szogi Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Witam. Musze wymienić uszczelkę miski i mam pytanie. Jakiej firmy najlepiej kupić? Może być np. Elring czy lepiej jednak zapłacić trochę więcej i kupić ori z ASO? Macie jakieś doświadczenia? Dzięki.
Grzes A4 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 witam. miałem problem bo olej mi uciekał, w zwykłym potoryzacyjnym kupiłem zwykłą uszczelke za 15zł do tego czarny silikon za 5zł i jak ręką odiął
rikardo Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Witam. Musze wymienić uszczelkę miski i mam pytanie. Jakiej firmy najlepiej kupić? Może być np. Elring czy lepiej jednak zapłacić trochę więcej i kupić ori z ASO? Macie jakieś doświadczenia? Dzięki. Mocno ci cieknie? Sączyło mi z boku i spływało na połączenie ze skrzynią, wyglądało, że cieknie na uszczelniaczu. Dokładnie przemyłem połączenie miski z blokiem w miejscu wycieku acetonem i za spoinowałem specjalnym sylikonem do osadzania miski olejowej. Metoda trochę druciarska ale skuteczna
Grzes A4 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 tez myślałem ze uszczelniach bo wszystko obzygane jak nie wiem. ale chyba jednak lepiej wymienić ta uszczelke bo bedzie to pewniejsze rozwiązanie. a 20 czy 30 zł plus własny koszt roboty lub u mechanika to nie duzo
ŁYSY44 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Zmieniając uszczelke nie zaszkodzi posmarować sylikonem
rafalskin73 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Wymieniałem w swojej audi na uszczelkę Elringa,tylko nie smarowałem niczym i troszkę mi się poci blisko skrzyni biegów,także warto posmarować silikonem.
jezuwrc Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Pamiętajcie Panowie że podstawa to dobrze odtłuścić...
Rekomendowane odpowiedzi