Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZLOT JAROSŁAWIEC 2010 -WRAŻENIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Makaron , Makaron co to za typ ?? :mysli::decayed:

Byłem incognito :tongue4:

ooo nowy klubowicz :hi: mam nadzieję że jak będę w Wawie to imprezkę zaliczymy ....
Opublikowano

gdzie jakieś fotki :gwizdanie:

Opublikowano

gdzie jakieś fotki :gwizdanie:

Nie będzie ponieważ zostały ocenzurowane :decayed:

Opublikowano

Impreza była za***ista, był tez pokaz możliwości napędu Q :) oraz obstawa Straży Granicznej :)

Ja w drodze powrotnej rozbiłem szybę w A6, a żona leży ze wstrząsem, chyba muszę wolniej jeździć :(

PS może ma ktoś szybkę do A6 97 rok :) a najlepiej jak by po kosztach wstawił, bo jeszcze trochę będę musiał oddać za fotoradary do państwa.

Oczywiście pozdrowienia dla wszystkich, a w szczególności dla Matiego, Basi, Galca.

Opublikowano

Fajna sprawa taki zlocik :naughty: Wielki dzięki dla organizatorów :hi: szczególnie Tomeks dbał o nas jak o własne dzieci :notworthy:Bieniek natomiast był od "niespodziewanych atrakcji" :gwizdanie: dobry temat z fotkami na plaży :kox: Fotografów w klubie mamy konkretnych :hi: Tylko obawiam się żeby każdy nie dostał niedługo fotki w nieco mniejszej rozdzielczości skoncentrowanych na naszych rejestracjach ;(

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8339173,Piraci_drogowi_ratuja_budzety_samorzadow.html

Opublikowano

mushu jak wyjeżdżaliśmy to byłeś na radiu?? ja Cie wołałem i cisza w eterze a potem mi już całkiem znikłeś w lusterku

mily mam nadzieje że nic poważnego się nie stało??i powiedz mi jak to zrobiłeś?? Pozdrów małżonkę niech się szybko wraca do zdrowia

Opublikowano

nam w drodze powrotnej seryjnie kilka fotek w kolumnie walnęło ... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:Biały Bór pedalski się kłania .... :sick3: były robione od tyłu ....

Opublikowano

chyba każdy dostanie pamiątke Białego Boru :kox:

Opublikowano

Radyjko nie działało ponieważ jeszcze na miasto pojechaliśmy na tzw zestaw turysty ( goferek ,fląderka z frytkami i lodzik maszynowy :kox:) więc nie było sensu go włączać :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

a mi turbawa odmówiła posłuszeństwa w drodze powrotnej...także miałem problemy z wyprzedzaniem traktorów :wallbash:

także photoradary mi nie straszne :kox:

Opublikowano

nam w drodze powrotnej seryjnie kilka fotek w kolumnie walnęło ... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:Biały Bór pedalski się kłania .... :sick3: były robione od tyłu ....

bez kitu ja też się obawiam o foteczke dupeczki mojej audi :embarrassed: na wlocie do tego białego boru :disgust: ale przesada konkretna z tymi śmietnikami n przestrzeni 3 km 3 śmietniki haha nie dziwne że są w czołówce kraju :angry:

gazeta.pl "Wśród gmin rekordzistek są pomorskie: Biały Bór, Człuchów i Kobylnica pod Słupskiem."

Opublikowano

W niedziele rano fotoradar stal na przejsciu dla pieszych na ograniczeniu 40, ale to bylo na wylocie z bialego boru. Na szczescie nas poinformowali...

Opublikowano

też kiedyś tam dostałem, ulewa była jak cholera a on był schowany w siwim śmietniku

Opublikowano

Ja miałem spokojną drogę do domu zero misiaków i śmietników, ale za to jak mi jakaś baba starym clio wyleciał z bocznej drogi jak miałem jakieś 160 na budziku to miałem test łosia i hamulców na raz całe szczęście że nic z naprzeciwka nie jechało bo bym jej koncertowo z d*py garaż zrobił :gwizdanie:

a co do kobylnicy też kiedyś załapałem się na pamiątkowe foto na samym wlocie :confused4:

Opublikowano

Może poprosimy o zniżkę na zdjęcia dla klubu :)

Opublikowano

:hi::decayed:

Dzięki wszystkim za Zlot, jak zawsze był pierwsza klasa, żarełko też nie było złe, szczególnie żurek :good:

Fajnie bylo Was zobaczyć, te "stare" znajome gęby i te "nowe" :kox:

Siorce i szwagrowi zlocik się spodobał i już myślą o kolejnym :decayed:

Dzięki organizatorom, było suuper :kox:

Opublikowano

Może poprosimy o zniżkę na zdjęcia dla klubu :)

taa gmina Biały Bór niech napiszę topic w dziale Rabaty i Promocje jakby dobrze zagadali to może nawet moderator by ich podwiesił :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

następny zlot letni w Białym Borze :kox::evil:

:drunk::naughty:

rozniesiemy tą wioche :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...