Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w GT5 jest to tak zrobione (według mnie to chore i sztuczne wydłużanie gry) że masz 2 rozgrywki Aspec czyli Ty wszystko jeździsz oraz Bspec i to jest właśnie wirtualny szofer. Są to 2 osobne rozgrywki ale te same wyścigi i w dodatku Bspec jeździ 2x więcej okrążeń :wallbash: :wallbash: :wallbash:

mam nadzieję że w miare jasno to napisałem :decayed:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i te same nagrody ??? (auta) ???

Opublikowano

przeważnie inne ale zdaża się że za ten sam wyścig w Aspec Lupo 1.4 ,a Bspec Lupo Gti :wallbash:

Opublikowano

w GT5 jest to tak zrobione (według mnie to chore i sztuczne wydłużanie gry) że masz 2 rozgrywki Aspec czyli Ty wszystko jeździsz oraz Bspec i to jest właśnie wirtualny szofer. Są to 2 osobne rozgrywki ale te same wyścigi i w dodatku Bspec jeździ 2x więcej okrążeń :wallbash: :wallbash: :wallbash:

moicz to nie można już tak zrobić jak w GT4 że jak wybierasz jeden z kilku wyścigów 24h to automatycznie w opcjach w wyścigu z trybu A-spec (wtedy my gramy realny czas) przełączasz na B-spec i jedzie za Ciebie komputer i wtedy można 3x tempo przyspieszyć gry coś do ok 8h ale i tak trzeba przy tym siedzieć i czuwać bo jak komputer zjeżdżał do pit stopu to się czas przełączał na realny i dalej długo to trwało także trzeba było co chwile przełączać na 3x szybsze tempo :wallbash:

Czyli widzę że A-Spec cały trzeba przejść w realnym czasie :shocked:

Opublikowano

moicz to nie można już tak zrobić jak w GT4 że jak wybierasz jeden z kilku wyścigów 24h to automatycznie w opcjach z trybu A-spec (wtedy my gramy realny czas) przełączasz na B-spec i jedzie za Ciebie komputer i wtedy można 3x tempo przyspieszyć gry coś do ok 8h ale i tak trzeba przy tym siedzieć i czuwać bo jak komputer zjeżdżał do pit stopu to się czas przełączał na realny i dalej długo to trwało także trzeba było co chwile przełączać na 3x szybsze tempo :wallbash:

no i trzeba było po wjeździe do pit stopu zaznaczyć co ma zrobic , bo inaczej długo stał w :thumbdown:

Opublikowano

moicz to nie można już tak zrobić jak w GT4 że jak wybierasz jeden z kilku wyścigów 24h to automatycznie w opcjach z trybu A-spec (wtedy my gramy realny czas) przełączasz na B-spec i jedzie za Ciebie komputer i wtedy można 3x tempo przyspieszyć gry coś do ok 8h ale i tak trzeba przy tym siedzieć i czuwać bo jak komputer zjeżdżał do pit stopu to się czas przełączał na realny i dalej długo to trwało także trzeba było co chwile przełączać na 3x szybsze tempo :wallbash:

no i trzeba było po wjeździe do pit stopu zaznaczyć co ma zrobic , bo inaczej długo stał w :thumbdown:

Zgadza się.

Opublikowano

moicz to nie można już tak zrobić jak w GT4 że jak wybierasz jeden z kilku wyścigów 24h to automatycznie w opcjach w wyścigu z trybu A-spec (wtedy my gramy realny czas) przełączasz na B-spec i jedzie za Ciebie komputer i wtedy można 3x tempo przyspieszyć gry coś do ok 8h ale i tak trzeba przy tym siedzieć i czuwać bo jak komputer zjeżdżał do pit stopu to się czas przełączał na realny i dalej długo to trwało także trzeba było co chwile przełączać na 3x szybsze tempo :wallbash:

wiem właśnie że w GT4 była taka opcja ale co do GT5 to nie mam 100% pewności co do tego bo te wyścigi odblokowują się na 38 i 40 lvl

a ja mam prawie 29 brakuje mi jakieś 50tys pkt i zacznie się grindowanie co mnie drażni, w kółko jeździć te same wyścigi :wallbash: wczoraj 200 okrążeń jechałem "INDY 500" 2h20min dziś 90 okrążeń LAGUNA SECA 1h55min jutro pewnie znowu INDY bo jeździ się w kółko :>

jak będę wiedział jak to wygląda z tym 24h to dam znać

Opublikowano

wiem właśnie że w GT4 była taka opcja ale co do GT5 to nie mam 100% pewności co do tego bo te wyścigi odblokowują się na 38 i 40 lvl

a ja mam prawie 29 brakuje mi jakieś 50tys pkt i zacznie się grindowanie co mnie drażni, w kółko jeździć te same wyścigi :wallbash: wczoraj 200 okrążeń jechałem "INDY 500" 2h20min dziś 90 okrążeń LAGUNA SECA 1h55min jutro pewnie znowu INDY bo jeździ się w kółko :>

daj znać bo nie wiem czy kupować :bag:

Opublikowano

pany a tu tez bedzie wersja czarnych aut do kupna jak w GT4?tam chyba bylo potrzebne 10milionow zeby wykupic te egzemplarze........

Opublikowano

pany a tu tez bedzie wersja czarnych aut do kupna jak w GT4?tam chyba bylo potrzebne 10milionow zeby wykupic te egzemplarze........

tu są wyścigowe zabytkowe samochody i kosztują 20 milionów, jest ich kilka z tego co pamiętam to ferrari, jaguar, ford, poza tym

FERRARI F1 2007 (12,5 mln) I FERRARI F1 2010 (10 mln) o mały włos a kupiłbym to za 10 :decayed: na szczęście znalazłem info że do wyścigów FORMULA GRAN TURISMO trzeba mieć taką formułke która jest w uzywanych za okolo 5 mln,

a tak apropo to warto robic Bspec bo tam lepsze furmanki się wygrywa :naughty: z tym że to nudne :kwasny: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 20:42_________________________________________________

daj znać bo nie wiem czy kupować :bag:

:polew: :polew: :polew: :polew: taaa jasne Ciebie pierwszego poinformuję Bill :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: taaa jasne Ciebie pierwszego poinformuję Bill :decayed:

jak zejdzie do 130pln to kupie , bede sobie pogrywal w przerywnikach Forzy 4 i uswiadamial jak nie powinna wyglądać gra wyścigowa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

panowie tamten problem załątwiony a jeszcze jeden mały

mam pada ori z ps3 i pada ori z ps2 + przejsciówka na usb,

chcąc zagrac na 2 osoby w gt tym padem na usb idzie wybrac auto itp ale gdy dochodzi do wysćiugu to nic pozatym , co mam ustawic by to grało? chciałbym podkreślic ze nie bede kupowal nowego pada z ps3 po to by raz na miesiac zagrac z kolegami

pozdro

Opublikowano

koledzy niech kupią :polew:

Opublikowano

koledzy niech kupią :polew:

:oklaski: :oklaski: :polew: :polew:

Opublikowano

całkiem fajna gierka moszna se poćiupać

Opublikowano

Pewnie było ale jak by ktoś szukał to co nowego w patchu 1.05 (pojemność 608MB) :)

* Usprawnienia do G25/27

* "Thrustmaster"- nowa kierownica została dodana do obsługiwanych urządzeń

* Sortowanie samochodów w garażu zostanie zapisane

* Opcja ponownego odpalenia wyścigu po jego ukończeniu

* Poprawione tylne światła w ’91 Acura NSX

* Force FeedBack został usprawniony w RedBull X2010

* Skrócone loadingi podczas zakupów w salonach samochodowych

* "Screen tearing"- już go nie uświadczycie!

* Wszystkie zdjęcia z galerii można przenieść do XMB za jednym zamachem

* Lekkie usprawnienia cieni

* Poprawione bugi

* 16 samochodów na torze w Arcade Mode

* Pikseloza wywołana deszczem i dymem w oku samochodów została usprawniona

* RE-Amemiya RX-7 ulepszony odgłos silnika

To się nazywa wsparcie :naughty:

Ale tak jak kolega w sieci napisał, jeśli ktoś kupi tą grę za rok to może się przygotować na zassanie z 5-6GB patchów, moskal :naughty::decayed:

Opublikowano

jesli poprawiaja takie rzeczy to za rok mozna sie spodziewać 40GB patchy

Opublikowano

jesli poprawiaja takie rzeczy to za rok mozna sie spodziewać 40GB patchy

Sprawdzałem teraz i w końcu dodali w szybkiej grze i treningu w świecie GT tor Nurburgring Nordschleife a wcześniej aby na nim jeździć trzeba było ukończyć zawody serii AMG.

Doszły o 4 samochody komputera w wyścigach bo wcześniej było ich 12 a teraz 16.

Jest jeszcze dużo więcej nowości ale to muszę już w grze zobaczyć co piszę bo każdy patch jest szczegółowo opisany co wprowadza :)

Opublikowano

Za jakieś czas pewnie dadzą dodatkową płytę z patchami, nikt nie będzie ściągał 5 czy 6 Gb patchów.

Opublikowano

Ja rozumiem jakby ta gre robili pół roku , wtedy kupa łatek na rynek żeby to zabanglało , ale 6 lat produkcji........... :decayed: