Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uwazajcie na swoje audiczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale kurw jest pelno wszedzie, w anglii to juz wogole jest zlodziejstwo k**estwo i dziadostwo, pelno zuli siedzi na bezrobociu i chlaja non stop a ich deklowate dzieciaki robia sobie ukraine na ulicach, i tak np zajumali mi kiedys moto 3 razy to samo spod domu!! cieli lancuchy itp a sprzet za kazdym razem rozpieprzony z pustym bakiem w parku sie znajdowal!

poprostu nic sie na debili i pojebusów nie poradzi, jednym gnojkom (moze po 13 lat) jak prowadzili mi sprzet kiedys nawet morde obilem pozadnie ale to na innej dzielni i co zaraz lecialy czarnuchy z kosa to jedyna i kita, a policja to jest dobra wszedzie ale chyba tylko w statystykach!!

Opublikowano

ale kurw jest pelno wszedzie, w anglii to juz wogole jest zlodziejstwo k**estwo i dziadostwo, pelno zuli siedzi na bezrobociu i chlaja non stop a ich deklowate dzieciaki robia sobie ukraine na ulicach, i tak np zajumali mi kiedys moto 3 razy to samo spod domu!! cieli lancuchy itp a sprzet za kazdym razem rozpieprzony z pustym bakiem w parku sie znajdowal!

poprostu nic sie na debili i pojebusów nie poradzi, jednym gnojkom (moze po 13 lat) jak prowadzili mi sprzet kiedys nawet morde obilem pozadnie ale to na innej dzielni i co zaraz lecialy czarnuchy z kosa to jedyna i kita, a policja to jest dobra wszedzie ale chyba tylko w statystykach!!

:polew: co bulwers

Opublikowano

no bo ciety jestem na dziadostwo i zlodziejstwo i jak czytalem caly ten watek to sie zgrzalem i musialem to napisac :disgust:

Opublikowano

no bo ciety jestem na dziadostwo i zlodziejstwo i jak czytalem caly ten watek to sie zgrzalem i musialem to napisac :disgust:

kolega się trochę zagotował :decayed:

p.s. nie dziwie mu się :gwizdanie:

Opublikowano

o Skyliner brachu jak ja cie dawno nie widziałem :decayed:

Jestem praktycznie codziennie na forum :decayed:.

W Polsce prawo jest ustawione pod rządzących, oni są nie tykalni, dbają tylko o swoją d*pę... a od 1 stycznie 2011 będzie jeszcze gorzej... Zrobić to co się stało w Grecji... Wyjść na ulice... tak nie może być..., albo jakoś się zorganizować, może z czasem by się dołączyły do Nas inne kluby :):mysli:... uj mnie już strzela od tego wszystkiego. Jedno wielkie bagno... Przekręt za przekrętem :wallbash:

Opublikowano

haha Skyliner widzę że nie zmieniasz swoich poglądów na temat bagna. :naughty: prawidłowo.

Opublikowano

....ha, a juz bylem zdecydowany, ze w tym roku odwiedze PL jadac Audi. Z tego co tutaj czytam to jednak wpakuje manele do Fiata Bravo i nie bede ryzykowal....

Opublikowano

valokuwaja, taa lepiej tak zrób bo możesz wrócić bez audi :polew:

Opublikowano

....ha, a juz bylem zdecydowany, ze w tym roku odwiedze PL jadac Audi. Z tego co tutaj czytam to jednak wpakuje manele do Fiata Bravo i nie bede ryzykowal....

hehe az tak to sie nie przejmuj :) ale najlepiej wyciagaj kierownice wychodzac z auta :) to bedzie zaskoczenie jak ktos wejdzie i zoabczy ze nie ma :)

Opublikowano

hehe az tak to sie nie przejmuj :) ale najlepiej wyciagaj kierownice wychodzac z auta :) to bedzie zaskoczenie jak ktos wejdzie i zoabczy ze nie ma :)

hahaha najlepiej to oprawic samochod w ramki i powiesic na scianie :naughty:

Opublikowano

hahaha najlepiej to oprawic samochod w ramki i powiesic na scianie :naughty:

W naszym kraju tak byłoby najlepiej :good:

Opublikowano

no i niestety ... przyszła kolej na mnie, co prawda na szczęście auto nie poszło bo chłopaki łakomili się na navi... do "szczęścia" zabrakło im pewnie kilkunastu sekund tylko zostali zauważeni i uciekli w długą... skończyło się na wybitej szybie i cb radiu :kwasny:

p1010842k.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

no i czy ja nie mam racji myslac zeby takich lumpow pozbawiac np rak, albo na poczatek jednej, obijac im np na oczach ich rodziny (z regóły zmeliniałej) mordy, a pozniej profilaktycznie polamac nogi??

Opublikowano

no i czy ja nie mam racji myslac zeby takich lumpow pozbawiac np rak, albo na poczatek jednej, obijac im np na oczach ich rodziny (z regóły zmeliniałej) mordy, a pozniej profilaktycznie polamac nogi??

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie no rodziny w to nie mieszaj stary, ale za takie coś powinni ucinać 3 środkowe palce u dłoni w zależności czy kolo jest praworęczny czy lewo z tej mu ścinać. Myśle że to byłoby niezłą nauczką :wink4:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 12:54_________________________________________________

no i niestety ... przyszła kolej na mnie, co prawda na szczęście auto nie poszło bo chłopaki łakomili się na navi... do "szczęścia" zabrakło im pewnie kilkunastu sekund tylko zostali zauważeni i uciekli w długą... skończyło się na wybitej szybie i cb radiu :kwasny:

p1010842k.th.jpg

wyrazy współczucia :confused4: swoją drogą ładnie masz w środku.

szkoda szyby :thumbdown: ...

Uploaded with ImageShack.us