Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo ty pewnie leciales bez zapisu ty kacie Gt5 :-)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja się zatrzymałem na 8h i daaaawno nie odpalałem a PABLO to jest świr:decayed:

Opublikowano

zostało 2,5 h i po wyścigu:wallbash:

Opublikowano
Pablo ty pewnie leciales bez zapisu ty kacie Gt5 :-)

Poczytaj te kilka stron od tego miejsca jest co powspominać robiłem foto story :grin:, kiedyś wnukom to pokaże i zobaczą jaki ich dziadek był świrem :grin:

Wtedy jeszcze nie było możliwości zapisywania gry więc hardcore :decayed: a insane chciał mi wtedy prąd odłączyć i doprowadzić o zawał :polew:

http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/gran-turismo-5-a-139841/index62.html#post2099580

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

Kto ma wykupione DLC do GT5 bo można by było pośmigać w końcu na torze SPA w Belgii :kox:

Opublikowano

Widze że choroba GT5 niektórym nie mija ... ja troche odpusciłem i sie relaksuje przy Dirt: Showdown...

Opublikowano

Flickr: gtacademyeurope's Photostream

Kristian nadal jest w finałowej 12 GT Academy które odbywa się w Anglii na Silverstone, skończyła się zabawa, już nie grają w GT5 tylko śmigają prawdziwymi furami Nissan 370Z i GT-R'em :kox::kox::kox:

Ścigałem się z nim na turnieju u mnie w Krk o którym kiedyś tutaj pisałem.

Zwycięzca podpisuje kontrakt na start w Dubaju... Oto do czego potrafi doprowadzić granie w GT5 :banan:

GT Academy | Facebook

558410_10151028354725197_688722814_n.jpg

546537_10151028343005197_966936227_n.jpg

558223_10151028356540197_136548103_n.jpg

Opublikowano

To już jest mega ogień ... trza mieć jaja jak rolling stone bębny ... :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeszcze troche i bedzie GT 6 :naughty:

Opublikowano
jeszcze troche i bedzie GT 6 :naughty:

pewnie jakieś 10 lat :polew::polew: :decayed:

Opublikowano

Kurfa ... wkońcu coś nowego w zapowiedziach ... oby jak najszybciej ... :naughty:

Opublikowano
pewnie jakieś 10 lat :polew::polew: :decayed:

:polew:

Opublikowano
2013 :wink:

idę o flachę Jacka że wcześniej jak w 2015 nie pogramy:guma:

Opublikowano

Grałem w GT5 i szału na mnie nie robi, o wiele lepiej pasuje mi Forza 4. :wink:

Opublikowano

Jak zagrałeś 5 minut w na arcade a nie kilka dni w świecie GT to nie dziwie się że szału nie robi :decayed:

Ja mam porównanie dwóch gier i jeśli chodzi o tryb kariery zdecydowanie GT5 wygrywa :wink:

Opublikowano

Od kolegi pożyczyłem i grałem z 2 tygodnie. I dalej jestem większym fanem Forzy ;)

Opublikowano

552360_416691055065058_1148308614_n.png

"Już jutro premiera pierwszego odcinka serii Gran Turismo Academy 2012 w telewizji TVN Turbo. W programie będziecie mieli okazje zobaczyć polskich finalistów Gran Turismo Academy 2012: Krystiana Korzeniowskiego i Tomasza Bogusławskiego, którzy wraz z pozostałymi najlepszymi kierowcami Gran Turismo Academy z całej Europy walczyli o zwycięstwo na słynnym brytyjskim torze Silverstone.

Godzina 19.50 - zapamiętajcie i bądźcie z nami!"

:naughty:

Z Krystianem rywalizowałem na turnieju w Krakowie w Bonarce.

Wariat po całej PL jeździł by wygrać w końcu miejscowy turniej i dostał się do finalistów academy co później w finale w Wawie był w czołówce i załapał się do finalistów z całej europy którzy się zjechali na Silverstone :decayed:

Na UK już nie było tak łatwo i nie wygrał z najlepszymi z EU więc nie pojechał jako zawodnik GT-Academy na wyścig długodystansowy w Dubaju ale cała historia zdjęć na fejsie pokazuje jakimi furami miał okazje pojeździć, Nissan 370Z czy hardcorowy Nissan GT-R :kox: to wszystko pokazuje że grając w serie GT można spełnić swoje marzenia i jednocześnie zarabiać krocie.

Opublikowano

Jak zagrałeś 5 minut w na arcade a nie kilka dni w świecie GT to nie dziwie się że szału nie robi :decayed:

Ja mam porównanie dwóch gier i jeśli chodzi o tryb kariery zdecydowanie GT5 wygrywa :wink:

Kumpel też odpalil gt5 a wcześniej grał w Forze i stwierdził że męczy go granie w GT5:decayed: Tylko stwierdził że w Forzie jest 400 aut :bag:

Opublikowano

Obstawiam, ze kariera w GT5 jest ciekawsza niz w FM4 mimo, ze nie gralem w ta pierwsza.

PABLO ?