Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez nie mam headseta

damy rade trzeba ustalic dzien i godzine :naughty: moze byc dzis

Ok to niech reszta napisze o której godzinie by byli gotowi i można dzisiaj zagrać, ja teraz uciekam bo jadę pomóc Guciowi z tłumikiem w aucie i będę po 20:00 :)[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 17:54_________________________________________________I jak są chętni dzisiaj do skillowania się :?: :kox:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ci co byli dzięki :)

Opublikowano

Super się grało heheehe

Tylko trzeba uzbierać ekipę i będzie zabawa przednia :>

Szkoda że nie macie mikrofonów bo tak to szybko można dojść do porozumienia odnośnie ustawień samochodów, ja przy okazji pierwszy raz przetestowałem kamerkę od ps3 która ma mikrofon wbudowany i chyba mnie coś tam słyszeliście :polew:

moicz dobrze śmigasz tak samo julo23 :good:

Opublikowano

No ja sie jeszcze gubie, mało grałem w GT5, krótko mam tą gre, mało znam trasy albo wcale, nie radze sobie za dobrze bez systemów i z tylnym napędem.

Powiem Wam, że czasami mnie ściągało coś w to w lewo to w prawo, zależy. Tak jak by mi sie pad zaciął :D

Nie wiem czemu, i o co biega ? offline nigdy tego nie uświadczyłem.

Moicz, raz byliśmy na mecie z różnicą chyba 0.05 :D tak na oko :D

Opublikowano

No ja sie jeszcze gubie, mało grałem w GT5, krótko mam tą gre, mało znam trasy albo wcale, nie radze sobie za dobrze bez systemów i z tylnym napędem.

Powiem Wam, że czasami mnie ściągało coś w to w lewo to w prawo, zależy. Tak jak by mi sie pad zaciął :D

Nie wiem czemu, i o co biega ?

Wszystko dobrze masz :D

Tylko jak we mnie wjechałeś to od uderzenia lewe koło Ci się pewnie zaświeciło i Cię przez chwilę ściągało bo moicz uaktywnił zniszczenia :wink4:

A ja szukam i szukam gdzie ten pokój utworzyliście i nie mogłem znaleźć bo zapomniałem o społeczności :polew: i szukałem w sieci gdzie są setki pokoi a było też kilka polskich pokoi i jak by nas było mało to zawsze mozna spróbować pograć z polakami :naughty:

Opublikowano

PABLO ma rację były ustawione lekkie zniszczenia :gwizdanie: generalnie jeździło sie elegancko

F40 PABLO :good:

a julo na tym grand valley (lexusami) to gdyby meta była ciut dalej to byś mnie połknął :decayed:

Opublikowano

PABLO ma rację były ustawione lekkie zniszczenia :gwizdanie: generalnie jeździło sie elegancko

F40 PABLO :good:

No dobry był wyścig, tylko bokami slajdowałem bo miałem wszystko wyłączone :kox: hehehehe[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 23:10_________________________________________________Spodobało mi się że za wygrany i nie tylko wyścig na on line można uzbierać symboliczną kasę i punkty doświadczenia, zawsze coś :)

Opublikowano

eno elgancko...pogram z wami jak wstane :D:polew: :polew:

Opublikowano

Ja w nocy skończyłem ten 800 kilometrowy owalny tor, masakra nudne to jak cholera.

Level skoczył na 30 :)

Opublikowano

Ja w nocy skończyłem ten 800 kilometrowy owalny tor, masakra nudne to jak cholera.

Level skoczył na 30 :)

tez zrobiłem daytone....

..chetnie pogram z wami online ... tylko kiedy??

Opublikowano

Pany a robicie wszystkie sezonowe ? Ja wczoraj sobie przysiadłem do samych Corvette i 2 miejsce zająłem ze stratą 30sek do 1 Camaro SS '00 :wallbash: ale trochę kasy i expa wpadło :) Problem mam z driftami ? Za cholerę nie mogę jakiegoś dobrego ślizgu zrobić a typy mają po kilka k pkt za drift :shocked:

Jak będziecie ogarniać jakiś on-line jeszcze kiedy to z chęcią się z Wami przejadę. Grę mam od samej premiery ale dopiero w ostatnich dniach jakoś mnie wciągnęła ;P Mam HeadSet więc można będzie się spokojnie komunikować.

