Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak myślałem że te wszystkie tory których brakuje z GT4 będą dodawać w DLC :angry:

A już miałem odpalać po 2 miesięcznej przerwie PS3 :decayed:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobrze, ze w ogole dodaja :wink4:

ja bym sie nie obrazil za DLC do Forzy z torami, bo juz mi brakuje nowych :gwizdanie:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No zgadza się lepsze to niż nic :)[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 21:30_________________________________________________Odpaliłem wczoraj GT5 po dłuższym czasie i w cholerę aktualizacji mi wyskoczyło, jakiś furacz wpadł do garażu i doszło parę rzeczy, dziś późnym wieczorem może to obczaję :)

Opublikowano

ja odplam w miarę codziennie, żeby poziom 200% utrzymać :decayed:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 00:15_________________________________________________W między czasie do nas trafiła aktualizacja 2.02. Jej zainstalowanie daje możliwość wymiany kół w standardowych pojazdach. Usunięto również kilka niedociągnięć, do garażu bezpłatnie wpadła Toyota 86 GT '12, natomiast za drobną opłatą można pobrać pakiet samochodów, który składa się z Nissana GT-R Black Edition '12 :kox:, Mini Cooper S '11, Volkswagen Golf VI R'10 i Volkswagen Scirocco R'10.

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 00:15_________________________________________________W między czasie do nas trafiła aktualizacja 2.02. Jej zainstalowanie daje możliwość wymiany kół w standardowych pojazdach. Usunięto również kilka niedociągnięć, do garażu bezpłatnie wpadła Toyota 86 GT '12, natomiast za drobną opłatą można pobrać pakiet samochodów, który składa się z Nissana GT-R Black Edition '12 :kox:, Mini Cooper S '11, Volkswagen Golf VI R'10 i Volkswagen Scirocco R'10.

mam ten dodatek :) jak tylko się pojawił to kupiłem :decayed:

Opublikowano

mam ten dodatek :) jak tylko się pojawił to kupiłem :decayed:

No pamiętam jak mówiłeś :naughty:

A masz tor SPA w Belgii :?:

Opublikowano

nie SPA nie kupiłem w F1 sie na nim dość najeździłem

to znaczy że dość się najeździłem na torze SPA w grze F1 2011 i aż tak mi na nim nie zależy

Opublikowano
:mysli::co::mysli::co:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

gra jeszcze w te gre ktoś ????

Opublikowano

ja gram ale nie online, nowe sezonowe pojawiły się wczoraj

Opublikowano

Może w końcu się ustawimy w ten weekend to byśmy pograli, ja jestem za niedzielą wieczorem :wink4:

Tomek1974 masz już mnie dodanego w znajomych:question:

Opublikowano

tak Pablo i to na pierwszym miejscu

Opublikowano

Ostatnio zawiesiła mi się konsola, od tamtej pory jej nie włączałem, do dzisiaj... Panowie koorwa zjadło mi save z GT5:rant::rant::rant::wallbash:

w narzędziach gier są jakieś uszkodzone dane, podejrzewam że to właśnie mój save, spotkał się ktoś z czymś takim? pomóżcie:cry:

Opublikowano
Ostatnio zawiesiła mi się konsola, od tamtej pory jej nie włączałem, do dzisiaj... Panowie koorwa zjadło mi save z GT5:rant::rant::rant::wallbash:

w narzędziach gier są jakieś uszkodzone dane, podejrzewam że to właśnie mój save, spotkał się ktoś z czymś takim? pomóżcie:cry:

Ja chyba bym wszystko w domu porozpierdzielał jak by mi się tak stało i setki godzin poszły się jeeebać :shock3:

Napisz może na ps3site, tam możliwe że ktoś miał taki przypadek.

Opublikowano

Jak coś to proponuje ok 21:00 dziś pośmigać, przypomnę sobie jak się upalało GT-R'a :kox:

Opublikowano

szukam rozwiązania na różnych stronach, ale coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie:wallbash:

14tys km, kilkaset aut, licencje na złoto itd - wszystko jak krew w piach:facepalm:

Opublikowano

wstępnie ok

Opublikowano
:doh: to sobie wyobraź jak by Ci się usunął taki profil co ja mam..
Opublikowano
:good: