Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowe sezonowe rewelka :good: polecam tor le mans w niecałe 4minuty można zarobić 504.000 Cr :naughty: :naughty: na chwilę obecną to najlepszy sposób na nabijanie kaski :tongue4: i doświadczenia :naughty:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nowe sezonowe rewelka :good: polecam tor le mans w niecałe 4minuty można zarobić 504.000 Cr :naughty: :naughty: na chwilę obecną to najlepszy sposób na nabijanie kaski :tongue4: i doświadczenia :naughty:

No a za wszystko raptem grubo ponad 1 mln kasiory :kox:

Opublikowano

pól dnia jeździłem na tym le mans :decayed: kupiłem 2 peugoty te po 4mln, bmw za 5mln i pare samochodzików premium, jutro jak bedzie czas to powtorka :>

Opublikowano

pól dnia jeździłem na tym le mans :decayed: kupiłem 2 peugoty te po 4mln, bmw za 5mln i pare samochodzików premium, jutro jak bedzie czas to powtorka :>

Można to powtarzać wielokrotnie :shocked:

Przecież wcześniej jak się wygrywało to już następnym razem nie było takiej kasy, chyba że z punktami doświadczenia mi się myli, nie wiem dawno tego nie sprawdzałem :mysli:

Opublikowano

no własnie można kilkukrotnie wygrać i dostać kasę za 1 miejsce w sezonowych :mysli:

karwa ja mam kasy prawie 20 mln to nie m sensu nabijać :decayed:

no dobra rozpocząłem zdobywanie trofea z 1000 aut w garażu :wink4:

wiec kasa się przyda :good:

Opublikowano

no własnie można kilkukrotnie wygrać i dostać kasę za 1 miejsce w sezonowych :mysli:

karwa ja mam kasy prawie 20 mln to nie m sensu nabijać :decayed:

no dobra rozpocząłem zdobywanie trofea z 1000 aut w garażu :wink4:

wiec kasa się przyda :good:

Graty za trofeum :good: :good: :good:

To jedziesz teraz z koxem w trofeach :naughty:

4 razy wygrałem teraz Le Mans i jest okrągłe 20 baniek, więcej się nie da :decayed:

Opublikowano

le mans jest zajjebioza hehhe kasa pięknie leci

Opublikowano

le mans jest zajjebioza hehhe kasa pięknie leci

Dobry patent by kupić najdroższe auta po 13, 15 czy 20mln :evil:[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 19:27_________________________________________________Kolejne nowe sezonowe tym razem seria GT, zaraz lookne :kox:

Polyphony rozpieszcza :)

Opublikowano

na tym le mans chce dobić do 40 lvl :decayed: z 36 na 37 to jakieś 6-7h grania

(3.600.000pkt dośw.) więc duzo bardziej się oplaca niz inne wyscigi

Opublikowano

moicz pszech :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na tym le mans chce dobić do 40 lvl :decayed: z 36 na 37 to jakieś 6-7h grania

(3.600.000pkt dośw.) więc duzo bardziej się oplaca niz inne wyscigi

Nadrabiaj stracony czas bo mi to dłuuugi czas zajęło :naughty::decayed:[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:34_________________________________________________

Pablo nie wiedzialem nawet ze pare kawalkow moich Chemikow jest na GT5 :D

Hehe no widzisz powrócili po kilkunastu latach do GT5 :)

[Gran Turismo 5] Gran Turismo 5 con i Chemical Brothers[br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 19:39_________________________________________________Kilka sekund brakło a byście zobaczyli tam moją mordę :decayed::wallbash:

gt5mj.jpg

[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 22:56_________________________________________________

Opublikowano

dobra gra, przyjebal przy 620kmh w dupe komus i nawet go nie zarzucilo :D

Opublikowano

dobra gra, przyjebal przy 620kmh w dupe komus i nawet go nie zarzucilo :D

To jest taki zapierdalacz specjalnie zrobiony który łamie wszystkie prawa fizyki :D

A swoją drogą zrobiony po to by kupować kierownicę bo na padzie nie da się ukończyć Vettela na złoto a tylko to mi brakuje do platyny.

Chociaż przed chwilą zrobiłem Vettela na Suzuce na złoto na złoto :lol1: :lol1: :lol1: Nie pytajcie się jak :decayed:

Opublikowano

Nie pytajcie się jak :decayed:

jak to jak ???? krzyzakiem :wink4:

Opublikowano

Nie pytajcie się jak :decayed:

jak to jak ???? krzyzakiem :wink4:

Oczywiście :wink4:

Zrobiłem zdjęcie i zaraz wrzucę foto :)[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________img224ug.jpg

Przed kilku minut, po prawej stronie godzina i data :)

Opublikowano

a idz pan w piz*u..... :polew: :polew: :polew: Hardkorze!!!

Opublikowano

jak mogłeś to zrobić na krzyzaku Ty czubie :decayed:

graty wielkie :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

jak mogłeś to zrobić na krzyzaku Ty czubie :decayed:

co się loguje to Pablo GT5 katuje :decayed:

gratuluję złota :good:

Opublikowano

Dobra wystarczy bo jeszcze komuś żyła na czole wyskoczy :decayed:

Taki mały żarcik to był choć złoto mam na Suzuce :lol1:

Sprawa wygląda tak że dostałem info od znajomego że można pewien myk zrobić, po aktualizacji 1.10 są kolejne tzw. bugi a poniższy pokaże wam z YT, od razu mówię że na Monzie i Nurburgring GP/F też można wyjechać ale od razu wraca na tor także tam trzeba normalnie pojechać.

Ale cieszę się bo Suzuka normalnie jest najtrudniejsza a jest już z głowy :lol1:

Na Monzie brakuje mi ponad sekunde i jestem w stanie to zrobić tak samo jak GP/F ale wymaga to czasu bo jak na razie mi się nie chce tego przechodzić chociaż po tym złocie na Suzuce może zacznę nad tym siedzieć :naughty:

Ja co prawda złoto zrobiłem w 1:45s a ten niżej trochę szybciej bo w 1:20 ale udało mi się za 1 razem :decayed:

Jak już wjedziecie to nie patrzcie na trasę tylko na mapę :decayed: :decayed: :decayed::polew:

co się loguje to Pablo GT5 katuje :decayed:

Dobry rym :polew:

Gram z chłopakami z http://gt5.net.pl/ poziom wysoki taki mają do którego mi trochę brakuje ale prawie wszyscy tam śmigają na kierach Logitecha to trzeba się męczyć na padzie.

Jak by nie było to jeszcze 2 złota i platyna :kox:

Aha, bym zapomniał..

Przed premierą Forzy 4, Polyphony zaserwuje nam największą w historii aktualizację, wszystkie tory z poprzednich części których teraz brakuje, wszystkie auta podobno mają być w Premium i jeszcze kilka rzeczy, ciekawy jestem czy wszystko okaże się prawdą :evil: