Kowi87 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 kowi tez ma clapacze ;D Synu mało wiesz :gwizdanie: Chlapacze są sexi
312MC Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Wymień lampki przednie na poliftowe albo dzielone od S4, odłodzisz auto o epoke. Fajny kolorek, u mnie na ulicy stoi avant w tym kolorze, odrazu wpada w oczy
Ciepły Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Bardzo ciekawy kolor, wygląda jak na rynek USA Ładne
jozek726 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 kowi tez ma clapacze ;D Synu mało wiesz :gwizdanie: Chlapacze są sexi moze sam sie skusze :polew:
Brylantoos Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 przepiekny kolorek.Jeszcze takiego nie widziałem.Zazdroszcze stanu techncznego.Naprawde udało Ci sie ładną sztuke ustrzelić.Pozdro
Rooney1990 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Opublikowano 19 Września 2010 Dzieki chlopaki za dobre słowa Nie wiecie moze kiedy bedzie nastepna tura na smyczki i podkladki pod blachy naszego klubu? :>
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 kolorku pozazdrościć najładniejsze kolory to mój i twój (no i jeszcze coś ) mody tak jak koledzy wyżej doradzają. a jak założysz chlapacze to dostaniesz bana na forum
Rooney1990 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Opublikowano 24 Września 2010 a jak założysz chlapacze to dostaniesz bana na forum :naughty Dzieki! Haha [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 19:35_________________________________________________Chłopaki mam pytanko. Dzisiaj sie wzielem za wymiane termostatu. Odrecilem co mialem odkrecic, spuscilem plyn, i tam gdzie mial byc termostat byla TYLKO uszczelka Nie bylo termostatu, moze wiecie dla czego poprzedni wlasciciel zrobil taki myk? Troche to dziwne.
A-rek Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Dzisiaj sie wzielem za wymiane termostatu. Odrecilem co mialem odkrecic, spuscilem plyn, i tam gdzie mial byc termostat byla TYLKO uszczelka shocked Nie bylo termostatu, moze wiecie dla czego poprzedni wlasciciel zrobil taki myk? Troche to dziwne. widac szkoda bylo mu kasy wiec wolal aby samochod sie nie dogrzewal
Rooney1990 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 No i dorwalem nowe felgi 17' BBS od passata Tylko 2 do prostowania i wszystkie 4 do malowania I tu do was prosba. Na jaki kolorek mozna je pomalowac? Tylko zeby jakos ladnie komponowaly sie z brazowym kolorkiem I oczywiscie nie moglo zabraknac ramek na zegary
Rooney1990 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 to są bbsy? Wewnatrz felgi jest napis BBS GERMANY. Wiec raczej to bbsy
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 to są bbsy? Wewnatrz felgi jest napis BBS GERMANY. Wiec raczej to bbsy nie widziałem takich jeszcze, ile za nie dałeś? Bo jak w takim stanie to grosze pewnie
Rooney1990 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Tzn tak, 2 sztuki w srodku felgi maja dwa lekkie skrzywienia rantu. A malowac je chce bo na niektorych sa babelki pod lakierem. A ich nie kupilem tylko dostalem Moj wujek ma paska, ale mial dachowanie i poszedl na czesci, a ze wujek dobry czlowiek to mi je oddal za free Ile one moga byc warte? :gwizdanie:
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Tzn tak, 2 sztuki w srodku felgi maja dwa lekkie skrzywienia rantu. A malowac je chce bo na niektorych sa babelki pod lakierem. A ich nie kupilem tylko dostalem Moj wujek ma paska, ale mial dachowanie i poszedl na czesci, a ze wujek dobry czlowiek to mi je oddal za free Ile one moga byc warte? :gwizdanie: grosze, zobacz tutaj http://moto.allegro.pl/felgi-z-oponami-17-5x112-bardzo-ladne-tanio-i1294332129.html takie ładne fele i tylko 700 więc twoje pokiereszowane też niewiele będą warte
Rooney1990 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Tzn tak, 2 sztuki w srodku felgi maja dwa lekkie skrzywienia rantu. A malowac je chce bo na niektorych sa babelki pod lakierem. A ich nie kupilem tylko dostalem Moj wujek ma paska, ale mial dachowanie i poszedl na czesci, a ze wujek dobry czlowiek to mi je oddal za free Ile one moga byc warte? :gwizdanie: grosze, zobacz tutaj http://moto.allegro.pl/felgi-z-oponami-17-5x112-bardzo-ladne-tanio-i1294332129.html takie ładne fele i tylko 700 więc twoje pokiereszowane też niewiele będą warte A masz jakis pomysl na kolor felg?
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Tzn tak, 2 sztuki w srodku felgi maja dwa lekkie skrzywienia rantu. A malowac je chce bo na niektorych sa babelki pod lakierem. A ich nie kupilem tylko dostalem Moj wujek ma paska, ale mial dachowanie i poszedl na czesci, a ze wujek dobry czlowiek to mi je oddal za free Ile one moga byc warte? :gwizdanie: grosze, zobacz tutaj http://moto.allegro.pl/felgi-z-oponami-17-5x112-bardzo-ladne-tanio-i1294332129.html takie ładne fele i tylko 700 więc twoje pokiereszowane też niewiele będą warte A masz jakis pomysl na kolor felg? chyba bym oddał do regeneracji i zostawił ori kolor, a może jakiś ciemny piaskowy-żółty
Rooney1990 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Tzn tak, 2 sztuki w srodku felgi maja dwa lekkie skrzywienia rantu. A malowac je chce bo na niektorych sa babelki pod lakierem. A ich nie kupilem tylko dostalem Moj wujek ma paska, ale mial dachowanie i poszedl na czesci, a ze wujek dobry czlowiek to mi je oddal za free Ile one moga byc warte? :gwizdanie: grosze, zobacz tutaj http://moto.allegro.pl/felgi-z-oponami-17-5x112-bardzo-ladne-tanio-i1294332129.html takie ładne fele i tylko 700 więc twoje pokiereszowane też niewiele będą warte A masz jakis pomysl na kolor felg? chyba bym oddał do regeneracji i zostawił ori kolor, a może jakiś ciemny piaskowy-żółty Wlasnie myslalem nad zostawieniem koloru albo czarne Ale nie wiem czy bedzie to ciekawie wygladalo
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Tzn tak, 2 sztuki w srodku felgi maja dwa lekkie skrzywienia rantu. A malowac je chce bo na niektorych sa babelki pod lakierem. A ich nie kupilem tylko dostalem Moj wujek ma paska, ale mial dachowanie i poszedl na czesci, a ze wujek dobry czlowiek to mi je oddal za free Ile one moga byc warte? :gwizdanie: grosze, zobacz tutaj http://moto.allegro.pl/felgi-z-oponami-17-5x112-bardzo-ladne-tanio-i1294332129.html takie ładne fele i tylko 700 więc twoje pokiereszowane też niewiele będą warte A masz jakis pomysl na kolor felg? chyba bym oddał do regeneracji i zostawił ori kolor, a może jakiś ciemny piaskowy-żółty Wlasnie myslalem nad zostawieniem koloru albo czarne Ale nie wiem czy bedzie to ciekawie wygladalo ja mam czarne ale chyba do Ciemnego koloru lepiej psują jasne felgi
Rekomendowane odpowiedzi