Dom3l Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witam, coś tłucze z tyłu i chyba czas nadszedł na zmianę amortyzatorów. Na tych, na których jeździłem do tej pory byłem zadowolony. Teraz szukam na allegro i nie wiem nad którymi się zastanowić, czy nad gazowymi czy olejowymi? Który typ był oryginalnie montowany w naszych Audi? Ewentualnie czy możecie doradzić co wrzucić na tył, zastanawiałem się nad KAYABA. Dziękuje za wszelkie sugestie.
Bartoszzz Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 ORI były gazowe z firmy MONROE lub BOGE. Ja mogę polecić amorki SACHS lub wlaśnie KAYABA, mam u siebie zamontowane amorki z obu firm i są ok
Dom3l Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Dzięki za info, na allegro jest sporo do wyboru więc teraz kwestia znaleźć najlepsza ofertę no i oczywiście jeszcze sprawdzić w okolicznych sklepach w Szczecinie. Pozdrawiam
andy_sky Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 zamów u tom77 ma najlepsze ceny na allegro jest dużo chinoli kiepskiej jakości
Dom3l Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 widać Kayaba jest chyba na górze rankingu , zerknę do tom77. Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi