Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamiętam jak Pablo 24h Le Mans naparzał :kox: :kox:

ano... moze dobrze, ze nie mam PS3 i GT5, bo moglbym wpasc podobnie :rolleyes:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

— Dodano możliwość zapisywania i wznawiania wyścigów wytrzymałościowych.

czy to już działa? jak?

działa, podczas wjazdu do pit stopu wyskakuje okno na którym wybierasz rodzaj opon i ilość paliwa i jest tam opcja "zawieś" jak wybierzesz zawieś to gra się zapisuje a Ty musisz wyłączyć gre i nie możesz robić nic więcej, później jak włączysz GT5 to od razu masz wznowienie wyścigu.

Niestety ja miałem niemiłą przygodę z tym zawieszaniem :confused4: za szybko wjechałem do pit-stopu na 9h TSUKUBIE i podczas wznowienia wyścigu "komputer przejmujący stery podczas wjazdu" wypadł z toru i nie wjechał na zmianę tylko jeździł mi okrążenia, ja nie mogłem nic zrobić komp jeździł tak długo że zniszczył całkowicie opony i skończyło się paliwo(wtedy miałem nadzieję że wjedzie) ale nie 80km\h i robił kółka, musiałem wyjść z wyścigu dobrze że to była tylko godzina jazdy bo gdyby mi się stało tak przy 8 godzinie to bym się pociął. :kwasny:

moja rada na TSUKUBIE wjeżdżać mega powoli do pit stopu

Opublikowano

Nie fart :rolleyes:

moicz coś tam pytał się na PSN :mysli::decayed:[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 23:03_________________________________________________

Tak więc oficjalnie zakończyłem tryb A-spec :kox:

Teraz niech sobie odpocznie konsola bo miała ciężki tydzień :decayed:

Ty pojebany jestes :kox: :kox: :kox:

Cytat Moskala mnie wtedy rozjeebał :polew:

ano... moze dobrze, ze nie mam PS3 i GT5, bo moglbym wpasc podobnie :rolleyes:

Miło te czasy wspominam :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159253.1155

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159253.1215

Opublikowano

I za to mu wielki szacun... odemnie wielki RESPECT...

Opublikowano

no Ba GT5 nawet z rabatem mi załatwiał z Media Markt :D ahha :polew: :polew:

Opublikowano

czy może ktoś z was sprawdzić ten wyścig 9h na tsukubie ? tzn. przejechać 2-3 okrążenia wjechać do pit-stopu wybrać zawieś, wyłączyć gre a pozniej wlączyc i wznowić.

po tamtym problemie postanowilem znowu to odpalić i znowu to samo :kwasny: zobaczcie ktoś czy macie ten sam problem

Opublikowano

Panowie teraz z innej beczki... PS3 mam podłaczone do tego samego netu co kompa... i w kompie net mi śmiga OK a jak sie próbuje połączyc z netem w GT5 to mi wyskakuje błąd połączenia serwera DNS.... co to może byc... o czasem mam dni że jest ok a czasem nie działa jak np. dziś... a jak wiemy po aktualizacji trza sie codziennie zalogowac... ;)

Opublikowano

czy może ktoś z was sprawdzić ten wyścig 9h na tsukubie ? tzn. przejechać 2-3 okrążenia wjechać do pit-stopu wybrać zawieś, wyłączyć gre a pozniej wlączyc i wznowić.

po tamtym problemie postanowilem znowu to odpalić i znowu to samo :kwasny: zobaczcie ktoś czy macie ten sam problem

Przemo nie kombyyynuj tylko odpalaj i jedź cały 9h wyścig, co to dla Ciebie :naughty::kox::decayed:

[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 22:26_________________________________________________

Panowie teraz z innej beczki... PS3 mam podłaczone do tego samego netu co kompa... i w kompie net mi śmiga OK a jak sie próbuje połączyc z netem w GT5 to mi wyskakuje błąd połączenia serwera DNS.... co to może byc... o czasem mam dni że jest ok a czasem nie działa jak np. dziś... a jak wiemy po aktualizacji trza sie codziennie zalogowac... ;)

Nie mam pojęcia co tam masz, nie miałem nigdy takiego problemu :mysli:

Opublikowano

Pablo.... Przemo tak nie zrobi...on jest normalny... :naughty::decayed: :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

— Dodano możliwość zapisywania i wznawiania wyścigów wytrzymałościowych.

czy to już działa? jak?

działa, podczas wjazdu do pit stopu wyskakuje okno na którym wybierasz rodzaj opon i ilość paliwa i jest tam opcja "zawieś" jak wybierzesz zawieś to gra się zapisuje a Ty musisz wyłączyć gre i nie możesz robić nic więcej, później jak włączysz GT5 to od razu masz wznowienie wyścigu.

Dzięki moicz, sprawdziłem teraz i faktycznie działa :good:

Oczywiście zanim zadałem pytanie sprawdzałem wszystko i np po wjeździe do pit stop nic się nie działo dlatego zadałem pytanie :wink4:

na Tsukubie 4 godzinnej jest OK a na 9 godz mam za niski level tzn 32 a potrzebny min 33 :confused4:

[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 01:52_________________________________________________

jak sie próbuje połączyc z netem w GT5 to mi wyskakuje błąd połączenia serwera DNS

Tez mam tak czasami

Może za wolny net :mysli: mam 1Mb ale jak miałem przez 3 miesiące 10 Mb to nie było takich akcji ale może to tylko przypadek i zalezy od czegoś innego?

Nie znam się na tym, zapytaj dostawce internetu dlaczego tak sie dzieje.

Opublikowano

No niestety też mam ten problem z błędem połączenia DNS podczas gdy internet normalnie szybko śmiga

Opublikowano

Pablo.... Przemo tak nie zrobi...on jest normalny... :naughty::decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

sprawdzę jeszcze raz to zapisywanie w trakcie wyścigu, jeśli sytuacja się powtórzy to będę musiał być nienormalny i jechać korzystając z pauzy :decayed:[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 20:28_________________________________________________DLC jest do kupienia cały pakiet 46zł, osobne pakiety: samochody 29zł,trasy 14zł, farbki 7zł, stroje i kaski 7zł,

Opublikowano

no to się niektórzy zdziwią :naughty:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 18:33_________________________________________________Za chwile pierwszy raz przetestuję tor SPA w Belgii :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 19:28_________________________________________________Teraz 2h czesałem na nowych torach SPA i gokartowym z chłopakami w sieci :)

Nie trzeba ściągać dodatku, jeśli ktoś kto założył pokój (host) ma ściągnięte te tory to możemy u niego grać pomimo że nie mamy zakupionego dodatku.

Tor w Belgii wymiata, strasznie szybki (7km okrążenie) i ta pierwsza szykana miażdży albo ostatnia przed metą :kox: :kox: :kox:

Jeszcze nie dawno podczas ostatniego SPA GP w F1 myślałem, "kuźwa ale by było za***iście mieć ten tor w GT5" :decayed:

Opublikowano

Panowie jeszcze kilka samochodów i będe miał 1000 :decayed: chwalę się tym dlatego że kupuję wszystkie standardowe jakie się pojawiają na giełdzie.

żaden standardowy mi się nie powtarza :naughty: :naughty: :naughty: aha i do soboty A-spec i B-spec wskoczy na 40lvl :gwizdanie:

Opublikowano

dobra po długim czasie GT5 Instaluję :D

Opublikowano

Panowie jeszcze kilka samochodów i będe miał 1000 :decayed: chwalę się tym dlatego że kupuję wszystkie standardowe jakie się pojawiają na giełdzie.

żaden standardowy mi się nie powtarza :naughty: :naughty: :naughty: aha i do soboty A-spec i B-spec wskoczy na 40lvl :gwizdanie:

No to graty :good:

Widzę że celujesz w platynkę :naughty:[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 21:55_________________________________________________

dobra po długim czasie GT5 Instaluję :D

Instaluj instaluj :naughty:

Pogramy w sieci z elitą z którą cisnę :kox: