Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja już nie chce tej gry :disgust:

@Jarko ale to gdzieś dalej pewnie są te wytrzymałościowe, to dla hardkorów jest co chcą platyny robić.

Nie no to z przekąsem było :wink4:

Ale i tak się nie skuszę, wole kupić sobie ACII i poczekać na SHIFT 2 :cool1:

Może kiedyś, za pół roku :rolleyes:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jarko nie pitol tylko wpadaj do mnie, przetestujesz na dobrym sprzęcie i wtedy powiesz czy nie kupisz :naughty:

Opublikowano

jarko nie pitol tylko wpadaj do mnie, przetestujesz na dobrym sprzęcie i wtedy powiesz czy nie kupisz :naughty:

A czym Twój sprzęt jest lepszy od mojego :?:

Bo masz kierę - to pożycz, ja mam przynajmniej tv a nie monitor :naughty:

Opublikowano

Zrobił ktoś te zawody sezonowe tym VW amfibią na złoto? Nie pamietam teraz jak on sie dokładnie nazywa ten VW z lat 40-tych. Kupiłem go za 600 tys i dowaliłem mu tuning. Z 20-paru KM ma chyba ponad 80. Jedyny problem to skonfigurować tak skrzynie żeby w miare szybko sie rozpędzał po wyjściu z zakrętów i do tego osiągał w miare dużą prędkość na prostej tak aby dogonić przeciwników, którzy jadą wcześniej od samego początku wyścigu.

Kombinował ktoś ?

Ja bez modzenia skrzyni byłem 10-ty, bo max. prędkość miał 90km/h, a po modzeniu w skrzyni byłem 5-ty, na prostych czasami darł 140, ale najczęściej to 120.

Ciężko to chyba będzie wygrać :D

Opublikowano

Zrobił ktoś te zawody sezonowe tym VW amfibią na złoto? Nie pamietam teraz jak on sie dokładnie nazywa ten VW z lat 40-tych. Kupiłem go za 600 tys i dowaliłem mu tuning. Z 20-paru KM ma chyba ponad 80. Jedyny problem to skonfigurować tak skrzynie żeby w miare szybko sie rozpędzał po wyjściu z zakrętów i do tego osiągał w miare dużą prędkość na prostej tak aby dogonić przeciwników, którzy jadą wcześniej od samego początku wyścigu.

Kombinował ktoś ?

eeee , stary albo predkość albo moc :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No tak ale to taki traktor, cieżko sie bardzo rozpędza jak mu dasz długie przełożenia, a jest troche zakrętów. Chociaz też jest kilka prostych :D Musze go jeszcze wyczuć i popróbować. Myślałem że może Moicz to zrobił albo Pablo.

Opublikowano

Zrobił ktoś te zawody sezonowe tym VW amfibią na złoto?

ja zrobiłem :decayed:

mam w tym szmelcwagenie ok 114 KM i trzeba faktycznie skrzynie biegów dobrze ustawić to spokojnie można wygrać :wink4:

za 3 podejściem zrobiłem, w zasadzie za drugim bo pierwsze jazdy w sezonowych jadę zawsze serią żeby poznac tor i zobaczyć jakie straty mam do pierwszego :)

sezonowe 3/4/5 edycji wszystko na złoto zrobiłem, czekam na 6 edycję :kox:

Opublikowano

A czym Twój sprzęt jest lepszy od mojego :?:

Bo masz kierę - to pożycz, ja mam przynajmniej tv a nie monitor :naughty:

Kiery już nie mam bo sprzedałem :wink4:

I nie mówię że mam lepszy sprzęt tylko przy okazji byś mógł sprawdzić u mnie jak się gra (przetestować w końcu GT5) i nie na monitorze tylko na nowej Bravii :wink4:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 19:32_________________________________________________

Kombinował ktoś ?

Ja bez modzenia skrzyni byłem 10-ty, bo max. prędkość miał 90km/h, a po modzeniu w skrzyni byłem 5-ty, na prostych czasami darł 140, ale najczęściej to 120.

Ciężko to chyba będzie wygrać :D

julo23 wczoraj to przeszedłem, nic w tym trudnego, tylko trzeba tego starego parcha dobrze z tuningować :decayed: :decayed: :decayed::wink4:

Tak jak mówisz normalnie ma 4 biegi i początkowo wykręca ponad 50km/h także dwóch pierwszych przeciwników tylko dogoniłem jak jechałem na seryjnej mocy a 1 w stawce odjechał mi na parę minut także myślę "spoko" dogonię go :polew:

Wkurzyłem się i poszedłem po całości z tuningiem i na 120KM go wymodziłem i skrzynie 5cio biegową, ustawiłem na prędkość do 190km/h (po dobrym strojeniu ta łódka pójdzie ponad 200KM/h :polew:) i wystarczy tyle więcej nie trzeba a myślę też spokojnie z mocą 98KM też można nim przejść te zawody (drugi setup turbiny) :)

Zaraz wezmę się za resztę wyścigów z tych zawodów a później biorę się za wyścigi wytrzymałościowe w tym na początku 60 kółek na Grand Valley Speedway :kox:

Opublikowano

Dzięki chłopaki, ale udało sie bez waszych podpowiedzi. Za 3 razem sie udało, zrobiłem go na prawie 100 kuni i wyciągał ok 145km/h, przy dobrym wchodzeniu w zakręty dogoniłem początek peletonu i wpadło złoto.

Kupiłem jeszcze TVRa i alfe 8C comptizone i też zrobiłem na złoto.

Na tych sezonowych to błyskawicznie sie poziom lvl zdobywa.

(wpadł mi 21)

Opublikowano

Dzięki chłopaki, ale udało sie bez waszych podpowiedzi. Za 3 razem sie udało, zrobiłem go na prawie 100 kuni i wyciągał ok 145km/h, przy dobrym wchodzeniu w zakręty dogoniłem początek peletonu i wpadło złoto.

Kupiłem jeszcze TVRa i alfe 8C comptizone i też zrobiłem na złoto.

Na tych sezonowych to błyskawicznie sie poziom lvl zdobywa.

(wpadł mi 21)

Gut :decayed:

Ja właśnie skończyłem te zawody sezonowe i jedziemy z kumplem 300KM Grand Valley :decayed:

Aha i jest 28 level :)

Opublikowano

Panowie bez obrazy ale te zawody są coraz prostsze :gwizdanie: nie żebym się przechwalał ale ja wszystkie robię za I podejsciem, te pierwsze edycje sezonowych były trudniejsze przez to że były ograniczenia typu do 250 KM 1100kg i sportowe oponki i tam było fest wyzwanie a teraz 3/4 sukcesu to full tuning a tylko 1/4 umiejętnosci przynajmniej jak dla mnie opiniując po wczesniejszych

julo czemu kupowales szmelcwagena trza było zrobic wałek :evil:

Opublikowano

Panowie bez obrazy ale te zawody są coraz prostsze :gwizdanie: nie żebym się przechwalał ale ja wszystkie robię za I podejsciem, te pierwsze edycje sezonowych były trudniejsze przez to że były ograniczenia typu do 250 KM 1100kg i sportowe oponki i tam było fest wyzwanie a teraz 3/4 sukcesu to full tuning a tylko 1/4 umiejętnosci przynajmniej jak dla mnie opiniując po wczesniejszych

No taka jest prawda że teraz wszystkie te zawody są banalne, nie trzeba nic tuningować tylko najwyżej lepsze opony kupić wyścigowe i tyle, kasa jest i doświadczenie :)

Opublikowano

Moicz Ty to jesteś kozak, wystarczy spojrzeć że masz wszystkie licencje na złoto.

Póki co widze 2 osoby co zrobiły wszystkie na złoto. :good:

Opublikowano

Moicz Ty to jesteś kozak, wystarczy spojrzeć że masz wszystkie licencje na złoto.

Ja licencje na razie odpuszczam, później będę walczył na złoto :evil:

33 okrążenie za mną na grand valley :decayed:

Skończone :decayed:

Opublikowano

wśród moim znajomych z GT5, 2 ma samo złoto w licencjach moicz i hhacek

ja powoli robię licencje na złoto :)

moicz ja karwa przegapiłem sezonowe 1/2 tzn tylko w drifty się bawiłem :decayed:

Opublikowano

moicz ja karwa przegapiłem sezonowe 1/2 tzn tylko w drifty się bawiłem :decayed:

szkoda bo tam to było faktycznie wyzwanie :evil:

licencje są w miarę proste a jak wam idzie w zawodach specjalnych ?

Opublikowano

No to może zrobie dziś ten wałek :)

Ale VW mi sie zwrócił, bo kilka razy grałem i nie mogłem przejść tym "spacerowiczem" , za każdym razem miałem lepsze miejsce na mecie i płacili za to kasiorke za każdym razem.

Opublikowano

Ale VW mi sie zwrócił, bo kilka razy grałem i nie mogłem przejść tym "spacerowiczem" , za każdym razem miałem lepsze miejsce na mecie i płacili za to kasiorke za każdym razem.

no tam w sumie do wygrania było 800.000 Cr więc albo jestes pare tys. do przodu albo pare tys. do tyłu

jak jechałem peugotem 207 to wydałem ponad 200 tys a do wygrania było chyba 150 jesli sie nie myle więc w plecy.

jednak jakos mi nigdy nie brakowało kaski pewnie dlatego ze duzo wyscigów i tych specjalnych a tam tez sie fajne nagrody wygrywa

został mi tylko vettel do zrobienia i grand tour alfa romeo brakuje 0.6 do złota (reszta złotka :evil:)

Opublikowano

No czasami jak trzeba kupić specjalnie auto do wyścigu i jeszcze go stuningować od podstaw to sie straci $, ale za to doświadcznie rośnie no i auto zostaje. No i do przodu :D

Opublikowano

szkoda bo tam to było faktycznie wyzwanie :evil:

licencje są w miarę proste a jak wam idzie w zawodach specjalnych ?

Ja na razie gokarty skończyłem i nascara ale chyba nie całego :decayed:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 18:45_________________________________________________

Ale w tych wyścigach jeśli np zdobędziesz 4 miejsce to już zgarniasz część głównej puli a jak później będziesz miał 1 miejsce to już nie wygrasz 800 kawałków tylko różnice która została do zgarnięcia tak samo jest z punktami doświadczenia.