vietato Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Witam chciałbym użyć tego jako odbojnik na całej długości drzwi..i tu teraz do was pytanie,czy pod tym skoroduje mi blacha?? wiadomo woda będzie się pod to dostawać itd...chciałbym usłyszeć wasze zdanie,na czarnym samochodzie czarna listwa wygląda naprawdę dobrze a rozchodzi mi się jedynie o bezpieczeństwo drzwi,nie chcę jakiś standartowych odbojników z odblaskami,no chyba że podsuniecie lepszy pomysł;-) Dzięki za rady Pozdrawiam http://allegro.pl/listwa-rantowa-czarna-chrom-najlepsza-jakosc-i1196489260.html
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 U mnie takie B6 jeżdiz, kolor ciemny granat/czerń i ma na każdym rancie drzwi własnie takie listwy chomowane :sick3: kiedys mu zdjecie zobie to jest dopieo bezguscie :wallbash:
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 tylko w chromie czarnych nie będzie widać
vietato Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Po co komu takie listwy wyżej napisałem ..jako odbojniki
Vandit Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 uważać więcej na drzwi i nie będzie potrzebna żadna listwa
vietato Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 uważać więcej na drzwi i nie będzie potrzebna żadna listwa co prawda to prawda...ale zadałem pytanie,gusta gustami proszę o odpowiedź nie o krytykę
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Raczej nikt Ci tego pomysłu nie poprze(stąd krytyka), bo to psuje stylistyke nadwozia, nakleisz takie ranty np czarne na srebrnym kolorze to optycznie podwyższysz auto zaburzysz poziome linie auta, to naprawde nie bedzie wyglądać, jak nie zamkną tego watku , a ja w miedzy czasie zobacze to B6 o którym tam gdzies wyzej pisałem to wkleje zdjecie i naprawde Ci sie ten pomysł odwidzi
akjam Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 [...]no chyba że podsuniecie lepszy pomysł;-) Dzięki za rady Pozdrawiam http://allegro.pl/listwa-rantowa-czarna-chrom-najlepsza-jakosc-i1196489260.html Nic nie rób. Witam chciałbym użyć tego jako odbojnik na całej długości drzwi..i tu teraz do was pytanie,czy pod tym skoroduje mi blacha?? Jak już delikatnie masz obite te drzwi to blacha rzecz jasna będzie pod tym puchnąć...
Vandit Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 tu nikt cie nie krytykuje, tylko doradzamy ze to może wyglądać nie zaciekawie, ale rób jak uważasz
OLO_GDA Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 fotele folia oklejasz?? :polew: no kurde, przecie auto sie zuzywa i nic na to nie poradzisz. jak widze takie wynalazki to przypominam sobie ludzi co trzymaja pilota od TV w woreczku :polew:
vietato Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 fotele folia oklejasz?? :polew: no kurde, przecie auto sie zuzywa i nic na to nie poradzisz. jak widze takie wynalazki to przypominam sobie ludzi co trzymaja pilota od TV w woreczku :polew: spoko ale dalej nikt nie odpowiedział....
Armi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 I raczej nie odpowie. Wątpię żeby ktoś tutaj wpadł na taki pomysł, mało kto ma pokrowce na siedzenia a co dopiero listwy na rantach drzwi.
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Witam chciałbym użyć tego jako odbojnik na całej długości drzwi..i tu teraz do was pytanie,czy pod tym skoroduje mi blacha?? Jak już delikatnie masz obite te drzwi to blacha rzecz jasna będzie pod tym puchnąć... A to nie jest wystarczajaca odpowiedź Jełsi nakleisz tą listwe na zdrowy lakier to co ma korodować przecież listwa jest z tworzywa sztucznego, lakieru nie uszkodzi wiec jest dobrze zabezpieczone podłoze pod taką listwe, inaczej jak by ta listwa była jak te gumowe listwy progowe w których jest metalowa listwa która koroduje i przenosi korozje na drzwi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi