Piechol Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witać. Mam pytanko, można podjechać do Jarosławca na zlocik? Mam raptem parę kilometrów. Wcisnąłem się dzisiaj między parę audiczek na drodze od Koszalina, granatowe B5 z ramkami .eu
GILI Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witać. Mam pytanko, można podjechać do Jarosławca na zlocik? Mam raptem parę kilometrów. Wcisnąłem się dzisiaj między parę audiczek na drodze od Koszalina, granatowe B5 z ramkami .eu Jedź,a dlaczego nie Wyjeżdżam dopiero jutro,więc dzisiaj będzie jeszcze stypa
Gość DiM Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Pozdro dla Pozia i Hugo od Daymoona
kar Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Dzisiaj już nie dam rady, jutro o której będziecie się zwijać? Przyjechałbym z rana
musti Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Halo halo pochlali już wszyscy że nikt nie zdaje relacji ON LINE kto jak to ale Prezes
Zaleczeq Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Wszyscy juz pewnie zaniemogli :polew: :drunk:
grippen Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 wszyscy zaliczyli zgona a Prezes widomo nie pije ale musi pilnować aby im nic się niestało
domjenick Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 a Prezes widomo nie pije taaa...nie pije.... w małych ilościach,albo ,jak na tabletkach jakichś jest...
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witać. Mam pytanko, można podjechać do Jarosławca na zlocik? Mam raptem parę kilometrów. Wcisnąłem się dzisiaj między parę audiczek na drodze od Koszalina, granatowe B5 z ramkami .eu :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witać. Mam pytanko, można podjechać do Jarosławca na zlocik? Mam raptem parę kilometrów. Wcisnąłem się dzisiaj między parę audiczek na drodze od Koszalina, granatowe B5 z ramkami .eu ja bym sprawdził czy masz portwel
wypsiu Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Dzwoniłem z pracy o 22,00 do Tomeksa i myślałem że nie ma zasięgu bo tak przerywa a on już był tak nabity że nie szło się z nim dogadać ...
Zaleczeq Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 a nie powiedział chociaz "Koniec imprezy dziekuje odbranoc" jak w tym filmiku Niezapomniana 18 ORYGINAŁ :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 ale nudy podobno lipa straszna, nikt o 6 rano nie chciał pić a Italiano jak zwykle miał przejścia ze swoim Ajfąnem
A-rek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 ale nudy podobno lipa straszna, nikt o 6 rano nie chciał pić a Italiano jak zwykle miał przejścia ze swoim Ajfąnem dziwne bo na slaskich krazy taka jedna fotka :gwizdanie: http://www.postimage.org/image.php?v=aV5toM9
Kolkov Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 ale nudy podobno lipa straszna, nikt o 6 rano nie chciał pić a Italiano jak zwykle miał przejścia ze swoim Ajfąnem dziwne bo na slaskich krazy taka jedna fotka :gwizdanie: http://www.postimage.org/image.php?v=aV5toM9 uuuuuuuu raczą się z filiżanek nie pisałem, że w ogóle nie piją tylko, że nie chcą pić o 6 rano
musti Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Pogoda chyba dopisuje więc poszli się wykąpać w morzu lub opalać
hornet Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Będę śledził wątek bo na chwilę obecną nic się nie dzieje ( w wątku) Dawać foto relację bo ciekawy jestem kto dusił komara na piachu.
A-rek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 nie pisałem, że w ogóle nie piją tylko, że nie chcą pić o 6 rano podobno to zdjecie bylo zrobione o 6:00 rano
Nosfer Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Jeeeezuuuu ALE U WAS MUSI TRĄCAĆ NUDĄ !!!
Rekomendowane odpowiedzi