lukasera Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 w necie natrafiłem na takie foto.... przyznawać się który to :polew: :polew: :polew: :polew: To był Fazy,tylko nie to audi
Pepin Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Myśle,że jak by Pepini 5 kilo przytył to tragedi by nie było no ale zawsze to 5 kg w niuni więcej :gwizdanie: ach ten smalczyk ... i ogórasy ...
klysek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Myśle,że jak by Pepini 5 kilo przytył to tragedi by nie było no ale zawsze to 5 kg w niuni więcej :gwizdanie: ach ten smalczyk ... i ogórasy ... ja mysle ze to bardziej ta spalona kielbaska z ogniska
dziadek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Co by nie mówić ale dzik też był dobry, przynajmniej ja trafiłem na dobre kawałki... :gwizdanie:
klysek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Co by nie mówić ale dzik też był dobry, przynajmniej ja trafiłem na dobre kawałki... :gwizdanie: a ja myslem ze jest taki twardy jak podeszwa ze nie moglem go ukroic ;( dopiero rano mnie uswiadomili ze nie moglem go pociac bo kroilem go ta gladka strona :polew:
GILI Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Co by nie mowić zloty są zazwyczaj bardzo pouczające. Dowiedziałem się na tym,że istniało plemię indiańskie,które opanowało sztukę picia d*pą :decayed:
dziadek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Co by nie mówić ale dzik też był dobry, przynajmniej ja trafiłem na dobre kawałki... :gwizdanie: a ja myslem ze jest taki twardy jak podeszwa ze nie moglem go ukroic ;( dopiero rano mnie uswiadomili ze nie moglem go pociac bo kroilem go ta gladka strona :polew: no z dzikiem to ponoć trza było mieć szczęście bo trafiały się i "podeszwy" ale kroić gładką stroną?
klysek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Co by nie mowić zloty są zazwyczaj bardzo pouczające. Dowiedziałem się na tym,że istniało plemię indiańskie,które opanowało sztukę picia d*pą :decayed: to chyba Fazy opowiadal
GILI Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Co by nie mowić zloty są zazwyczaj bardzo pouczające. Dowiedziałem się na tym,że istniało plemię indiańskie,które opanowało sztukę picia d*pą :decayed: to chyba Fazy opowiadal nie... ten ma Forda
Galec Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ja na dziku połamałem chyba ze 4 komplety plastikowych sztućców ale w końcu sobie z nim poradziłem :>
Tomeks Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 ludzie,dzika było mało i niektórzy dostali sarnę,którą wydłubaliśmy z pod auta siemiana ...pretensje do niego,taką ubił :gwizdanie:
Pepin Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Myśle,że jak by Pepini 5 kilo przytył to tragedi by nie było no ale zawsze to 5 kg w niuni więcej :gwizdanie: ach ten smalczyk ... i ogórasy ... ja mysle ze to bardziej ta spalona kielbaska z ogniska kiełbaski nie pamiętam [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 23:03_________________________________________________ ludzie,dzika było mało i niektórzy dostali sarnę,którą wydłubaliśmy z pod auta siemiana ...pretensje do niego,taką ubił :gwizdanie: a ten Dzik to na Motulu pewnie pieczony
klysek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Myśle,że jak by Pepini 5 kilo przytył to tragedi by nie było no ale zawsze to 5 kg w niuni więcej :gwizdanie: ach ten smalczyk ... i ogórasy ... ja mysle ze to bardziej ta spalona kielbaska z ogniska kiełbaski nie pamiętam [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 23:03_________________________________________________ ludzie,dzika było mało i niektórzy dostali sarnę,którą wydłubaliśmy z pod auta siemiana ...pretensje do niego,taką ubił :gwizdanie: a ten Dzik to na Motulu pewnie pieczony latales wokol ognicha z kielbacha a poniej za dlugo ja piekles i wygladala jak kasznka :polew: ale mowiles ze jest pyszna
Tomeks Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 ludzie,dzika było mało i niektórzy dostali sarnę,którą wydłubaliśmy z pod auta siemiana ...pretensje do niego,taką ubił :gwizdanie: a ten Dzik to na Motulu pewnie pieczony wiadomo,dal klubu co najlepsze
zlota1977 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 dobrze że nie jadłam, bo pewnie do dzisiaj by mi się olejem odbijało :gwizdanie:
siemian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 prawie jak sandały i skarpetki... Widać że rodowity Polak... :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 KUBOTA - prekursor sandala i bialej skarpety
Adrenalina Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 prawie jak sandały i skarpetki... Widać że rodowity Polak... :polew: :polew: jeszcze tylko brakuje pokaźnej dziury na paluchu
Rekomendowane odpowiedzi