Armi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Adam ale sam powiedz czy w moim buja no chyba że to napęd swoje robi Bierz MTSy bo do tej ceny nic innego nie dostaniesz W porównaniu do mojego to buja :gwizdanie: Często widzę, że zwalniasz w miejscach gdzie ja przejeżdżam bez hamowania . Na siedemnastkach daje radę ale na piętnastkach jest znacznie gorzej. Zobacz, sama zmiana felg (na seryjnym zawiasie) z 15 na 17 powoduje, że auto prowadzi się lepiej. Ja miałem obniżenie na samych sprężynach do 15 :gwizdanie: Ale teraz już bym nie wrócił do sprężyn obniżających i seryjnych amortyzatorów nawet do 17 czy 18. Wolę się nie martwić o to czy przytrę czy nie przytrę.
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Adam ale sam powiedz czy w moim buja no chyba że to napęd swoje robi Bierz MTSy bo do tej ceny nic innego nie dostaniesz W porównaniu do mojego to buja :gwizdanie: Często widzę, że zwalniasz w miejscach gdzie ja przejeżdżam bez hamowania . Na siedemnastkach daje radę ale na piętnastkach jest znacznie gorzej. Zobacz, sama zmiana felg (na seryjnym zawiasie) z 15 na 17 powoduje, że auto prowadzi się lepiej. No nie wiem czy zwalniam, na poprzednich spręzynach było inaczej na tych jest koksik ale jak sie cos pojawi doQ kiedys w rozsądnej cenie to pewnie kupie
vdm Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Dobra a teraz tył? Czy te sprężyny co mam na tyle to są 1BE? jak się ma taki zestaw na tyle do zestawu z MTSem na przodzie? Czy ktoś może mi naświetlić sytuację?
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ogólnie amorki 1BE sa czerwonego koloru, a co do kropek na spręzynach to chyba 3 białe to 1BE, tak mi sie przynajmniej kojarzy
vdm Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 różowa kropa to jest 1be to z tyłu 1 szara i 2 białe to jakie to zawieszenie (foto w 1 poście)?
Rekomendowane odpowiedzi