Opublikowano

Pany a robicie wszystkie sezonowe ? Ja wczoraj sobie przysiadłem do samych Corvette i 2 miejsce zająłem ze stratą 30sek do 1 Camaro SS '00 :wallbash: ale trochę kasy i expa wpadło :) Problem mam z driftami ? Za cholerę nie mogę jakiegoś dobrego ślizgu zrobić a typy mają po kilka k pkt za drift :shocked:

Jak będziecie ogarniać jakiś on-line jeszcze kiedy to z chęcią się z Wami przejadę. Grę mam od samej premiery ale dopiero w ostatnich dniach jakoś mnie wciągnęła ;P Mam HeadSet więc można będzie się spokojnie komunikować.

ja śmigam tylko w tych pierwszych sezonowych (5 wyścigów)

reszty nie ogarniam bo tam tzreba mieć fest skilla

Opublikowano

Czasami warto nawet specjalnie kupić auto i zrobić na full tuning do sezonowych, nawet jak sie wyjdzie na zero to doświadczenie dużo podskoczy.

Moicz, jak ty zrobiłeś wszystkie licencje na złoto ? masakra... Ja jestem w połowie i już połowe z tego mam tylko na srebro... Pomału będe poprawiał.

Do tego sezonowe dochodzą, specjalne, no i te wespomniane licencje. A po za tym normalnie A-spec, do których troche brakuje samochodów czasami, no i B-spec - to sie najłatwiej robi, choć też trzeba sie starać mieć do tego dobre auta. B-spec robi już 3 klase, Tj. amatorską i i tą klase wyżej (zapomniałem nazwy) zrobił i teraz czesze zawodową.

Ja póki co zbieram na formułe 1, - 5mln.

Póki co mam 4 bańki :naughty: i zarabiam corvetą ZR1 zrobioną na profesjonal.

Skąd dorwaliście pick-upa ? ja pożyczyłem od kolegi bo nie mogłem znaleść a są dwa wyścigi w A-spec i dwa w B-spec.

Opublikowano

Planujemy jutro ok 21:30 - 22:00 pośmigać wszyscy na on-line także możemy zrobić listę :naughty:

Lista: Nie wiem jak moicz, julo23 i reszta :mysli:

PABLO

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 21:47_________________________________________________

Ja tylko wyścigi robiłem na sezonowych, driftu nie ruszałem.[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 21:49_________________________________________________

Czasami warto nawet specjalnie kupić auto i zrobić na full tuning do sezonowych, nawet jak sie wyjdzie na zero to doświadczenie dużo podskoczy.

Ja ostatnio zdobyłem trofeum milionera bo na koncie przeszło już 10 baniek :decayed:

Opublikowano

Dopisać mnie do listy proszę :) Tylko, że ja będę bardziej o 22 niż 21:30 :)

Opublikowano

Dopisać mnie do listy proszę :) Tylko, że ja będę bardziej o 22 niż 21:30 :)

Ok dlatego ustalamy taką godzinę by każdemu pasowało :wink4:

Poniedziałek Godzina ok 22:00

Lista:

PABLO

milczar

insane_Infinity

Jak już będzie dużo chętnych graczy to się założy osobny wątek na temat ścigania skillowania się na on-line w GT5 aby nie robić zamieszania w tym temacie :)

Opublikowano

w poniedzialek nie moge grac online bo bede w pracy ale bardzo chetnie we wtorek o kazdej godzinie jestem dostepny

Opublikowano

w poniedzialek nie moge grac online bo bede w pracy ale bardzo chetnie we wtorek o kazdej godzinie jestem dostepny

Ok to zmieniam listę.

Dlatego myślę że wszyscy się muszą określi kiedy komu pasuje i wtedy zagramy większym składem :)

Opublikowano

ja niestety nie dam rady :confused4: piątek najprędzej

Opublikowano

Moicz, jak ty zrobiłeś wszystkie licencje na złoto ? masakra... Ja jestem w połowie i już połowe z tego mam tylko na srebro... Pomału będe poprawiał.

Do tego sezonowe dochodzą, specjalne, no i te wespomniane licencje. A po za tym normalnie A-spec, do których troche brakuje samochodów czasami, no i B-spec - to sie najłatwiej robi, choć też trzeba sie starać mieć do tego dobre auta. B-spec robi już 3 klase, Tj. amatorską i i tą klase wyżej (zapomniałem nazwy) zrobił i teraz czesze zawodową.

Skąd dorwaliście pick-upa ? ja pożyczyłem od kolegi bo nie mogłem znaleść a są dwa wyścigi w A-spec i dwa w B-spec.

ja miałem grę chyba 3 dni po premierze i zacząłem od licencji a poźniej te specjalne (nie brałem udziału w wyścigach dopóki nie zrobiłem licencji) i w sumie miałem ponad 50 zlotek w licencjach jak zacząłem jeździć w wyścigach, niektóre są proste a niektóre no :gwizdanie: sam wiesz hehe

najważniejsze to dużo powtarzać i sprawdzać na ile można sobie pozwolić, powodzenia życzę (daytona nissanem 370z nie pamiętam która to licencja ale dała mi fest w kość )