Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce robić OT, ale kultura nakazuje odpisać :wink4:

Sami mi proponują takie wymiany. Raz wziąłem terminatorka i teraz już sie wymieniam. Ponoć łatwiutka platynka, a gra lajtowa. Zrobie sobie więc przerwe w colin2 i wbije ją w miedzy czasie. A koleś co miał mi wysłać GT5 przyleciał lekko w człona, bo zalicytowałem w niedziele a on wczoraj dopiero wysłał. No cóż... czekamy na to cudo :wink4:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niektóre gry mają swój klimat poprostu.

Jednym podoba sie NFS a drudzy szydzą z tej serii. Tak samo jest z GT5.

Ja póki co dorwałem gre Cars :polew: (coprawda dla dzieci ale są same srebrne i złote trofea :naughty: )

julo skąd Ty bierzesz te gierki (TERMINATOR, KLOPSIKI, teraz CARS) heh chcesz mi uciec z trofeami :mysli::decayed:

ja dziś wbiłem platynkę w BORDERLANDS i nie wiem co teraz DEAD NATION, UNCHARTED 2 czy AC B ?

moicz nieźle napierasz w gierki jak przeglądałem Twój profil :naughty::decayed:

Zaciekawiłeś mnie tymi mistrzostwami w GT5 :mysli:

Opublikowano

Niektóre gry mają swój klimat poprostu.

Jednym podoba sie NFS a drudzy szydzą z tej serii. Tak samo jest z GT5.

Ja póki co dorwałem gre Cars :polew: (coprawda dla dzieci ale są same srebrne i złote trofea :naughty: )

julo skąd Ty bierzesz te gierki (TERMINATOR, KLOPSIKI, teraz CARS) heh chcesz mi uciec z trofeami :mysli::decayed:

ja dziś wbiłem platynkę w BORDERLANDS i nie wiem co teraz DEAD NATION, UNCHARTED 2 czy AC B ?

moicz nieźle napierasz w gierki jak przeglądałem Twój profil :naughty::decayed:

Zaciekawiłeś mnie tymi mistrzostwami w GT5 :mysli:

polecam te zawody naprawdę łatwa kasa i dużo pkt doświadczenia choćbyś miał kupować potrzebne samochody i je modyfikować to i tak będziesz do przodu z kaską

Opublikowano

polecam te zawody naprawdę łatwa kasa i dużo pkt doświadczenia

fakt, można sobie statystyki poprawić :wink4:

jazda mitasubiszi IMevic czy jakiś tam, za***ista pod kątem wrażeń z pracy motoru :decayed:

Opublikowano

Ale jak to się odbywa, można tam jeździć czymś się chce czy jest podany model i wszyscy nim muszą jeździć :mysli:

Aaa zresztą jutro to sprawdzę :kox:

Opublikowano

masz 5 wyścigów w kazdym masz jechać wyznaczonym samochodem, startujesz jako ostatni reszta juz jest porozmieszczana na torze, musisz być 1 wiadomo :naughty: z tym że teraz są proste te sezonowe wcześniej były bardziej wymagające

a co do tego IMevic to silnik pięknie chodzi hehe :polew: (jak odkurzacz)

Opublikowano

masz 5 wyścigów w kazdym masz jechać wyznaczonym samochodem, startujesz jako ostatni reszta juz jest porozmieszczana na torze, musisz być 1 wiadomo :naughty: z tym że teraz są proste te sezonowe wcześniej były bardziej wymagające

a co do tego IMevic to silnik pięknie chodzi hehe :polew: (jak odkurzacz)

Właśnie to sprawdziłem i dobra zabawa :kox:

Kasa niezła i doświadczenie już skoczyło na 26 level i się odblokowały wyścigi wytrzymałościowe :kox:

Opublikowano

ktoś juz zrobił jakie wytrzymałościowe?

bo jak widzę w pierwszym wyścigu 60 okrążeń to do weekendu musze z tym poczekać :decayed:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________

moicz do roboty :kox:

Opublikowano

faaak mi, 60 okrazen :evil:

Żółwik, dziecko masz! opanuj sie :decayed::polew:

Opublikowano

hehe dlatego do weekendu muszę czekać :)

60 to na dzień dobry potem są dłuższe i podobno nie ma jak tego zasejwować, a trzymac odpaloną konsolę 24h to chyba niezdrowo :mysli:

Opublikowano

bo jak widzę w pierwszym wyścigu 60 okrążeń to do weekendu musze z tym poczekać :decayed:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 22:03_________________________________________________

wytrzymałościowe mam wszystkie do 30 lvl czyli 60 okrążeń na grand valley (2 razy, samochód minolta czas około 1h50min) , laguna seca /(raz około 2h) 4 godzinny wyścig roadsterów na tsukubie (raz) INDY 500 (200 okrążen na superspeedway 3 albo 4 razy 2h15min) kolejny jaki moge jechac to 172 okrążenia na suzuce w przeliczeniu na czas to jakies 5 h

a co do vettela to narazie nie mam na to ochoty, męczy mnie to :confused4:

obecnie to zaglądam codziennie garazu i sprawdzam czy są jakieś sezonowe :decayed: tak wogóle to pochwalcie się co macie ciekawego w garażu ?? ja z tych ciekawych albo droższych mam stare ferrari 330 (20.000.000 Cr) starego forda mark IV (20.000.000 Cr) 2 jaguary (jeden chrome line(z facebook'a), drugi race car(20.000.000 Cr wygrany w INDY 500) ) poza tym mam lamborghini miura (15.000.000 Cr) alfaromeo stare sportowe nie pamiętam jak się nazywało ale tez kosztuje jak lambo 15.000.000 Cr mozna je zdobyc robiąc wałek urodzinowy

a tak poza tym męcze batmana, dead nation i jutro powinien być terminator

Opublikowano

ja wlasnie zrobilem pierwszy, 60 okrazen...niecale 2 godziny...

moicz jak sie dostaje Jaga z Facebooka?

Opublikowano

ja z tych ciekawych albo droższych mam stare ferrari 330 (20.000.000 Cr) starego forda mark IV (20.000.000 Cr) 2 jaguary (jeden chrome line(z facebook'a), drugi race car(20.000.000 Cr wygrany w INDY 500) ) poza tym mam lamborghini miura (15.000.000 Cr) alfaromeo stare sportowe nie pamiętam jak się nazywało ale tez kosztuje jak lambo 15.000.000 Cr mozna je zdobyc robiąc wałek urodzinowy

a tak poza tym męcze batmana, dead nation i jutro powinien być terminator

O matko, moicz, ile ty czasu spędzasz przy konsoli? :)

"We're dealing here with someone who has absolutely NO LIFE!"

http://www.youtube.com/watch?v=iDgBIzF3jw8&feature=related

Opublikowano

miałem trochę wolnego ostatnio :) nie nie jeszcze nie jestem NO LIFE'm :polew:

a co do jaga z facebooka to parę stron wcześniej pisałem o tym

Opublikowano

moicz jak sie dostaje Jaga z Facebooka?

przecież podsyłałem ci linka :)

Opublikowano

Płyta z GT5 wreszcie w napędzie w moim Ps3.

Mówiliście że tyle patchów jest do ściągnięcia przed odpalaniem gry a u mnie tylko 600mb jeden patche w wer. 1.05 sciągnął w pare minut i już instaluje. Chyba że to była tylko ironia X-boksiarzy :wink4:

Opublikowano

Chyba że to była tylko ironia X-boksiarzy :wink4:

A skąd , oszalałeś ??? :decayed:

Opublikowano

oj tam... co to jest 600mb patcha.

Opublikowano

Myślałem że musze na noc zostawiać a tu nawet michy nie zdążyłem opier...ić i już :naughty:

@Moskal teraz Twoja kolej. No chyba że już masz ?