Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Autor NO przecie mówiłem Ci.. gwarancji żadna..tak usłyszałem przez telefon "bo te rozwiercane turbiny są do tuningowców a z nimi bywa różnie ". Nie pytałem się czy gwarancja jest normalna jak się montuje u nich turbine..ale jak dają Ci zregenerowaną to gwarancja jest kwestią wątpliwą. Aaaaaa , w ten deseń , myslałem ze chodzi o kazdą turbine zregenerowaną a Ty mowisz o przerabianych. mozliwe ze nie daja , facet ma troche racji
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Ja mówię o tych z bebechami K04 i rozwierconą muszlą ..a ze wszystkich regeneracji wpolałbym kupic gotową hybrydę z gwarą
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Zastanawiam się skąd tutaj tyle stron na temat Esy która już fabrycznie jest zmodzona
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Bo to temat Moskala..on zawsze musi miec dużo O czym tutaj nawijaliście bo nie chce mi się czytać tych 184 stron
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l O czym tutaj nawijaliście bo nie chce mi się czytać tych 184 stron :decayed O Maryny :decayed:
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l Ja mówię o tych z bebechami K04 i rozwierconą muszlą ..a ze wszystkich regeneracji wpolałbym kupic gotową hybrydę z gwarą no to niech Ci zrobia K04, bedzie bez cudowania i bedziesz miec gwarancje a koszta takie same jak K03
Opublikowano 21 Sierpnia 201114 l w reampoland nie dostaniesz kwita z gwarancja na przerobione k03 na k04
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Gdzie kupiłeś taki kapselek ? No chyba, że to po winie za 5 zł Nie będzie Cię teraz wkurwiała wiecznie uj***na sziba ?
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l http://allegro.pl/zaslepka-tylnej-wycieraczki-vw-passat-audi-a4-a6-i1682883512.html
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l I pomyśleć że jeszcze jakieś 20 lat temu jak ojciec kupował Bisa to ja się upierałem że ni ch#ja tylko ten z wycieraczką bo bez wygląda ch#jowo hahaha Ale podpisuję się pod pytaniem raggusia, bo ja często jej używam... A tak na marginesie moskal w weekend grilluję niedaleko Twoich stron
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l z tym, że w sedanie inaczej jest nachylona szyba według mnie niepotrzebny mod
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l W sedanach też nie ma i nikt nie narzeka Ja narzekałem.. kurfa bez wycieraczki to paranoja.. jedziesz w deszcz i na tylne szybie to se można powiesić plakat z gołą vaginą bo i tak nic nie widać, a przynajmniej cieszy oko To teraz by się przydała taka wlepa tylko odwrócona do góry nogami
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Dużo lepiej wygląda bez tej wycieraczki, zwłaszcza że i tak nie działała Przy następnym malowanku relingi też wywal.
Opublikowano 25 Sierpnia 201114 l Autor Nie będzie Cię teraz wkurwiała wiecznie uj***na sziba ? nie doprowadzam do tak zaawansowanego ujebania auta :naughty: :naughty: A tak na marginesie moskal w weekend grilluję niedaleko Twoich stron gdzie ???? według mnie niepotrzebny mod według mnie to masz chójowo obszytą kiere :kox: :kox: Dużo lepiej wygląda bez tej wycieraczki jeden mądry sie trafił na 6 półgłówków :kox: