdy wjade autem w kaluze od strony pasazera to rozprysk wody z kaluzy idzie na maske i na szybe. Czy rowniez macie tak samo jak wjedziecie w kaluze? Moze to wina opon? Co o tym sadzicie?
bromash Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 We wszystkich oooo w jakich siedziałem się tak dzieje
niuniek222 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 No wlasnie ciekaw jestem dlaczego sie tak dzieje, czyzby to wina konstrukcji auta.
sajmon8526 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 eeeeee woda to woda:) najlepszy widok jest zima kiedy widac jak snieg nawala w powietrze przy szybach:) ale to wina szerokich kapci:)
miro_x Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 mi tak samo w skodzie robi na 15 wiec pewnie w kazdym tak bedzie.
Rogass Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Nie wiem co bierzecie chłopaki ale ja nic takiego u siebie nie mam Śnieg owszem przy delikatnym skręcie kołami. Ale żeby woda z kałuży na kaske i szybe...
miro_x Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Jak sie szybko jeździ to woda zawsze będzie na szybie. Chlapnie do przodu i się w to wjeżdża. Wczoraj sprawdzałem. Zresztą nie macie innych problemów :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi