Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No masz rację.

Nawet dobrze sobie zapisać powtórkę jak już wyjdzie w miare dobrze i wtedy można się ściagać z duchem.

Zauważyłem że dobrze też wyłączyć wszystkie wspomagacze bo potrafią spowolnić na tak krótkim odcinku.

No ale trzeba mieć nerwy do tego :)

Mi daje w kość lic. B-5 peugeotem.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

malik - nick na PSN: cheaterr0

Opublikowano

Nawet dobrze sobie zapisać powtórkę jak już wyjdzie w miare dobrze i wtedy można się ściagać z duchem.

Z.

ja wlasnie tak robilem i tez mam wszystkie zlote..:)

Opublikowano

PSNid: dariusz_d

Opublikowano

Ja najbliższy wyścig jaki planuje przejść to Suzuka 1000km ale jak pomyślę ile h przy tym posiedzę to mi się odechciewa :decayed:

Opublikowano

@Pablo to puść B-speca :D

Ja kończe zbierać $$ na formułe 1.

puszcze B-speca w takim sprzęcie to nagrabi mi kasiory, wtedy będe miał większe pole manewru z autami.

Opublikowano

@Pablo to puść B-speca :D

Ja kończe zbierać $$ na formułe 1.

puszcze B-speca w takim sprzęcie to nagrabi mi kasiory, wtedy będe miał większe pole manewru z autami.

Eeee na razie nie :polew:

Opublikowano

julo a wiesz że b-spec w późniejszych wyścigach jest (poje**ny) tzn. dużo okrążeń jest :wallbash: więc np. zawody formułek to dobre pare godzin

Opublikowano

julo a wiesz że b-spec w późniejszych wyścigach jest (poje**ny) tzn. dużo okrążeń jest :wallbash: więc np. zawody formułek to dobre pare godzin

Mnie ten B-spec jak na razie nie zachęca w ogóle i nawet go jeszcze nie odpalałem :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Wiem, mam kolega go puszcza to zostawia na noc :polew:

Ja póki co traktuje go jako wspomaganie w trzepaniu kapusty - juz prawie mam 5 baniek, nie dużo brakuje do F1.

Jak mi sie znudzi albo musze cos innego w domu zrobić to właczam B-spec, jak mu nie idzie to próbuje mu czasem pomóc w wyścigu, tj. podpowiedzieć kiedy ma wyprzedzać, ale na ogół jak dostanie dobre auto i dobre opony to daje rade.

Dałem @insane_Infinity Lamborbini Gallardo, żeby nie mówił że nie ma czym sie wozić i nie musiał w jakieś NFS shifty jeździć :D

Tylko daliśmy ciała... bo nie dopuszczają go do zawodów sezonowych, bo nie spełnia wymogów do tego wyścigu co 2miliony sie dostaje za 1 miejsce. Takzę jutro podmianka - Gallardo za lexusa i powinien 2 banieczki zdobyć. A z taką kasą to już można pokozaczyć.

Opublikowano

Panowie pewnie to strasznie lamerskie pytanie ale kurde jak w tym GT5 w tej społeczności dodać znajomych ?

Wodzę w Społeczności ale tam nigdzie nie ma opcji dodania znajomego :/[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 18:42_________________________________________________Pablo wysłałem Ci zaproszenie ;-) a w grze Cię pewnie zobaczę jak potwierdzisz je ;-)

heh to nie lamerskie tylko pewnie źle zrozumiałeś co pisał PABLO (w grze nie dodajesz znajomych) znajomych tylko możesz dodawać przez PSN i jak już ich będziesz miał to Ci znajomi którzy mają GT5 będą widnieć w społeczności GT5 i ot cała filozofia :)

Opublikowano

Dzięki Pablo że mnie wpisałeś, bo jakoś przeoczyłem ten wątek.

Opublikowano

Panowie gramy dzisiaj o 22:00 :?: :naughty:

Panowie pewnie to strasznie lamerskie pytanie ale kurde jak w tym GT5 w tej społeczności dodać znajomych ?

Wodzę w Społeczności ale tam nigdzie nie ma opcji dodania znajomego :/[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 18:42_________________________________________________Pablo wysłałem Ci zaproszenie ;-) a w grze Cię pewnie zobaczę jak potwierdzisz je ;-)

Odpalam ps3 i lookam :wink4:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 21:22_________________________________________________

Dzięki Pablo że mnie wpisałeś, bo jakoś przeoczyłem ten wątek.

Spoko :decayed:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 21:22_________________________________________________

12

Kocky - psn - kockyy123

Już dopisuję :):good:

Opublikowano

heh to nie lamerskie tylko pewnie źle zrozumiałeś co pisał PABLO (w grze nie dodajesz znajomych) znajomych tylko możesz dodawać przez PSN i jak już ich będziesz miał to Ci znajomi którzy mają GT5 będą widnieć w społeczności GT5 i ot cała filozofia :)

a no zauważyłem to już wcześniej ;-)[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 21:41_________________________________________________ja prawdopodobnie będę po 22-giej.

Opublikowano

Ok to jest nas dwóch :decayed: :decayed: :decayed:

PABLO

Ogr

Opublikowano

mogę z pół godzinki pograć ;)

Opublikowano

no ja też raczej więcej czasu nie mam ...[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 21:58_________________________________________________tylko u mnie łącze jedyne 2Mb więc mogą być lagi :/

Opublikowano

Ok to odpalam GT5 :gwizdanie:

Wbijajcie :decayed:

Opublikowano

no ja już też powoli wpadam w grę