Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFF] Moja A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po dwóch miesiącach od kupna swojej upragnionej Audiczki, chciałbym ją wam przedstawić. Na początek wielkie podziękowania dla dwóch bardzo mi pomocnych klubowiczów z Krakowa, bez których nie poznał bym tak dokładnie swojego samochodu. Mowa jest o Cuberze który załatwił mi przegląd w ASO po znajomości, oraz dla Mad Maxa który woził mnie po Krakowie i doradzał na miejscu jako ekspert :D. Było tam jeszcze dwóch klubowiczów, którzy także pomogli swoją wiedzą, nie pamiętam nicków, ale oni wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam chłopaki i życzę innym kupującym takiego szczęścia jakie mnie spotkało. A teraz do rzeczy , przedstawiam "surowe" zdjęcia, bardzo proszę o garść postów nawet krytycznych, co zmienić żeby ją upiększyć. Proszę podawać konkrety i porady.

img2676zw2.jpg

img2677ab4.jpg

img2678gy9.jpg

img2679dw6.jpg

img2680gv6.jpg

Opublikowano

Ładny sedan :a4fan:

Troszkę większe felgi i zawieszenie 30mm w dół :th:

Opublikowano

Tak jak spedyt napisał + ciemne szybki :th:

Ewentualnie możesz pomalować na kolor autka dolną część zderzaków i progi :thumbup:

Aha i ściągnąłbym emblematy z tylnej klapy. Ewentualnie jeśli już chcesz je mieć to naklej je w dobrym miejscu.

Opublikowano

A wiec tak: dokladki do malowania, koniecznie felgi minimum 17'', do tego obnizony zawias i bedzie gites :th: jeszcze jakbys radio ori skombinowal bylo by miodzio.

ogolnie autko bardzo ladnie sie prezentuje, tylko do tapicerki trzeba sie przyzwyczaic, silnik fajnie zrobiony z tych 75 konikow i teraz ladnie ciagnie...

p.s: nie zatrzaskuj wiecej kluczykow w aucie ;]

Opublikowano

Bardzo ladny. :thumbup: Tylko to drewno jest paskudne. :mysli:

Opublikowano

Ładna,ładana zmien radio na ori i felge ładną :kox: No bchr wreszcie kupiłes :th:

Opublikowano

bardzo fajny sedanik...gratuluje i pozdrawiam

Opublikowano

Ladna audiola na poczatek felgi wieksze pozniej jak kasiora pozwala. Tak pozatym nic bym nie zmienial :) chyba ze zamierzasz dluzej sobie zostawic.

Opublikowano

Audiola ładna chociaż mi się osobiście ten granatowy środek nie widzi zwłaszcza w srebrnym autku, porażające jest też to że w :a4fan: z 1999 można spotkać klekoty które mają moc dobrą dla Fiata Pandy :shocked:

Opublikowano

Audiola ładna chociaż mi się osobiście ten granatowy środek nie widzi zwłaszcza w srebrnym autku, porażające jest też to że w :a4fan: z 1999 można spotkać klekoty które mają moc dobrą dla Fiata Pandy :shocked:

Tak to juz jest z tymi kucami.Moze zapomnieli TURBINKI wstawic . Przynajmniej co do motorkow jest w czym wybierac :D
Opublikowano

Większa felga i będzie dobrze :afro:

Opublikowano

No wreszcie pokazałeś swoje cudo, mam nadzieję ze wymieniłes te wachacze które stukały.... :gwizdanie:

Co do autka to : felgi zmień obowiązkowo a te zostaw sobie na zime, zawieszenie pasowało by obniżyć, radio strasznie razi wiec też wymień.

Ps. mysle że flaszke wypijemy za Twój zakup.

Opublikowano

Ładny sedanik podoba mi sie , tylko felunek założysz większy i super :a4fan:

Opublikowano

:oklaski: dobry wybór :th:

Opublikowano

Ładny sedan :a4fan:

Troszkę większe felgi i zawieszenie 30mm w dół :th:

popieram na całej linii :th:

Opublikowano

Hehe co ja mam dodac , wszystko powiedziane :)

A co do flachy, to jak najbardziej jestem za :)

Opublikowano
  • Autor

Jak sie pojawię na jakimś spocie i bedziecie bo Kraków niedaleko, to stawiam flache jak nic. A tak poza tym, to podpowie, gdzie mogę dostać Zegary z FISem, bo to też do zmiany by poszło, no i czy można zmienić kolor tapicerki ?

Opublikowano
czy można zmienić kolor tapicerki ?

Daj sobie spokój. Bardzo fajnie wygląda granatowe wykończenie w Audi - odskocznia od tej szarugi jaka panuje w 95% pozostałych :a4fan: Mi się bardzo podoba - drewienko też :decayed:

Co do samego wozu - jest śliczny. Mój ideał jeśli chodzi o B5 (srebrny sedan po II lifcie... Cudo)

Opublikowano

super sreberko ,tak jak koledzy pisza felga wieksza i bedzie :thumbup:

Opublikowano

Jak sie pojawię na jakimś spocie i bedziecie bo Kraków niedaleko, to stawiam flache jak nic. A tak poza tym, to podpowie, gdzie mogę dostać Zegary z FISem, bo to też do zmiany by poszło, no i czy można zmienić kolor tapicerki ?

Zapamiętaj bracie nowy

że kolega twój klubowy

do pomocy jest gotowy

i użyje mocnej głowy

żeby klekot był bombowy

;)

Bardzo ładna ale felunia do wymiany

:naughty: