Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przeszedłem wyścig Suzuka 1000KM grałem z kumplem na zmianę co pit stop i zajęło to ponad 6h a jechaliśmy A4 B6 04' Turystycznym seria 490KM, po obliczeniach jak bym sam jechał to wyszło by jakieś 5h 20 minut :decayed:

Odpoczywam od tej gry teraz :decayed:

Level skoczył na 31.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie przeszedłem wyścig Suzuka 1000KM grałem z kumplem na zmianę co pit stop i zajęło to ponad 6h a jechaliśmy A4 B6 04' Turystycznym seria 490KM, po obliczeniach jak bym sam jechał to wyszło by jakieś 5h 20 minut :decayed:

Level skoczył na 31.

masakra 6h :wallbash: , nie mam jakoś ochoty na ten wyścig

Opublikowano

To ile razy sie zmienia opony i tankuje w takim 6-godz. wyscigu ?

Opublikowano

sporo :decayed: spokojnie koło 6-8 razy z tym że nie zawsze musisz tankować

Opublikowano

Na podstawie tego co piszecie o tych endurance'ach i kilkugodzinnych próbach stwierdzam że GT5 to gra dla świrów, freaków i no-life'ów :sesese:;)

Opublikowano

Na podstawie tego co piszecie o tych endurance'ach i kilkugodzinnych próbach stwierdzam że GT5 to gra dla świrów, freaków i no-life'ów :sesese:;)

trudno sie nie zgodzic... gra dla japoncow poprostu. :rolleyes:

Opublikowano

dokładnie

Opublikowano

Level skoczył na 31.

masakra 6h :wallbash: , nie mam jakoś ochoty na ten wyścig

Następny jest 4h wyścig ale żeby go przejść trzeba mieć 32 level.

Wyścigi 9h i te dwa po 24h nie ruszam bo nie mam sił tak w kółko jeździć :kwasny:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 13:00_________________________________________________

sporo :decayed: spokojnie koło 6-8 razy z tym że nie zawsze musisz tankować

Chyba z 16 :decayed:

Przy tym wyścigu pierwszy raz zobaczyłem jak mechanicy zmieniają koła i koleś stoi z butlą paliwa i tankuje a myślałem że już nie będzie tej kamery jak w GT4, w szybkiej grze jak się tankuje i opony zmienia to kamera jest w kokpicie i nie można zmienić na zewnątrz.[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 13:02_________________________________________________

Jedyny plus to świetna gra on-line i kurwowanie forumowiczów przez mikrofon :decayed:

Opublikowano

Ktoś chętny dzisiaj na partyjkę? Wg mnie można grać na zniszczenia, fakt, jedno uderzenie i się jechać nie da, ale... Czy gdyby ktoś z nas przypieprzył A4 w bandę z prędkością 100km/h to też by się ciężko jechało ;P

Jak będą chętni dzisiaj to niech ktoś utworzy pokój bo ja przechodzę z kumplem tor Suzuka 1000KM, gramy już 3:30h i jeszcze zostało ponad 2h wg moich obliczeń :decayed: :decayed: :decayed:

Także ja się nie wyrobię dzisiaj a nie chce tego przerywać i od nowa później przechodzić :)[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 21:43_________________________________________________Jak coś to dzisiaj można wieczorem pośmigać :)

Opublikowano
Jedyny plus to świetna gra on-line i kurwowanie forumowiczów przez mikrofon :decayed:

Coś jest w tej grze online :mysli: żona mówiła że nigdy nie słyszała żebym tak mięchem rzucał jak wtedy kiedy ścigam się ze znajomymi po sieci :polew:

Opublikowano

Coś jest w tej grze online :mysli: żona mówiła że nigdy nie słyszała żebym tak mięchem rzucał jak wtedy kiedy ścigam się ze znajomymi po sieci :polew:

Dopiero będziesz rzucał jak z nami zagrasz :polew:

Opublikowano

Podstawowy zestaw: kur** :!:, wypierd**aj :!:, noooo-jeeeeddddźźźź :!: :naughty:

Opublikowano

Podstawowy zestaw: kur** :!:, wypierd**aj :!:, noooo-jeeeeddddźźźź :!: :naughty:

Eee to lepsze jest: "za ten manewr który mnie wyrzuciłeś z zakrętu masz wp***dol w Bukowinie!" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wstępnie się piszę :good:

Opublikowano

Wstępnie się piszę :good:

Można wcześniej zacząć np o 21:00 a jak ktoś będzie chętny to się dołączy :)

Opublikowano

Bardziej swojsko :D

Opublikowano

ciekawe kto pierwszy skonczy wszystkie wyścigi Endurance....?...:)

Opublikowano

ciekawe kto pierwszy skonczy wszystkie wyścigi Endurance....?...:)

ten który je pierwszy skończy otrzyma zasłużone miano "NO LIFE" :polew:

Opublikowano

ja dopiero 22-ga jak coś ;-)

Opublikowano

Wyścigi Endurance to te wszystkie wyścigi co są w A-spec i B-spec?