oizdog Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam, szykuje mi sie regeneracja chłodnicy. W zwiazku z tym mam pytanie czym najlepiej zalać pózniej układ? Pozdrawiam
bolek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Podobno Originał najlepszy z ASO ale ja wlalem dynagel i chyba jest spoko :smile:
platiniumm Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dokladnie dynagel i mozna jechac
oizdog Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A gdzie to kupić? I jaki kolor? Możecie coś dokładniej napisać? Z góry dziekuje :smile:
bolek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A gdzie to kupić? I jaki kolor? Możecie coś dokładniej napisać?Z góry dziekuje :smile: Dynagel kupisz w kazdym sklepie motoryzacyjnym lub na stacji benzynowej,ceny nie pamietam,ale około 60 zl,ale lepszy napewno bedzie original,zapytaj w aso o cene
Flaha Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ja u siebie lałem Castrol Antifreeze, polecił mi go znajomek, który wcześniej przetestował w swojej audiczce. Nie narzekam. To koncentrat, który trzeba odpowiednio rozcieńczać. W moim regionie zimą jest zaje...sty mróz i nigdy nie miałem najmniejszych problemów.
Gość zdeniu Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ja lubie oryginales :mrgreen: czyli czerwony G12
SebMis Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ja lubie oryginales :mrgreen: czyli czerwony G12 i nie koniecznie trzeba go kupować w ASO, w normalnym motoryzacyjnym też się go dostanie i to w lepszej cenie
Gość rob Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 wlałem PETRYGO, żadnych problemów nie stwierdzono :razz:
Gość Handal Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Kolego, możesz lać wszystko co jest na rynku, oczywiście co ma atesty, OPRÓCZ JEDNEGO PŁYNU NA RYNKU POLSKIM "BORYGO RÓZOWE", tego nie wolno, zje chłodnice w 2...3 lata. Firma Boryszew SA napisała ze jest dobre, ale z doświadczenia własnego i kolegów wiem na 100% ze zjada nasze chłodnice bardzo szybko. Pozdro Handal notabene - producent płynów do chłodnic. :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi