Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rozumiem jakby ta gre robili pół roku , wtedy kupa łatek na rynek żeby to zabanglało , ale 6 lat produkcji........... :decayed:

no właśnie :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gościu walił konia zamiast robić gre a wy mu wierzycie :polew:

Kto by tyle lat gre robił... Pewnie impra odchodziła i laski co chwile nowe za tą kase były :kox:

@Pablo, nie wiem jak z tym patchem 1.05 ale mój kolega dalej ma problem z kierownicą G27.

Opublikowano

Julo ja tez ma problem z G27 ...dalej coś jest spieprzone :wallbash:

Opublikowano

Ja teraz nie wiem jak z tą kierą G27 bo już jej nie mam..

Opublikowano

nie ma szans na platyne w tej grze, powód Wyzwanie Seb. Vetela niewykonalne :shocked::wallbash: :wallbash:

Opublikowano

nie ma szans na platyne w tej grze, powód Wyzwanie Seb. Vetela niewykonalne :shocked::wallbash: :wallbash:

no jak tobie nie poszło to ja nie widze innego kozaka :thumbdown: moze Reniu ?? :mysli:

Opublikowano

no jak tobie nie poszło to ja nie widze innego kozaka :thumbdown: moze Reniu ?? :mysli:

dzięki w tym wyzwaniu jeździ się futurystycznym bolidem red bulla (lekkie, zwrotne, mocne, szybkie) ciężko to opanować jutro znowu będe próbował choćby przejechać 2 okrazenia :decayed:

Opublikowano

Do takich cudów trzeba urodzić się z padem w ręku ;) Ja gram tylko amatorsko :decayed:

Poćwicz trochę a w końcu się uda. Na początku nie potrafiłem w Carbonie przejechac kilku zakrętów a po kilku setkach prób jakoś to wychodziło :evil:

Opublikowano

GT5 - real driving simulator - co to ma wspolnego z tym wyzwaniem Vettela?

Widze, ze tym bolidem koles wchodzi po 300kmh w zakret 180 stopni - no Prosze Was... nie wiem, czy smiac sie, czy plakac :decayed:

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to ten bolid stworzył Adrian Newey, miał wolną rękę miał zrobić najdoskonalszy bolid i niby tak to wygląda fakt jeździ to niesamowicie ale cholerstwo ciężko opanować

Opublikowano

Widze, ze tym bolidem koles wchodzi po 300kmh w zakret 180 stopni - no Prosze Was... nie wiem, czy smiac sie, czy plakac :decayed:

Ale po co ty porównujesz taki bolid jak wiadomo że to jest bonus którym można zasuwać ile się chce i w tym wypadku fizyka nas nie interesuje, tak o do wyszalenia się (miłośnicy burnout'a będę wniebowzięci :decayed:)

Porównaj np jazdę taką Betą M3 a RS4 tutaj widać dobrze różnice i symulator jazdy bo na pewno takim jest a zwłaszcza jak włączymy/wyłączymy wszystkie ułatwienia (ABS, ESP czy realne zachowanie auta na deszczu itd)

Kupiłem sobie S4 B5 i bawię się w modzenie, zrobiony chip i dolot, jak na razie 308 KM i wystarcza na konkurencję a później się wymodzi ponad 500KM :lol1:

Wziąłem się za przechodzenie kariery bo do tej pory grałem w szybką grę i klasa dla początkujących skończona a wkurzył mnie wyścig samochodów klasycznych (Europa) z lat 60 i 70 bo za cholerę nigdzie nie mogłem kupić/znaleźć auto spełniającego te wymogi dopiero po jakimś czasie w komisie kupiłem Alfę z 63r :decayed:

Aha i level doświadczenia 13 :decayed:

Opublikowano

Słabo modzicie te S4 :gwizdanie: W FM3 miałem zeswapowany silnik z R8 plus kupa gratów do tego :evil: wyjeżdzał mocno przodem ale w przyspieszeniu był kox na maksa :kox:

Opublikowano

Ale po co ty porównujesz taki bolid jak wiadomo że to jest bonus którym można zasuwać ile się chce i w tym wypadku fizyka nas nie interesuje, tak o do wyszalenia się (miłośnicy burnout'a będę wniebowzięci :decayed:)

Porównaj np jazdę taką Betą M3 a RS4 tutaj widać dobrze różnice i symulator jazdy bo na pewno takim jest a zwłaszcza jak włączymy/wyłączymy wszystkie ułatwienia (ABS, ESP czy realne zachowanie auta na deszczu itd)

ja wiem, ze Ty zawsze wszystko sobie chcesz przetlumaczyc tak zeby bylo z korzyscia dla GT5 :wink4: - ale albo gra jest symulatorem, albo ma elementy zrecznosciowki.

samo wyzwanie tego typu jest swietna sprawa w grze - fajne urozmaicenie... ale zeby to mialo rece i nogi, to mogli postawic poprostu bolid F1, albo mocno skoksowany samochod bez systemow i trudny odcinek do pokonania na czas.

mnie jazda statkiem kosmicznym i pokonywanie ostrych lukow przy 400km/h nie jara, bo to zwyczajnie zaklamanie fizyki... nie tego szukam w grach typu GT5/FM3 :gwizdanie:

Opublikowano

Słabo modzicie te S4 :gwizdanie: W FM3 miałem zeswapowany silnik z R8 plus kupa gratów do tego :evil: wyjeżdzał mocno przodem ale w przyspieszeniu był kox na maksa :kox:

:mysli:

I znowu porównanie do FM3 :evil:

swapy tam można było robić bo nie pamiętam??

Opublikowano

Mozna.

Ja do S4 B5 wsadzilem silnik z RS4 B5 i podkoksowalem go... na prostej opitalalem wszystko, w zakretach niestety masakra :confused4:

Opublikowano

ja wiem, ze Ty zawsze wszystko sobie chcesz przetlumaczyc tak zeby bylo z korzyscia dla GT5 :wink4: - ale albo gra jest symulatorem, albo ma elementy zrecznosciowki.

samo wyzwanie tego typu jest swietna sprawa w grze - fajne urozmaicenie... ale zeby to mialo rece i nogi, to mogli postawic poprostu bolid F1, albo mocno skoksowany samochod bez systemow i trudny odcinek do pokonania na czas.

mnie jazda statkiem kosmicznym i pokonywanie ostrych lukow przy 400km/h nie jara, bo to zwyczajnie zaklamanie fizyki... nie tego szukam w grach typu GT5/FM3 :gwizdanie:

Przy jeździe bolidem F1 to już normalnie wygląda ale fakt faktem pokonywanie łuków przy takiej prędkości to :decayed:

A co do koks samochodu czy formuły F1 to są do wyboru i tras jest kilkadziesiąt (zawsze można zrobić własną trasę w edytorze) i wtedy śmiało pośmigać.

Mnie tylko ciekawi co nowy patch poprawi tym razem jak wyjdzie hehe[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 13:28_________________________________________________

Mozna.

Ja do S4 B5 wsadzilem silnik z RS4 B5 i podkoksowalem go... na prostej opitalalem wszystko, w zakretach niestety masakra :confused4:

To szkoda że w GT5 tego nie można robić...

Opublikowano

Ja mam S4B5 podkreconą do prawie 900KM , silnik z R8+graty :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Do tego fragmentu w sumie nawiązywałem, do fizyki i "symulacji"... w FM3 po zmianie silnika na tak ciężki kompletnie zmienia się charakterystyka auta, na prostej zapierdziela niemiłosiernie, w zakręty bardzo niechętnie wchodzi :decayed:

Można robić swapy silnika, przeniesienia napędów, konfiguracji i typu doładowania, układów chłodzenia i takich tam :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 13:35_________________________________________________

Ja mam S4B5 podkreconą do prawie 900KM , silnik z R8+graty :kox: :kox: :kox: :kox:

To samo :thumbup: oczywiście na takich kołach:

http://www.impressiveimportperformance.com/catalog/images/Wheels_Logo_Pics/Volk_TE37.jpg

Opublikowano

Ok to dajesz do swojej S4 i modzimy na 900KM, tylko trzeba silnik załatwić a wszystko zapewne Nosb poskłada :naughty::decayed:

Opublikowano

dokładnie na takich kapciach , później wrzuce fote :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 13:44_________________________________________________

Ok to dajesz do swojej S4 i modzimy na 900KM, tylko trzeba silnik załatwić a wszystko zapewne Nosb poskłada :naughty::decayed:

nosb by poskładał ale gorzej ze zdobyciem hajsu na to :kox: :kox: :kox: